b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Erfan_Rm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی راهنماییم کنه کتاب های استاد آقاجانی رو کجا می تونم تهییه کنم.اسم انتشاراتش چیه.چون اینو پیرینت بگیری ناجور میشه.خواهشا جوابمو بدید
چاپ نمیشه فعلا! کتاب شیمی 2 رایگان رو سایت منتشر شد
-
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 25
سلام ممنون به سایت اضافه شد.
وقتی دو سه روز گذشت و ریز مباحث وارد سایت نشده بود یاد آوری بفرمایید زود تر لازم نیست ( حافظه ی من در حد 3 روز خوب جواب میده )
-
خدا حفظت کنه استاد انشالله همیشه سلامت و سربلند باشی از خدا برات سلامتی عاجل ارزومندم
-
masoud firstbest گل گفتین اخه اگه طبق برنامه فیلم ها رو بذارن هم برنامه ی ما اصول خودشو طی میکنه هم نتیجه بهتری میگیریم
-
استاد حرف نداری
واقعا کارت درسته
خیلی ازت ممنونم ، واقعا برنامه ریزی کردم امسال شیمی رو صد بزنم
ممنون -
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
این جمله قسمتی از یه سوال شمارشی هست ( چند مورد صحیح ) .
تحلیل کنید!
فکر میکنم درست باشه چون داریم
2N2O5---> 4NO2+O2
اگه RNO2 4 برابر سرعت واکنش باشه پس برابر جمع RN2O5 که 2 برابر سرعت واکنش و 2RO2 که چون برابر سرعت واکنشه در یه 2 ضرب شده
و بخاطر اینکه سرعت ها مثبت اند چه برای واکنش دهنده چه برای فراورده پس ما میتونیم درست بگیریم
البته میشه دوباره جواب سوالو خودتون بگین که درسته یا غلط...؟! -
helen_amor در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
این جمله قسمتی از یه سوال شمارشی هست ( چند مورد صحیح ) .
تحلیل کنید!
فکر میکنم درست باشه چون داریم
2N2O5---> 4NO2+O2
اگه RNO2 4 برابر سرعت واکنش باشه پس برابر جمع RN2O5 که 2 برابر سرعت واکنش و 2RO2 که چون برابر سرعت واکنشه در یه 2 ضرب شده
و بخاطر اینکه سرعت ها مثبت اند چه برای واکنش دهنده چه برای فراورده پس ما میتونیم درست بگیریم
البته میشه دوباره جواب سوالو خودتون بگین که درسته یا غلط...؟!آفرین ، کاملاً درست تحلیل کردی .
-
%(#00ffe6)[جزوه ی جلسه ی 1 تا 12 شیمی 2 ( جدول تناوبی و اعداد کوانتومی و آرایش الکترونی )