عدم رسیدگی پشتیبانی
-
سلام خوبین من راه ابریشم خریدم به پشتیبان پیام میدم جوابمو نمیده به سایت پیام میدم میگه مشکل در ارسال واقعا چه خبره اقه یکی جوابگو باشه واقعا حیف این پولی که دادم
-
سلام خوبین من راه ابریشم خریدم به پشتیبان پیام میدم جوابمو نمیده به سایت پیام میدم میگه مشکل در ارسال واقعا چه خبره اقه یکی جوابگو باشه واقعا حیف این پولی که دادم
Paiman barbar سلام خوب هستید؟
لطفا یه کم ملایم تر صحبت کنید آلاء حق کسی رو ضایع نمیکنه الان هم مدیر رو تگ میکنم تا بیان مشکلتون رو بررسی کنن
@M-an -
Paiman barbar سلام خوب هستید؟
لطفا یه کم ملایم تر صحبت کنید آلاء حق کسی رو ضایع نمیکنه الان هم مدیر رو تگ میکنم تا بیان مشکلتون رو بررسی کنن
@M-anصد در صد مطمعنم الا سایت خوبیه و بهترین دبیر ها رو داره ولی پشتیبانیش ضعیفه کسی پاسخگو نیست
-
انتشار راه ابریشم از 1مهره
-
انتشار راه ابریشم از 1مهره
خیلی به مختون فشار نیاردین؟
-
خیلی به مختون فشار نیاردین؟
Paiman barbar خب پس مشکل چیه؟
-
Paiman barbar خب پس مشکل چیه؟
باید مدیرو ببینم
-
Paiman barbar منم همین مشکلو دارم ، راه ابریشم ریاضی رو خریدم ، ریاضی تجربی برام فقط فعال شده
یکی پیگیری کنه -
Paiman barbar منم همین مشکلو دارم ، راه ابریشم ریاضی رو خریدم ، ریاضی تجربی برام فقط فعال شده
یکی پیگیری کنههیچکس پیگیر نیست متاسفانه
-
یعنی هیچ مدیری پشتیبانی نیست جوابگو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
یکی پیگیری کنهحسین عباسی در عدم رسیدگی پشتیبانی گفته است:
یکی پیگیری کنهشماره موبایل و کد ملی تون رو پی وی برام ارسال کنید درست می کنیم
-
اول باید خیلی منو ببخشید خیلی عصبانی بودم چون از ساعت 5 اینا من به پشتیبانی پیام میدم جوابگو نیست
چند تا سوال داشتم ذهنمو درگیر کرده
1- من رشتم تجربی نبوده و دو ساله پشت کنکورم و من اصلا دوره های صفر تا صد ندیدم تو سایت گفته حتما باید دوره های صفر تا صد دیده باشین چون راه ابریشم بر اساس اون تهیه شده من الان باید چیکار کنم ؟؟؟
یعنی من کارم تمومه؟؟؟
چون من از صفرم بدتر هستم بعد از اینکه اینو (باید دوره های صفر تا صد دیده باشین چون راه ابریشم بر اساس اون تهیه شده) دیدم واقعا داغون شدم چیکار کنم به نظرتون؟ -
پشتیبانی تلگرام اصلا جواب نمیده!!!
-
اول باید خیلی منو ببخشید خیلی عصبانی بودم چون از ساعت 5 اینا من به پشتیبانی پیام میدم جوابگو نیست
چند تا سوال داشتم ذهنمو درگیر کرده
1- من رشتم تجربی نبوده و دو ساله پشت کنکورم و من اصلا دوره های صفر تا صد ندیدم تو سایت گفته حتما باید دوره های صفر تا صد دیده باشین چون راه ابریشم بر اساس اون تهیه شده من الان باید چیکار کنم ؟؟؟
یعنی من کارم تمومه؟؟؟
چون من از صفرم بدتر هستم بعد از اینکه اینو (باید دوره های صفر تا صد دیده باشین چون راه ابریشم بر اساس اون تهیه شده) دیدم واقعا داغون شدم چیکار کنم به نظرتون؟Paiman barbar
راه ابریشم مربوط به کدوم درس؟
راه ابریشم های امسال خودشون درسنامه هم دارن نیاز به دیدن 0تا 100 ها نیست کامل هست
با این حال اگر شما نیاز داشته باشید به صورت مبحثی هم می تونید از 0تا 100 ها استفاده کنیدفقط راه ابریشم ریاضی تجربی که پارسال ضبط شده گفتیم 0تا 100 ها دیده بشه
که اونم طول سال دقیقا گفته شده که کدوم جلسات رو ببینیدپس اینطور نیست که کسی که راه ابریشم استفاده می کنه قبلا باید 0تا 100 دیده باشه نه !
-
Paiman barbar در عدم رسیدگی پشتیبانی گفته است:
چرا جواب میدن
تعداد پیام ها زیادن به ترتیب ارسال جواب میدن
برای همین در لحظه امکان پاسخگویی ندارن -
Paiman barbar در عدم رسیدگی پشتیبانی گفته است:
چرا جواب میدن
تعداد پیام ها زیادن به ترتیب ارسال جواب میدن
برای همین در لحظه امکان پاسخگویی ندارنمن راه ابریشم کاملشو خریدم
اها پس لازم نیس دوره صفر تا صد ببینم گفتین امسال خودش درسنامه داره
ولی پارسال نداشته درسته ؟؟؟؟ -
من راه ابریشم کاملشو خریدم
اها پس لازم نیس دوره صفر تا صد ببینم گفتین امسال خودش درسنامه داره
ولی پارسال نداشته درسته ؟؟؟؟Paiman barbar
بله درسته راه ابریشم های امسال یعنی زیست فیزیک شیمی ریاضی رشته ریاضی درسنامه غنی دارن نیاز به دیدن 0تا 100 نیستراه ابریشم ریاضی تجربی که پارسال ضبط شده اما امسال آپدیت میشه
جلسات 0تا 100 ها رو تو برنامش قرار دادیم که اونا رو هم ببینید