جزوه های راه ابریشم زیست
-
سلام .. مدیر واقعا دلسرد شدم وقتی دیدم بدون هیچ جزوه ای تدریس پیله ها شروع شده .. اگه قرار باشه صفر تا صد نکات رو خودمون بنویسیم تا آخر سال کمتر از مولفای کتاب کار نکردیم .. همچنین زیبا نوشتن و پاک نویس کردن واقعا وقت گیره .. چرا جناب موقاری جزوه ای برای پیله های ننوشتن ؟ همچنین تو معرفی راه ابریشم گفتید جزوه های کاملی اراعه می دید .. این جزوه ها فقط تو فرسنگ ها هستن یا چی ..؟ دوستان آلایی اگه شما هم اطلاعی دارید از این مورد نظر بدید ..
-
سلام .. مدیر واقعا دلسرد شدم وقتی دیدم بدون هیچ جزوه ای تدریس پیله ها شروع شده .. اگه قرار باشه صفر تا صد نکات رو خودمون بنویسیم تا آخر سال کمتر از مولفای کتاب کار نکردیم .. همچنین زیبا نوشتن و پاک نویس کردن واقعا وقت گیره .. چرا جناب موقاری جزوه ای برای پیله های ننوشتن ؟ همچنین تو معرفی راه ابریشم گفتید جزوه های کاملی اراعه می دید .. این جزوه ها فقط تو فرسنگ ها هستن یا چی ..؟ دوستان آلایی اگه شما هم اطلاعی دارید از این مورد نظر بدید ..
-
@BlAcK-W0_oLF
سلام
توی راه ابریشم ریاضی پارسال که آقای ثابتی پیله هارو درس میداد جزوه ایی نبود ولی وقتی توی فرسنگ موردنظر به همون بحث میرسید توی جزوه های اون فرسنگ مطالب پیله ها قرار داشتن و احتمالا امسال هم همینطوریه
البته من خودم با نوشتن بیشتر موافقم چون صرف خوندن آدم خیلی چیزی یاد نمیگیره،مطالب باید نوشته بشن تا برن توی ذهن -
@BlAcK-W0_oLF
سلام
توی راه ابریشم ریاضی پارسال که آقای ثابتی پیله هارو درس میداد جزوه ایی نبود ولی وقتی توی فرسنگ موردنظر به همون بحث میرسید توی جزوه های اون فرسنگ مطالب پیله ها قرار داشتن و احتمالا امسال هم همینطوریه
البته من خودم با نوشتن بیشتر موافقم چون صرف خوندن آدم خیلی چیزی یاد نمیگیره،مطالب باید نوشته بشن تا برن توی ذهنمن از دهم تا همین چند وقت پیش تا تونستم نوشتم .. 100 صفحه جزوه فیزیک دست نویس .. 160 صفحه جزوه زیست دست نویس با همه نمودار ها و و و .. ولی از راه ابریشم انتظار دارم خودش یه جزوه ی کامل اراعه کنه .. هرچی باشه آقای موقاری خودش اوستا تر از همه ی ما در زمینه ی جزوه نویسی و دسته بندی مطالبه .. همه ی این نگرانی ها هم بابته زمان محدود سال دوازدهمه .. شما زمان یک بار نوشتن رو می تونی 3 بار کامل مرور انجام بدی .. تازه مرور هارو هم با فاصله مناسب از هم قرار بدی تا 60 70 سال مطالب تو ذهنت می مونه ..
-
@BlAcK-W0_oLF سلام
دیکه 4 تا فیلم که جزوه نویسیش سخت نیست
خود استاد موقاری گفتن که جزوه برای راه ابریشم هست -
سلام. تعداد پیله های این فرسنگ زیست شناسی فقط همین چهارتاست یا باز هم منتشر میشه؟
@M-an
@راهنما-زیست -
سلام،
با تشکر از زحمات خوبتون در سایت آلا.
ولی یه انتقاد: یعنی زیست که درس به این مهمی هست و پر از نکته، جزوه نداره، بعد دروس دیگه جزوه دارن؟!
آقای موقاری قراره کل ۳ پایه رو تدریس کنن، خب بچه ها هم نکات آقای موقاری ( مربوط به سال های دهم و یازدهم ) رو نوشتن تو کتاب یا جزواتشون، هم نکات خود معلما رو. مگه یه کتاب یا یه جزوه چقدر جا داره که بشه این همه مطلبو + نکات ترکیبی یا نکات جدیدی که قراره امسال گفته بشه رو نوشت توش؟ به خصوص درباره کتاب های سال های دهم و یازدهم که همین الانشم یه عالمه نکته توش نوشته شده و خالی نیست.
لطفا و خواهشا واسه زیست هم جزوه بدید. دوستمون درست میگن، امسال سال کنکوره و وقت اینکه بخوایم این همه جزوه بنویسیم واقعا نیست.
ممنون، ببخشید طولانی شدامیدوارم بخونیدش.
پ.ن: بدبرداشت نشه یه وقت از حرفام، من قصد جسارت ندارما خدایی نکردهفقط یه انتقاده
-
سلام،
با تشکر از زحمات خوبتون در سایت آلا.
ولی یه انتقاد: یعنی زیست که درس به این مهمی هست و پر از نکته، جزوه نداره، بعد دروس دیگه جزوه دارن؟!
آقای موقاری قراره کل ۳ پایه رو تدریس کنن، خب بچه ها هم نکات آقای موقاری ( مربوط به سال های دهم و یازدهم ) رو نوشتن تو کتاب یا جزواتشون، هم نکات خود معلما رو. مگه یه کتاب یا یه جزوه چقدر جا داره که بشه این همه مطلبو + نکات ترکیبی یا نکات جدیدی که قراره امسال گفته بشه رو نوشت توش؟ به خصوص درباره کتاب های سال های دهم و یازدهم که همین الانشم یه عالمه نکته توش نوشته شده و خالی نیست.
لطفا و خواهشا واسه زیست هم جزوه بدید. دوستمون درست میگن، امسال سال کنکوره و وقت اینکه بخوایم این همه جزوه بنویسیم واقعا نیست.
ممنون، ببخشید طولانی شدامیدوارم بخونیدش.
پ.ن: بدبرداشت نشه یه وقت از حرفام، من قصد جسارت ندارما خدایی نکردهفقط یه انتقاده
-
سلام
فرسنگ ها جزوه دارن قبلا گفتیم که جزوه داره
فقط پیله جزوه لازم نداشت ا@M-an آها، مرسی
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد