b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
اینم پاور پوینت های جلسه 9و10http://s8.picofile.com/file/8269122518/%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1_%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AA_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A2%D9%82%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%879%D9%8810.pdf.html
-
-
ااااااااااااااااااااااا عاغاااااااااااااااااااااااااااااا من شارژ ندارم اس ام اس کنم. ولی بهشون بگید لطفا پیش و 2 رو باهم پیش برن که آزمون شرکت میکنیم با آزمون بریم جلو. ازشون ممنونیم کارشون خیلی درسته کلا کار تیم آلا درسته. یه دنیا ممنون
-
@مهساااا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ATOOSA در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان نحوه ی تدریس استاد آقا جانی بسیار عالیه
لطفا نظرات الکی ندیدخخخخخ عاشق رک بودنتم اتوسا ااااا
هههههههراست میگم دیگه
حرف الکی میزنن
به این خوبی درس میده :| -
مولا علی:
روزی پس از من میرسد که مردم خود را راهنمای قران میدانند نه قران را راهنمای خود.
حال و روز این دوران نشان از عملی شدن فرمایش مولا دارد.
نیت من از نوشتن این بیانات این بود که علی رغم تلاش های اقا سهند گل گلاب که برای رفع این مشکلات استاد کجا رو تدریس کن استاد جزوه بزار و ...تا حالا که همان روال است و من حدس میزنم که دوستان خوبمان فکر و ذکرشان پیشرفت کردن و نتایج خوب گرفتن در ازمون است و میخواهند به همه جای ازمون برسند و در دفعات بعدی که ایستگاه جبرانی ازمون است احتمالا از پنج تا کتاب تست بزنند و این ها همه خوب است.
رشته کلام از دستم پرید ولی این سخن اخر را بگم
فرصت کم را با سرعت زیاد جبران نکنید چون به اشتباه عمیق تری می افتید -
@javadm328 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مولا علی:
نیت من از نوشتن این بیانات این بود که علی رغم تلاش های اقا سهند گل گلاب که برای رفع این مشکلات استاد کجا رو تدریس کن استاد جزوه بزار و ...تا حالا که همان روال است و من حدس میزنم که دوستان خوبمان فکر و ذکرشان پیشرفت کردن و نتایج خوب گرفتن در ازمون است و میخواهند به همه جای ازمون برسند و در دفعات بعدی که ایستگاه جبرانی ازمون است احتمالا از پنج تا کتاب تست بزنند و این ها همه خوب است.
فرصت کم را با سرعت زیاد جبران نکنید چون به اشتباه عمیق تری می افتیدبهنظرم اصلن یه چیزی
هر کی کار خودش بکنه
الام کار خودش بکنه
دوستانیم که زیاد عجله دارن
باور کنین فیلمای امسال این استاد با سال قبل هیچ تاکید میکنم هیچ تفاوتی نداره -
@مهساااا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
asdfghjkl در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
p8849
نوچ نوچ نوچ
ینی شما نمیدونی تبلیغات ممنوع
اقا سهراب اینو ببینه
کلا از انجمن
باید خدافزی کنینبه نظر من :
پنجاه درصد تخفیف اگه تبلیغ هم باشه بازم میارزه -
@javadm328 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مولا علی:
فرصت کم را با سرعت زیاد جبران نکنید چون به اشتباه عمیق تری می افتیدسلام خیلی ممنونم رفیق
http://forum.alaatv.com/topic/2265/در-مورد-فیلم-ها-سوالات-متداولایشون به این پست اشاره داشتن !
یا علی
-
-
جلسه هشتم
زمان جلسه: 27:27
حل تست هاي موضوعي(سراسري) از کتاب صفر تا صد شيمي2 جدول تناوبي - اعداد کوانتمي - آرايش الکتروني
تست تکراري حل نمي شود
سوال به سوال درجه سختي بالاتر مي رود
تست اول:سوال57(رياضي85) در اتم ژرمانيم....لايه و .... زيرلاي ها از الکترون اشغال شده است که از ميان آن ها......زير لايه هر يک داراي شش الکترون است
تست دوم:سوال64(رياضي87) در اتم تيتانيم....اوربيتال از الکترون اشغال شده است و الکترون هاي جاي گرفته در بيروني ترين زير لايه ي اشغال شده ي آن داراي اعداد کوانتمي...
تست سوم:سوال67(رياضي87)الکترون آخرين زير لايه ي آنتيموان در کدام عدد کوانتمي با هم تفاوت دارند؟
تست چهارم:سوال71(رياضي88)
تست پنجم:سوال94(رياضي91)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5339 -
@GHAFOOR-Eshaghi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
زمان جلسه: 27:27
حل تست هاي موضوعي(سراسري) از کتاب صفر تا صد شيمي2 جدول تناوبي - اعداد کوانتمي - آرايش الکتروني
تست تکراري حل نمي شود
سوال به سوال درجه سختي بالاتر مي رود
تست اول:سوال57(رياضي85) در اتم ژرمانيم....لايه و .... زيرلاي ها از الکترون اشغال شده است که از ميان آن ها......زير لايه هر يک داراي شش الکترون است
تست دوم:سوال64(رياضي87) در اتم تيتانيم....اوربيتال از الکترون اشغال شده است و الکترون هاي جاي گرفته در بيروني ترين زير لايه ي اشغال شده ي آن داراي اعداد کوانتمي...
تست سوم:سوال67(رياضي87)الکترون آخرين زير لايه ي آنتيموان در کدام عدد کوانتمي با هم تفاوت دارند؟
تست چهارم:سوال71(رياضي88)
تست پنجم:سوال94(رياضي91)ممنون به سایت اضافه شد
-
جلسه 9
زمان جلسه32:23
ادامه ي جلسه ي قبل حل تست هاي موضوعي(سراسري)-بررسي 2 تست رياضي 92 که تغيير اساسي بر خلاف کنکور سال قبل داشت
تست اول:سوال117(تجربي94)
تست دوم:سوال84(رياضي90)
تست سوم:سوال112(رياضي93)
تست چهارم:سوال100(رياضي92 مهم)
تست پنجم:سوال99(رياضي92مهم)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5362 -
جلسه 10
زمان جلسه27:42
ادامه ي جلسه ي 9 حل 6تست ترکيبي از تست هاي تکميلي دوپينگ از کتاب صفر تا صد شيمي2 که سطح آن از کنکور سراسري بالاتر است
تست اول سوال 165
تست دوم:سوال72(رياضي88)
تست سوم سوال 242
تست چهارم سوال 184
ست پنجم سوال 223
تست ششم سوال220
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5363