سوال انتقال پیام عصبی
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید برای من سوال پیش اومد که ناقل های عصبی بعد از اینکه وارد سیناپس شدن و روی گیرنده های سلول پس سیناپسی اثر گذاشتن از طریق اندوسیتوز دوباره به سلول پیش سیناپسی برمیگردن یا انتقال فعال؟
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به صورت اندوسیتوز
چون خروج شون با اگزو هست پس ورود با اندو میشه -
به صورت اندوسیتوز
چون خروج شون با اگزو هست پس ورود با اندو میشهنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اخه من از یه دبیر دیگه شنیدم که بواسطه ی یه سری از پمپ ها و کانالها به صورت انتقال فهال وارد میشن
-
دریا دریایی اخه من از یه دبیر دیگه شنیدم که بواسطه ی یه سری از پمپ ها و کانالها به صورت انتقال فهال وارد میشن
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSABA vel باید آندوسیتوز باشه .
آندوسیتوزذرات بزرگ ، شیب غلظت مطرح نیست.
انتقال فعالذرات کوچک،شیب غلظت مطرح هست.
خود کتاب درسی قید کرده یا ذرات باز جذب میشن یا توسط عواملی تجزیه میشن.که هر دو با آندوسیتوز و اگزوسیتوز صورت میگیرن و انرژی خواهن. -
SABA vel باید آندوسیتوز باشه .
آندوسیتوزذرات بزرگ ، شیب غلظت مطرح نیست.
انتقال فعالذرات کوچک،شیب غلظت مطرح هست.
خود کتاب درسی قید کرده یا ذرات باز جذب میشن یا توسط عواملی تجزیه میشن.که هر دو با آندوسیتوز و اگزوسیتوز صورت میگیرن و انرژی خواهن.نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 اهان ممنونم
-
دریا دریایی اخه من از یه دبیر دیگه شنیدم که بواسطه ی یه سری از پمپ ها و کانالها به صورت انتقال فهال وارد میشن
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط دریا دریایی انجام شدهSABA vel
ببین وقتی خروج شون با اگزو هست یعنی نروترانسمیتر های ما درشت مولکول هستن.پس منطقی اینه با آندو برگردن برن تو.
چون ذره ی ریز نیست با انتقال فعال بره تو -
SABA vel
ببین وقتی خروج شون با اگزو هست یعنی نروترانسمیتر های ما درشت مولکول هستن.پس منطقی اینه با آندو برگردن برن تو.
چون ذره ی ریز نیست با انتقال فعال بره تونوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اهان حالا فهمیدم مرسی