b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
سلام خسته نباشید ببخشید استاد از بخش سینتیک جزوه ای در اختیار ما قرار نمیدن ؟
-
امسال فقط با جزوه پیش میرن؟
خدا کنه کتاب هم چاپ شههه -
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
#جزوه #شیمی کنکور آقای #آقاجانی
واکنش نویسی
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/pamphlet/141/161009034128.pdf@alaa_sanatisharif
#جزوه #شیمی کنکور آقای #آقاجانی
️ آموزش موازنه در سه مثال#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/pamphlet/141/161009033859.pdf@alaa_sanatisharif
-
#تدریس #شیمی جلسه 20
سینتیک شیمیایی، (قسمت#ریاضی #تجربی
آقای #آقاجانیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5413
@alaa_sanatisharif
-
خداییش من چی بگم؟..
هرچی بگم کم گفتن دمتون گرم آموزش عادلانه ینی این
خداکنه تا اخر همینطور ادامه بدین
اجرتون با امام حسین
یا علی -
پ این کتابای اقا جانی چاپ جدید نشدن اگ تغییری نداره بگین تا تهیشون کنیم خیلی لازمشون داریم
-
سلام دوستان الائی و همه ی دست اندرکاران الایی عزیز .
یه خواهشی دارم از پشت صحنه ی الاء که به استاد برسونن
لطفاا به استاد بگید که اگر قرار نیست امسال کتابی از ایشون چاپ بشن پس شما یه زحمت بکشید جزوه های پارسال رو تکمیل کنید که یه سریا مثل من که دارم از فیلم های پارسال استفاده میکنم بتونم از روی جزوه پیش برم .
ممنونم از تمام الائی های عزیز -
...............این نقطه چین ها رو زدم برای استاد عزیزم آقاجانی ، هر چی فکر کردم که برای تشکر چی بنویسم که تو این شبای عزیز هم حتی دست از کار انبیا و آموزش بر نداشت ، چیزی به ذهنم نرسید ، یعنی کلمات و جملات بسیار ظعیف و ناتوانند در بیان احساسی که به استاد عزیزم و مجموعه الا دارم
پس میزارم این نقطه چین ها را خود خدا برایتان پر کند ، که تنها کاریست که میتوانم بکنم و بگویم هر چه میخواهید ، خدا برایتان مهیا کند ، انشالله -
خبری که شاید تسلی دل پر خون آلایی ها باشه:
امتیاز کتاب های
شیمی 2 و شیمی پیش 1
آقای آقاجانی به آلاء تعلق گرفت.به یاری شما تونستیم کتاب و تدریسش رو کاملا رایگان منتشر کنیم تا هیچ دانش آموز نیازمندی از نعمت تحصیل خوب محروم نشه
اگر توان پرداخت هزینه کتاب رو دارید، با پرداخت آن از طریق کد زیر، به تحصیل یکی از شیعیان محروم امام حسین (ع) کمک کنید️
*788*97*4321#
- هر کتاب 20 هزارتومان
- فایل کتاب به زودی در سایت آلاء رایگان منتشر می شود.
آلاء وجه های دریافتی رو صرف کمک به دانش آموزان نیازمند و محروم می کند.
️ به لطف خدا آلاء رایگان است و همیشه رایگان خواهد ماند
-
سلام . الان تو کانال متوجه شدم امتیاز کتاب شیمی 2 و شیمی پیش 1 به آلا واگذار شده . کتاب شیمی سوم چی شد؟
-
m_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام . الان تو کانال متوجه شدم امتیاز کتاب شیمی 2 و شیمی پیش 1 به آلا واگذار شده . کتاب شیمی سوم چی شد؟
سلام من از تابستون کتابا رو تهیه کردم فعلا به همین دو تا کتاب نیاز داریم من از کلاس کنکور پارسال استفاده میکنم و استاد سوم رو همگام با پیش تدریس میکنن اونجا ولی قسمت اول سینیتیک که پیش نیازش موازنه و واکنش های شیمی 3 هست رو از یه جزوه که توی نت هم موجوده به بچه ها میدن پس نگران نباشین و تا موقع نیاز خدا بزرگه
-
m_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دم شما گرم، می دونید داره یه فرهنگ بد جا می افته، آلاء هر کاری می کنه، بلافاصله می نویسید پس اون چی
اگه همیشه به نداشته ها فکر کنید هیچ وقت موفق نمی شید.شما قبلا این دو تا کتاب رو می خواستی تهیه کنی اگه خارج از تهران بودی علاوه بر 40 هزار و خوردی کتاب باید 10 الی 15 هزارتومن هم هزینه ی پست می دادی، تازه با وقفه دستت می رسید ( این بهترین حالتشه، خیلی ها هستند زنگ می زنند انتشارات میگه تموم شده صبر کن تا چاپ بعدی )
-
fallahy در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من هم از ایشان تشکر می کنم که وقت گرانبهای خودشان در اختیار دانش آموزان گذاشتند سوالی دارم اینکه کی؟سال دوم فصل دوم شیمی کی شروع می شود؟زود جواب دهید
زود جواب بهید منتظرم
-
سلام من هم از ایشان تشکر می کنم که وقت گرانبهای خودشان در اختیار دانش آموزان گذاشتند سوالی دارم اینکه کی؟سال دوم فصل دوم شیمی کی شروع می شود؟زود جواب دهید
زود جواب بدهید منتظرم
-
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شرمنده . ولی بنده تابستون کتاب شیمی سال دوم رو سفارش دادم و تمام کردم . الان گیر کتاب شیمی سوم هستم ! بنده خودم امسال امتحان نهایی دارم و به کتاب شیمی پیش فعلا ! نیازی ندارم بنده از اینکه امتیاز نشر کتاب به آلا رسیده خیلی خوشحالم ! نیم ساعت قبل زنگ زدم بانک کتاب گفت چاپ نمیشه شما هم میگین نشرش دست ما نیست ! خواستم بپرسم چی شد کتاب