b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
ترنم در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
zahra1303 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دقیقا همون دوتا کتابی ک پارسال گرفتم منتشر میشه ..
شانس هم نداریماعزیزم
-
در یک کلام........ شاهکار
-
mahsa1 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا اون سه برگه جرم مولی که اقای اقاجانی گفتن رو سایت قرار بدید...از الان حفظ کنیم دیگه
تو چه جلسه ای گفتن آلایی عزیز؟
من فیلم های پارسالشون رو که دیدم چندین مورد رو که پرتکرارن روی تابلو نوشتن و انصافا هم خیلی کمک کردن -
banoo جلسه ای که مباحث شیمی 3 که مورد استفاده تو سینتیک هست..فک میکنم قسمت اول سینتیک 95-96 باشه..بین صحبت هاشون گفتن که بچه های انرژی اتمی 3برگه اچار جرم مولی حفظ میکنن....یه جا تو سایت دیدم که گفته بودن جزوه رو دارن...منم میخواستماره اونایی که نوشتن رو تابلو خیلی کمک کرد...
-
mahsa1 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo جلسه ای که مباحث شیمی 3 که مورد استفاده تو سینتیک هست..فک میکنم قسمت اول سینتیک 95-96 باشه..بین صحبت هاشون گفتن که بچه های انرژی اتمی 3برگه اچار جرم مولی حفظ میکنن....یه جا تو سایت دیدم که گفته بودن جزوه رو دارن...منم میخواستماره اونایی که نوشتن رو تابلو خیلی کمک کرد...
آره اتفاقا پارسال هم توی فیلما اینو گفته بودن نمیدونم این جا هم قرار داده میشه یا اصلا استاد نیازی به حفظ اون 3 برگه میبینن ولی همینا غالبا کار رو راه میندازه
-
ببخشید بچه ها یه سوال خیلی مهم
این تست های دوپینگ تالیف خود آقای آقاجانی هستند ؟؟؟
اخه معلم ما یه برگه تست داده بهمون همش همین تست های دوپینگه :| یعنی معلممون از اینجا کپی کرده تستارو ؟ -
reza.satea در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یعنی معلممون از اینجا کپی کرده تستارو ؟
اره
-
zahra1303 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یعنی معلممون از اینجا کپی کرده تستارو ؟
اره
واقعا ؟؟
از کجا اینقدر مطمئنید ؟؟؟
یعنی فردا من ضایعش کنم ؟ -
سلام
مرسی ازتون
خواهش میکنم شیمی پیش رو بزارید عاجزانه خواهشمندامه شیمی پیش رو کتابش رو بزارید
ممممممممممممررررررسی
-
ببخشید بچه ها یه سوال خیلی مهم
این تست های دوپینگ تالیف خود آقای آقاجانی هستند ؟؟؟
اخه معلم ما یه برگه تست داده بهمون همش همین تست های دوپینگه :| یعنی معلممون از اینجا کپی کرده تستارو ؟ترتیبش هم همین طوریه؟من سه سطحی شیمی و تکمیلی مبتکران رو دارم مشابه خیلی زیاده اما تا حالا دقت نکردم عین همن یا نه
-
فک نکنم خیلی بحث حفظ کردن جرم مولی مهم باشه اگه به اون چن تایی که اقای اقاجانی دادن نگاه کنین همشون دارای سه عنصر مختلف بودن شما وقتی دارین کتاب درسی رو میخونین میتونین اونایی که سه تا عنصر یا بیشتر در ترکیبشون دارن یادداشت کنین و حفظ باشین
-
سلام برای جرم های مولی همونا ک استاد میگه فک کنم 10 تا هم نشه نمیدونم دقیق کافی هستن جز اینارو راحت میتونید حساب کنید اینا چون پرتکراره حذف باشید زمان میخرید برا خودتون
NaOh
KNO3
H2SO4
H3PO4
C6H12O6
.
.
. -
alireza_ysf75 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام برای جرم های مولی همونا ک استاد میگه فک کنم 10 تا هم نشه نمیدونم دقیق کافی هستن جز اینارو راحت میتونید حساب کنید اینا چون پرتکراره حذف باشید زمان میخرید برا خودتون
NaOh
KNO3
H2SO4
H3PO4
C6H12O6
.
.
.با توجه به جزوه ی سینتیک فیلمای پارسال 9 مورده
CO2
HNO3
CaCO3
KClO3 هم هست و مواردی که شما گفتین