b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mojtaba.ettehadreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com آقا اینو خدایی راس میگه رسیدگی کنین
-
sohrab سلام یه خواهش دارم از استاد آقاجانی از اینکه ایشون واقعا فوق حرفه ای تدریس میکنن واقعا ممنونم اما اگه امکانش هست تو هر فصل یه توضیحی هم در مورد مسائل تئوری کتاب بدن اینجوری موقع خوندن بهتر اون مبحث رو درک میکنیم واقعا یه دنیا سپاس از آلا که امکان آموزش برابر رو برامون فراهم کرد.
-
majid.hm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها میشه لطفا کمک کنید:
اگه امکانش هست برای سال دوم به صورت جمع بندی بگید چه مطالبی رو باید بلد باشیم( تئوریها منظورم نیست) مثلا فصل یک جرم اتمی میانگین، یونش، مسائل مربوط به آرایش کوانتومی و ...
ممنون میشم راهنماییم کنینسلام تمام سر فصل هارو باید بلد باشید
-
**آقا این فیلماش چندروز یکبار تو سایت گذاشته میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان در حمع بندی شیمی پایه هم استاد همینارو تدریس میکنه
برای اینکه عقب نیفتین از اون تدریشون استفاده کنید و پیش برید کاملتره -
سلام و خسته نباشید
میدونم استاد بخاطر حق نشر نمیتونن جزوه قرار بدن ولی تو کلاسا که از پاور پوینت استفاده میکنن اونم نمیشه قرار بدین
الان من میخوام جلصه اولو مرور کنم باس برم فیلم جلسه اول هی بزنم جلو که صفحه پاور پوینت عوض شه که مرور بشه برام یا کلا از اول نیگا کنم فیلمارو ممنون میشم این لطف رو بکنین -
opss در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید
میدونم استاد بخاطر حق نشر نمیتونن جزوه قرار بدن ولی تو کلاسا که از پاور پوینت استفاده میکنن اونم نمیشه قرار بدین
الان من میخوام جلصه اولو مرور کنم باس برم فیلم جلسه اول هی بزنم جلو که صفحه پاور پوینت عوض شه که مرور بشه برام یا کلا از اول نیگا کنم فیلمارو ممنون میشم این لطف رو بکنینسلام جزوه بنویسید به جای این کارا
یا از صفحه عکس بگیرید -
hhh hhh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگه میشه شیمی پیش هم به همراه پایه تدریس بشه که تو ازمونا شاهکار کنیم
سلام دوست خوب
شما می تونید از فیلم های سال قبل هم استفاده کنید برای این مباحث و شاهکار بکنید
خودتون رو محدود به یه کلاس نکنید -
@M.nasir
سلام حتما به این تاپیک سر بزنین جوابتونو میگیرین !http://forum.alaatv.com/topic/2265/در-مورد-فیلم-ها-سوالات-متداول
-
@M.nasir در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
فیلم های آقای آقاجانی اگر سال گذشته رو ببینیم مشکلی پیش نمیاد؟
فیلم های امسالشون با سال پیش چه تفاوتی کرده؟
کدوم سالشون رو پیشنهاد میکنین؟سلام . هر دوتا سال خوبن اگه وقت زیادی ندارید میتونید از فیلم های سال قبلی استفاده کنید . مزیت فیلم های جدید سرعت بالای تدریس است و مزیت فیلم های پار سال حل تست های زیاد تر .
-
سلام اگر بچه ها تو نوشتن ریز مباحث کمکمون کنند و بارش رو از دوشمون بردارند، ان شاء الله هر هفته 3 الی 5 جلسه می ذاریم روی سایت و حتی شاید هم بیشتر و به 7 جلسه هم بتونیم برسونیم
فقط ریز مباحث همه ی فیلم ها رو شما به دست بگیرید که ما بتونیم روی تولید فیلم متمرکز بشیم