چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
sohrab
سلام من اولش خیلی مشکل داشتم با این موضوع به طوری که 80گیگ اینترنت ماهانه در عرض یک ماه رسید به65 گیگ
ولی الان از نرم افزار ADMاستفاده میکنم و برنامه ی دانلود ها رو ساعت 2 شب تا 6 صبح بهش میدم خودمم راحت میخوابم.اونم خودش دانلود میکنه .نه خلافه و نه هزینه ای داره
-
@atusa__63 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اقا من به شخصه هزینه اینترنتم واقعا بالاست
ما اینترنت مخابرات داریم تقریبا هفته ای 40 تومن بعضی موقه ها کمتر از یه هفته تموم میشه
البته من استفادم به نسبت بقیه خونواده کمترهچرا از نت نامحدود مخابرات استفاده نمی کنی ؟ من نت 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن سرعت دانلود هم 64 کیلوبایت بر ثانیه یعنی تو هر 45 دقیقه یه فیلم 60 دقیقه ای دانلودش تموم میشه،
شب تا صبح اگه بخوام می تونم کلی فیلم دانلود کنم! -
من ماهانه 10 تومن یا فوق فوقش 12 تومن خرج میکنم .
نمیدونم منطقه شماها چطوره ولی من با نت 4g ایرانسل براحتی توی یه ساعت 10 تا فیلما آلاء روکه توی روز مثلا احتیاجمه رو دانلود میکنم .
ایرانسل 5 گیگ میده یه هفته 2000 تومن . البته 6 صبح تا 12 ظهر.
این نظر من بود . -
اغا من نه تومن دادم نت همراه اول برای یک ماه شبانه .
کل پک عربی استاد ناصح زاده همراه باپک جمع بندیش- یک فیلم 600 مگی همشو داخل کمتر یک ساعت دان کردم
و کلا دو گیگ و خورده ای فکر کنم کم کردش
سرعتو که نگاه کردم . سرعتش روی یک مگ بود
- یک فیلم 600 مگی همشو داخل کمتر یک ساعت دان کردم
-
اغا من نه تومن دادم نت همراه اول برای یک ماه شبانه .
کل پک عربی استاد ناصح زاده همراه باپک جمع بندیش- یک فیلم 600 مگی همشو داخل کمتر یک ساعت دان کردم
و کلا دو گیگ و خورده ای فکر کنم کم کردش
سرعتو که نگاه کردم . سرعتش روی یک مگ بود
- یک فیلم 600 مگی همشو داخل کمتر یک ساعت دان کردم
-
sohrab
من سعی میکنم از اینترنت رایگان که از 2_7 صبحه استفاده کنم( فکر اقتصادی یه اصفهانی)
حجم فیلما بالاعه واسه همین خیلی مصرف میشه ولی خو نسبت به زمانی که دارن خیلی خوبه حجمشونhelen_amor مال منم timeرایگان دارم حدود۶ساعت
فک کنم تا الان ۴۴گیگ دانلود کردم -
@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab اقا سهراب شما خودتو با ما مقایسه میکنی ؟
بالاخره باید یه انگیزه ای باشه! روزانه 42 هزار نفر از سایت دانلود می کنند، حتما یه نفر هست که بلد باشه!
sohrab raminrahimi
من ی ایده هایی دارم ....که هزینه رو کم نمیکنم،،رایگان هم دان میکنم
پول هم در میارم
حالا ایده شما مثه ایده منه اقا سهراب؟؟؟- لیست
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
کاری که نداره 30 گیگ یا 40 گیگ 43 هزار تومن با اسیا تک با چ سرعتتتتی!
-
sohrab
ببخشید شما تازگیا اینترنت نامحدود گرفتین؟؟
مخابرات امسال تابستون گفت اینترنت نامحدود ارائه نمیدنNGU در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab
ببخشید شما تازگیا اینترنت نامحدود گرفتین؟؟
مخابرات امسال تابستون گفت اینترنت نامحدود ارائه نمیدناوه اره اینو منم شنیده بودم..ولی خوب..مشترکینی ک ازقبل دارن فک نکنم حذف بشن
-
@atusa__63 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اقا من به شخصه هزینه اینترنتم واقعا بالاست
ما اینترنت مخابرات داریم تقریبا هفته ای 40 تومن بعضی موقه ها کمتر از یه هفته تموم میشه
البته من استفادم به نسبت بقیه خونواده کمترهچرا از نت نامحدود مخابرات استفاده نمی کنی ؟ من نت 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن سرعت دانلود هم 64 کیلوبایت بر ثانیه یعنی تو هر 45 دقیقه یه فیلم 60 دقیقه ای دانلودش تموم میشه،
شب تا صبح اگه بخوام می تونم کلی فیلم دانلود کنم! -
mahsa_kh اره..به نظرم به صرفه اس...
شبا میزاریم دان میشه..چ با گوشی ..چه با پی سی..
فقط مشکل سرعت داره http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/weary.png -
mahsa_kh اره..به نظرم به صرفه اس...
شبا میزاریم دان میشه..چ با گوشی ..چه با پی سی..
فقط مشکل سرعت داره http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/weary.png -
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@Dr.Bernosi در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
من مادی فعلا نمیتونم کمک کنم ولی چسمی هستما!
آقایی شما، این کمک مالی رو شوخی کردم
چند تا کار رو انجام بدید خیلی کمک بزرگیه ( همه )
- ریز مباحث تدریس شده رو بنویسید
- جواب سوالات درسی همدیگه رو بدید و به هم کمک کنید
من که تو زیست در خدمت دوستان هستم تا حد توانم!ولی دوس دارم بیام اونچا!البته یروز با ممد میایم
سلام من از مخابرات نت میگیرم هر دوماه یه بار حدود 50 خوبه سرعتشم بالاست نامحدوده دیگه فرقیم نداره فیلم های الا رو کی دانلود کنم فقط چون صدای اهل منزل در نیاد ک سرعت کم شده روزا دانلود میکنم کیفیت بالا و متوسط میگیرم چون کیفیت عالی خیلی زمانبره فرق خاصیم نمیکنه
-
سلام من از مخابرات نت میگیرم هر دوماه یه بار حدود 50 خوبه سرعتشم بالاست نامحدوده دیگه فرقیم نداره فیلم های الا رو کی دانلود کنم فقط چون صدای اهل منزل در نیاد ک سرعت کم شده روزا دانلود میکنم کیفیت بالا و متوسط میگیرم چون کیفیت عالی خیلی زمانبره فرق خاصیم نمیکنه
-
دوستان من یکی که فیلمای دروسی که خواستم رو از تا نت شبانه رایگانم که بین ساعت 2بامداد تا7صبح بود دان کردم
وای من از نت شاتله
لبخندتان را ب دنیا نمی دهیم -
نت ِ نامحدود ایرانسل
ماهانه 88 تومن ،
فقط هم برا آلا نیست
همه ی خانواده مصرف کننده ن -
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
-
mahsa_kh
چه بد
من دیروز تو 30 دقیقه 20تا فیلم از الا دانلود کردم
از ساعت 6:30 تا 7 صبح