چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
نت ِ نامحدود ایرانسل
ماهانه 88 تومن ،
فقط هم برا آلا نیست
همه ی خانواده مصرف کننده ن -
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
-
mahsa_kh
چه بد
من دیروز تو 30 دقیقه 20تا فیلم از الا دانلود کردم
از ساعت 6:30 تا 7 صبح -
ماهانه حدود 40 تومن پول نت میدادم و فیلمای آلا رو تو شبانه رایگان دانلود میکردم
این 30 تومن هم کل خونواده استفاده میکردن ! -
ماهانه 20 تومن-شبانه رایگان دانلود میکنم از دو تا سه
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
sohrab
سلام علاوه بر نظر دوستان فکر کنم دیگه راه حل دیگه ای نباشه
البته فکر کنم بشه با دانلود افلاین هزینه رو کاهش داد ولی امتحانش نکردم و نمیدونمم چطوریاس
در ضمن طرح من از چهار صبح تا ده رایگانه
منم از بعد نماز صبح اون فیلم هایی که لازم دارم برای اون روز رو دان میکنم -
sohrab
سلام علاوه بر نظر دوستان فکر کنم دیگه راه حل دیگه ای نباشه
البته فکر کنم بشه با دانلود افلاین هزینه رو کاهش داد ولی امتحانش نکردم و نمیدونمم چطوریاس
در ضمن طرح من از چهار صبح تا ده رایگانه
منم از بعد نماز صبح اون فیلم هایی که لازم دارم برای اون روز رو دان میکنم@javadm328
دانلود آفلاین؟؟؟
چجوری؟ -
@atusa__63 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اقا من به شخصه هزینه اینترنتم واقعا بالاست
ما اینترنت مخابرات داریم تقریبا هفته ای 40 تومن بعضی موقه ها کمتر از یه هفته تموم میشه
البته من استفادم به نسبت بقیه خونواده کمترهچرا از نت نامحدود مخابرات استفاده نمی کنی ؟ من نت 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن سرعت دانلود هم 64 کیلوبایت بر ثانیه یعنی تو هر 45 دقیقه یه فیلم 60 دقیقه ای دانلودش تموم میشه،
شب تا صبح اگه بخوام می تونم کلی فیلم دانلود کنم!sohrab [ی خورده بشتر توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام . ماهانه 75 تومن . یک ماهه 512 نامحدود . حیف که شبا مجانی نیست وگرنه با هزینه ی پایین تر میتونستم دانلود کنم
-
من با 4g ایرانسیل هفته ای 2000 میدم و 50-60 تا فیلم دان میکنم.(البته اگه دم خونتون 4gبده ارزش داره بگیرید)
-
mahsa_kh در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Maede_Sh نا محدود؟ یعنی واسه دانلود تو هر ساعت از شبانه روز حجم کم نمیشه؟
نه دیگه مهم نیست حجم.حجمی نداره -
یکی از بچه ها در مورد سوال های درسی گفته بود: داریم هماهنگ می کنیم سوالاتی که تو نظرات پرسیده میشه تو کلاس توسط دبیر جواب داده بشه!
از مهر ماه راه میافتهدر مورد ایده: فعلا تاپیک خلوته، بچه ها هنوز ایده هاشون را رو نکردند، می دونم که اینجا کلی خلاق تر از من هست.
من فعلا با اون طرح که هر کس تو کلاس یه فیلم رو دانلود کنه به بقیه هم بده خیلی حال کردم، از چی می ترسی بیا بگو دیگه!!!
یعنی همه ی شما ماهی خداد تومن پول نت می دیدید ؟؟؟؟
من نت نامحدود مخابرات رو چند ساله که دارم!
-
من نت های وب دارم هر ماه 30 گیگ 23000 تومن.. شبانه رایگان نیست سرعت دانلود هم بین 900 کیلوبایت بر ثانیه تا 1 مگابایت بر ثانیه هستش.. فیلما رو با کیفیت بالا دانلود میکنم ( عالی نه! ).. مصرف های دیگه هم دارم ولی آخر ماه هم حجم کم نمیارم
-
یکی از بچه ها در مورد سوال های درسی گفته بود: داریم هماهنگ می کنیم سوالاتی که تو نظرات پرسیده میشه تو کلاس توسط دبیر جواب داده بشه!
از مهر ماه راه میافتهدر مورد ایده: فعلا تاپیک خلوته، بچه ها هنوز ایده هاشون را رو نکردند، می دونم که اینجا کلی خلاق تر از من هست.
من فعلا با اون طرح که هر کس تو کلاس یه فیلم رو دانلود کنه به بقیه هم بده خیلی حال کردم، از چی می ترسی بیا بگو دیگه!!!
یعنی همه ی شما ماهی خداد تومن پول نت می دیدید ؟؟؟؟
من نت نامحدود مخابرات رو چند ساله که دارم!
sohrab
سلام
به نظرم شما میتونید برای هر دبیر یه کانال تلگرامی درست کنید و مثلا اگه 10 تا دبیره 10 تا کانال درست کنید به هم لینک کنید و تلگرام اصلیه هم میشه تلگرام خودتون و دبیر چون وقت شاید نکنه بیاد انجمن و سوالشو بپرسه میتونه به صورت صوتی هم ضبط کنه صداشو برای هر سوالی که ازش میشه رو بزاره تو کانالش که پیشوند کانال الا هم ذکر بشه تا همه بدونن این کانال ارتباط داره با الا نه شخصی نیستش -
sohrab
سلام
به نظرم شما میتونید برای هر دبیر یه کانال تلگرامی درست کنید و مثلا اگه 10 تا دبیره 10 تا کانال درست کنید به هم لینک کنید و تلگرام اصلیه هم میشه تلگرام خودتون و دبیر چون وقت شاید نکنه بیاد انجمن و سوالشو بپرسه میتونه به صورت صوتی هم ضبط کنه صداشو برای هر سوالی که ازش میشه رو بزاره تو کانالش که پیشوند کانال الا هم ذکر بشه تا همه بدونن این کانال ارتباط داره با الا نه شخصی نیستشmohammadalizadh در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab
سلام
به نظرم شما میتونید برای هر دبیر یه کانال تلگرامی درست کنید و مثلا اگه 10 تا دبیره 10 تا کانال درست کنید به هم لینک کنید و تلگرام اصلیه هم میشه تلگرام خودتون و دبیر چون وقت شاید نکنه بیاد انجمن و سوالشو بپرسه میتونه به صورت صوتی هم ضبط کنه صداشو برای هر سوالی که ازش میشه رو بزاره تو کانالش که پیشوند کانال الا هم ذکر بشه تا همه بدونن این کانال ارتباط داره با الا نه شخصی نیستشنیازی به این کار نیست، از اول مهر مشکل رفع اشکال شما رو حل می کنیم.
-
mahsa_kh در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Maede_Sh چرا مخابرات خراسان رضوی این طرحو نداره پسسسسس
کلا نامحدود نداره؟؟؟