چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
NGU در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اموجیارو نمیبینم
اموجی گوشی رو واسه لپ تاپ نشون نمیده
-
اموجیارو نمیبینم
اموجی گوشی رو واسه لپ تاپ نشون نمیده
-
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
@دانش-آموزان-آلاء
بهترین کار رو من میدونم که فک کنم کسی امتحانش نکرده باشه! (البته بهترین کار برای اونایی که اینترنت رایگان شبانه ندارن مثل من!)
تنها چیزی که نیاز دارید یک عدد سیمکارت ایرانسل هست
ایرانسل یه تعرفه ای داره که فقط از طریق اپلیکیشن MyIrancell قابل دسترسی هستقضیه از این قراره که:
توی گوشیتون (که باید اندروید یا ios باشه) اپلیکیشن MyIrancell رو نصب میکنید
بعد میرید توی قسمت خرید اینترنت و از اونجا در قسمت اینترنت هفتگی یه بسته وجود داره که 5 گیگابایت حجم به مدت یک هفته در اختیارتون میده با قیمت 2 هزار تومن!
یعنی کافیه گوشیتون رو 2000 تومن شارژ کنید و برید اون بسته رو بخرید
تنها محدودیتی که داره اینه که تمام اون 5 گیگابایت رو فقط میتونید از ساعت 6 صبح الی 12 ظهر دانلود کنید که کار سختی هم نیستکسایی که نمیتونن با گوشی دانلود کنن کافیه گوشیشون رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنن و با USB Tethering اینترنت GPRS موبایلشون رو با کامپیوتر به اشتراک بذارن
اونموقع موبایل شما مثل یک مودم میشه و درواقع سیستم شما هم به اینترنت موبایلتون وصل میشه و میتونید با سیستم دانلود کنید
سرعت دانلود اون بسته هم حدود 1.2mbps (یعنی 1.2 مگابایت بر ثانیه) هست. که البته بستگی به موقعی مکانی محل دانلود هم داره.خلاصه که من تمام فیلم های آلاء رو با این بسته 5 گیگابایتی دانلود کردم که هیچ هر نرم افزار یا هر فیلم دیگه ای هم که بخوام همینطوری دانلود میکنم
اگه کسی خواست بگه تا تصویری آموزشش رو بذارم
سلام. من هم با توجه به مصرفم یا از همین تعرفه ی دو هزارتومنی یه هفته ای استفاده میکنم یا از سه هزارتومنی یه ماهه و پنج گیگ....
خلاصه روشی که شما توضیح دادید عالیه. -
بهاره
تعجب کردم چون سرعتش خیلی پایینهالبته من یه مقدار اغراق کردم
دقیق تر بخوام بگم فیلم یه ساعتی رو حدود 45 یا 50 دقیقه دان میکنم من گفتم یه ساعت ...ولی خب در کل سرعتش واسه دانلود فیلم کمه
-
بهاره
تعجب کردم چون سرعتش خیلی پایینهالبته من یه مقدار اغراق کردم
دقیق تر بخوام بگم فیلم یه ساعتی رو حدود 45 یا 50 دقیقه دان میکنم من گفتم یه ساعت ...ولی خب در کل سرعتش واسه دانلود فیلم کمه
-
من به شخصه صبر میکنم تا فیلمای زیادی آپلود شه بعد یه بسته ایرانسل نامحدود یکساعته 500 تومن میگیرم بعد همش توی 1 ساعت دان میشه . سرعتش فوق العادس مخصوصا صبح ها
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
-
m.jafari9877 میشه تصاویرش رو بذارین ؟؟؟
چشم
خیلی زود تصویریشو میذارم -
سلام
من که حدود 35 تومن سه ماهه با سرعت 128 و محدود استفاده میکنم
برای صرفه جویی دانلود کلاس ها هم از اینترنت رایگان شبانه استفاده میکنم
تنها نکته که برای راحت شدن کار استفاده میکنم
ایجاد لیست دانلود در IDM و زمانبندی هست (دربازه مشخص دانلود کنه)
که خیلی راحت دیگه نیاز نیست شبا بیدار بمونید و کامپیوتر خودش دانلود میکنه و بعدش خاموش میشه
فقط صبح ها من فایل هارو مرتب تو هاردم دسته بندی میکنم، بعد میرم نون میخرم!
از این راحت تر؟!من عنوان تاپیک رو خوب متوجه نشدم بالاخره همه تو خونه اینترنت نیاز دارن و بسته به کاربری خودشون هزینه میکنن
فقط شاید برای حجم اینترنت دچار هزینه اضافه بشن -
sohrab
خبری نشد؟؟؟
ایده ها تمام شده اند -
سلام بچه ها کاهش هزینه نیس ولی یه راهه که میتونید تا سقف ۲۰۰ هزار تومان از همراه اول شارژ بگید . و با اون اینترنت یک ماهه بخرید .
هنوز از مهلتش مونده .
من خودم ۲۰ هزار ت شارژ کردم ولی یکی از رفقام ۵۰ هزار ت شارژ کرده
اگه میخواین روشش رو بگم ؟ -
سلام بچه ها کاهش هزینه نیس ولی یه راهه که میتونید تا سقف ۲۰۰ هزار تومان از همراه اول شارژ بگید . و با اون اینترنت یک ماهه بخرید .
هنوز از مهلتش مونده .
من خودم ۲۰ هزار ت شارژ کردم ولی یکی از رفقام ۵۰ هزار ت شارژ کرده
اگه میخواین روشش رو بگم ؟Taha 76 بگو ببینم...من سیمم همراه اولیه
-
Taha 76 بگو ببینم...من سیمم همراه اولیه
@reza77
ببین رفیق
242729587 رو به 3075002 میفرستی
بعد اینکه فرستادی بهت یه کد میده به ازای اون کدی که بهت میده 400 ت ازت کسر میکنه اون کد رو به یکی از دوستای هراه اولیت که اعتباری باشن میدی به 3075002 بفرستن اونوقت تو لطف میکنی 5 تا 1000پشت سر هم به 3075002 میفرستی 5ت شارز بهت میده .
ولی برای دفعات بعد باید دو نفر اون کد رو به 3075002 بفرستن سیمکارت تو شارز بشه . رفیقات هم همیکار رو میتونن بکنند ه سیمکارتشون شارز بشه
هرچی دعوت ها بیشتر باشه میتونی بیشتر سیمکارتت رو شارز کنی -
Taha 76 اره...
یادمه یه سری شارژ گرفتم ازش...
واقعیه -
Taha 76 اره...
واقعیه@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76 اره...
واقعیهاره بابا واقعیه
اول خودم باور نمیکردم ولی بعد اینه شارز کرد باورم شد
من تا حالا 20 هزار ت شارز کردم دارم هی بسته میخرم