چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
@mahsa_k در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
پخش آنلاین رو هم بی زحمت تست کنید بهم بگید
پخش آنلاین واسه من مشکل داره هنوز!!!
واسه بقیه هم اینطوره یا نه؟از مرورگر کروم استفاده کنین درست میشه
-
masoud از کروم استفاده میکنم. با بقیه مرورگرا هم امتحان کردم همین جوری بود. پس مشکل از سیستم منه. مال بقیه درسته
@mahsa_k
شاید نیاز به نرم افزار adobe flash داره !!
این رو توی نت سرچ کنین ..واسه هر مرورگر مخصوصه فک میکنم -
@mahsa_k
شاید نیاز به نرم افزار adobe flash داره !!
این رو توی نت سرچ کنین ..واسه هر مرورگر مخصوصه فک میکنم -
masoud از کروم استفاده میکنم. با بقیه مرورگرا هم امتحان کردم همین جوری بود. پس مشکل از سیستم منه. مال بقیه درسته
-
@mahsa_k در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
سیستمتون نیاز به نصب فلش پلیر داره
سلام
طرحتون رو اعلام نمیکنین؟؟ -
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
هیچ راهی وجود نداره غیر اینایی که گفته شده
مگر اینکه راهی جدید بسازید -
یکی از بچه ها در مورد سوال های درسی گفته بود: داریم هماهنگ می کنیم سوالاتی که تو نظرات پرسیده میشه تو کلاس توسط دبیر جواب داده بشه!
از مهر ماه راه میافتهدر مورد ایده: فعلا تاپیک خلوته، بچه ها هنوز ایده هاشون را رو نکردند، می دونم که اینجا کلی خلاق تر از من هست.
من فعلا با اون طرح که هر کس تو کلاس یه فیلم رو دانلود کنه به بقیه هم بده خیلی حال کردم، از چی می ترسی بیا بگو دیگه!!!
یعنی همه ی شما ماهی خداد تومن پول نت می دیدید ؟؟؟؟
من نت نامحدود مخابرات رو چند ساله که دارم!
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
یکی از بچه ها در مورد سوال های درسی گفته بود: داریم هماهنگ می کنیم سوالاتی که تو نظرات پرسیده میشه تو کلاس توسط دبیر جواب داده بشه!
از مهر ماه راه میافتهدر مورد ایده: فعلا تاپیک خلوته، بچه ها هنوز ایده هاشون را رو نکردند، می دونم که اینجا کلی خلاق تر از من هست.
من فعلا با اون طرح که هر کس تو کلاس یه فیلم رو دانلود کنه به بقیه هم بده خیلی حال کردم، از چی می ترسی بیا بگو دیگه!!!
میترسم بگم هر دو ایده رو خودم مطرح کردم ریا شه
بگم یا خودتون فهمیدین -
سلام.نمیگید چه راهی داره؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
sohrab
اقای سهراب .برادر گرامی جناب اقای سهراب ابوذر خانی (اگر اشتباه نکنم)لطف کنید ایده تان را به نمایش بگذارید.کاسه صبر اینجانبان لبریز شد -
sohrab
اقای سهراب .برادر گرامی جناب اقای سهراب ابوذر خانی (اگر اشتباه نکنم)لطف کنید ایده تان را به نمایش بگذارید.کاسه صبر اینجانبان لبریز شد@javadm328 P نیستش
-
sohrab
اقای سهراب .برادر گرامی جناب اقای سهراب ابوذر خانی (اگر اشتباه نکنم)لطف کنید ایده تان را به نمایش بگذارید.کاسه صبر اینجانبان لبریز شد -
سلام دوستان اگه دقت کنید اقا سهراب گفتن شماها ایده تونوبگید تاایشون کاملش کنه و ایدشونو بهتون بگه
اینطورکه معلومه هنوز کسی ایده ای نداشته پس ازاقا سهراب انتظارنداشته باشین الان جواب بدن اول ایدتونو روکنید بعدا جواب بگیرید . -
سلام دوستان اگه دقت کنید اقا سهراب گفتن شماها ایده تونوبگید تاایشون کاملش کنه و ایدشونو بهتون بگه
اینطورکه معلومه هنوز کسی ایده ای نداشته پس ازاقا سهراب انتظارنداشته باشین الان جواب بدن اول ایدتونو روکنید بعدا جواب بگیرید .