b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
fatemeh سلام این حرف خیلیاس من از اول مهر من از اول ابان من....شروع کن اگه میخوای موفق بشی دوست من...ببین میتونستم این حرفو نزنم چون برام یه رقیب محسوب میشی ولی عزمتو جزم کن و بشین بخون...از کلاسای پارسالم میتونی استفاده کنی و هیچیو از دست نمیدی در کنار درسی که میخونی اینترنتتو داشته باش ولی کافیه فقط خودت نخوای بری سرش یا علی
-
@Hoomillas ببین بخاطر حق نشرو نمیدونم این چیزا دیگه جزوه ها روی سایت قرار نمیگیرند و باید از کتابشون استفاده کرد...ولی میتونی از کتابای دیگه هم استفاده کنی...قیمت 3جلد.. 2 3 پیش1...85هزار تومنه
-
کی فیلم میزارین؟
-
خب حداقل ی جوابی بدین دیگه/خب اگ ب این زودی نمیزارین بگین ک انقد سرگردون نباشیم
-
mojtaba.ettehad شما همه ی درسا رو فولین ؟
-
سلام بچه ها ...اگه پستم مربوط ب اینجا نیس شرمنده....میشه لطفا ب من کمک کنید بگین برای هر درسی چی کتاب و انتشاراتی خوبه ک بخونم و نتیجه بگیرم؟برای رشته تجربی
-
mobinaha77 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها ...اگه پستم مربوط ب اینجا نیس شرمنده....میشه لطفا ب من کمک کنید بگین برای هر درسی چی کتاب و انتشاراتی خوبه ک بخونم و نتیجه بگیرم؟برای رشته تجربی
سطحت چهطوره؟برای چه درصدایی حدودا میخوای
-
فربد
سلام بینید شما که فیلم های قبلی رو دیدید می تونید از پس همه تست ها بربیاید برا همه ی فیلم هایی که دیدین تست زدین خلاصه نوشتین؟
این سوال رو باید خودتون جواب بدین اگه نیاز دارین ببینید به خصوص اینکه امسال استاد با یه روش دیگه تدریس می کنن -
arsalanalinejad76yahoo.com
خو سطح بالا.... رتبه زیر۱۰۰۰میخام.... ترازم حدود۵۸۰۰ هست -
mobinaha77
کتاب زیاد هس من خودم خیلی کتاب دارم در حدود 60تا شاید بیشتر در حال حاضر فعلا از 10_15تاش برای خوندن و تست استفاده میکنم
ریاضی خیلی سبز و مهر و ماه جامع و کلاس استاد امینی راد
شیمی من از کتابای مبتکران و استاد ابوالقاسمی استفاده میکنم و هم از کلاسای استاد اقاجانی
زیست خیلی سبز خوبه نشر الگو خوبه فاگو زیست خوبه و ویدیو استاد پازوکی
فیزیک گاج میکرو طبقه بندی و نشر الگو و ویدیو استاد فدایی فر -
بالاخره اومد
-
اره . ایلولا
-
ممنون آلا
-
ببخشید فیلمه ناقصه ؟
-
@helen_amorخیلی ممنونم ...البته من برای ریاضی خیلی سبز دارم ولی برای ازمون جواب نمیده درصدام نمیاد بالا:\فیزیک گاج نقره ای رو خوندم ولی برای سطح بالاتر بین نشر الگو و فار نمیدونم کدوم بهتره...