چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
Mobin 7 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
من کیفیت بالا رو دان میکنم
ایرانسل یه بسته داره 5 گیگ دو تومن ساعت 6 صبح تا 12 ظهر
ارزش نداره خوابتو بزنی ...
نرم افزار موجود میباشد زمان میدی خودش دانلود میکنه خودتم تخت میخابی
بعد 5 گیگ رو ک ی ماه بخایی فیلم دان کنی تمومه به اخر نمیرسهDR.PeRshIA
شما واقعا 6 صبح تا 12 میخوابید بعد کنکورم میخواید بدید من 5 میخونم تا 12 شب باز وقت کم میارم -
sohrab
کی راه حلتونو میگید؟
مهر تموم شد...sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
فقط وقت درس خوندتون رو برای مدتی خواست بگیره
بیخیال دان کنید همرو بره در م م ل ک ت اسلامی از قیمت کم خبری نیست زهی خیال باطل -
DR.PeRshIA
شما واقعا 6 صبح تا 12 میخوابید بعد کنکورم میخواید بدید من 5 میخونم تا 12 شب باز وقت کم میارمD.r Esmaili در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
DR.PeRshIA
شما واقعا 6 صبح تا 12 میخوابید بعد کنکورم میخواید بدید من 5 میخونم تا 12 شب باز وقت کم میارممن؟؟؟؟؟نه والا من 6 تا 12 خواب نیستم اشتباه رپلی کردی
-
sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
بیخیال دان کنید همرو بره در م م ل ک ت اسلامی از قیمت کم خبری نیست زهی خیال باطلD.r Esmaili در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
بیخیال دان کنید همرو بره در م م ل ک ت اسلامی از قیمت کم خبری نیست زهی خیال باطلدوست عزیز وقتی ایشون تمام وقتشون رو صرف کنکوری ها و فیلمای آموزشی میکنن که بهتر درس بخونن و موفق باشن و از بهترین آموزش استفاده کنن چجوری میتونین بگین ( خودشم نمیدونه راهش چیه فقط وقت درس خوندتون رو برای مدتی خواست بگیره)! ! !
این حرف شما جای بسی تعجب و تاسف داره -
sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
بیخیال دان کنید همرو بره در م م ل ک ت اسلامی از قیمت کم خبری نیست زهی خیال باطلD.r Esmaili در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
بیخیال دان کنید همرو بره در م م ل ک ت اسلامی از قیمت کم خبری نیست زهی خیال باطل
داداش زیاد خوندی زده به مخت
ایشون اقا سهراب هستن مدیر سایت همون بنده خدایی ک داری فیلماشو از روی سایت دانلود میکنی و خوشحال و خندون نگا میکنی -
D.r Esmaili در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
بیخیال دان کنید همرو بره در م م ل ک ت اسلامی از قیمت کم خبری نیست زهی خیال باطلدوست عزیز وقتی ایشون تمام وقتشون رو صرف کنکوری ها و فیلمای آموزشی میکنن که بهتر درس بخونن و موفق باشن و از بهترین آموزش استفاده کنن چجوری میتونین بگین ( خودشم نمیدونه راهش چیه فقط وقت درس خوندتون رو برای مدتی خواست بگیره)! ! !
این حرف شما جای بسی تعجب و تاسف دارهبهاره در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
D.r Esmaili در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sky daughter
خودشم نمیدونه راهش چیه
این حرف شما جای بسی تعجب و تاسف دارهوالا بوخدا با ای نوناشون
-
DR.PeRshIA
شما واقعا 6 صبح تا 12 میخوابید بعد کنکورم میخواید بدید من 5 میخونم تا 12 شب باز وقت کم میارمD.r Esmaili در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
DR.PeRshIA
شما واقعا 6 صبح تا 12 میخوابید بعد کنکورم میخواید بدید من 5 میخونم تا 12 شب باز وقت کم میارمسلام.خدا قوت پهلوان خسته نباشی دل اور.
شما زندگیت نوزده ساعته بعد اونوقت تو نوزده ساعت اگه پانزده ساعت بخونی که احتمالا منظورت همینه وگرنه مریض نیستی که پنج بیدار شی تا دوازده شب بکوب بخونی.چون زیر 15 ساعت به راحتی میتونی با مدیریت بیشترم بخوابی.با کیفیت ترم بخونی.حالا هرچی.شما احتمالا 13تا 15 ساعت مطالعه میکنی.اونوقت چطور وقت کم میاری؟؟؟؟مطمئنی وقت کم میاری؟؟لطفا شفاف سازی کنید تا از تجربه های شما ایده بگیریم.با تشکر -
سلام دوستان،من بسته هزاری شبانه از همراه اول میگیرم،ساعت استفاده هم یازده تا هشت صبح هست،کلی هم فیلمای الا و جزوه و آهنگ و این چیزا دانلود میکنم،فکر میکنم صرف میکنه و راه مناسبی باشه.
41100 بسته هزاری شبانه همراه اول#100* رو که بزنید گزینه های دیگه ماهانه و هفتگی و روزانه هم میاد اما بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان ازشون استفاده نکنید،سایت بالا نیومده تموم میشن چه برسه به دانلود و این حرفا،گول ماهانه با فیمتای بالا نخوردید فکر کنید دیگه یک ماه راحتید،فقط بسته هزاری شبانه،امتحان کنید،من چندساله که از این روش استفاده میکنم. -
ساعت رایگان رو برا همینطور چیزا گذاشتن
وایفای همسایه های محترم هم میتونه گزینه ی خوبی باشه -
Marjan 77
درست میگید
من خودم همه مودمای اقوام و دوستان رو اختصاصیشون کردم تا کسی نتونه وارد بشه
اصلا کار درستی نیست -
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
-
سلام
علاوه بر روش های دانلود میتونیم راهکار دیگه ای هم داشته باشیم
یکیش اینکه خود مسئولین سایت دی وی دی های فیلم ها را تهیه کنند مثلا ممکن است تهیه یک دی وی دی فیلم که روی سایت هم هست و دانلود میشه بشه 5 هزار تومان و هزینه پستش هم بشه 3 هزار تومان در اینصورت اگر دی وی دی را به قیمت 10 هزار تومان برستید برای کسانی که مایل هستند فیلم را بگیرند و زیاد وقتشون در دانلود ها صرف نشه راهکار خوبیه. -
سلام
علاوه بر روش های دانلود میتونیم راهکار دیگه ای هم داشته باشیم
یکیش اینکه خود مسئولین سایت دی وی دی های فیلم ها را تهیه کنند مثلا ممکن است تهیه یک دی وی دی فیلم که روی سایت هم هست و دانلود میشه بشه 5 هزار تومان و هزینه پستش هم بشه 3 هزار تومان در اینصورت اگر دی وی دی را به قیمت 10 هزار تومان برستید برای کسانی که مایل هستند فیلم را بگیرند و زیاد وقتشون در دانلود ها صرف نشه راهکار خوبیه.@سید-علی
منم قبلا این پیشنهادو دادم انگار مقبول نبود -
Mmdasn
قبول نمیشی اینطوری
بشی هم قانون طبیعته
طبیعتم به موقع حالتو میگیره
ولی ی دکتر و ی آدم تحصیلکرده باید وجدان داشته باشه خصوصا دکتر اگه اینطوری قبول بشن میشن دکتری ک مریض جلوشون میمیره و عین خیالشون نیست -
@سید-علی
منم قبلا این پیشنهادو دادم انگار مقبول نبودمقبول نبودنش منطقیه!
خیلی دردسر داره
ضمنا در اون صورت آلاء چه فرقی با بقیه اینایی که dvd میفروشن داره؟به علاوه اینکه حجم فیلم ها از 10 تا dvd هم بیشتره و خیلی از کالکشن ها ناقص هستن
دانلود از وبسایت بهترین روش هست
و به صرفه ترین روش دانلود هم استفاده از اینترنت نامحدود هست
اگه اینترنت نامحدود موجود نیست با یک سیمکارت ایرانسل خیلی راحت میشه دانلود کرد
من خودم با سیمکارت ایرانسل و با تعرفه ی 5 گیگ 2000 تومان فیلم هارو دانلود میکنم -
سلام دوستان،من بسته هزاری شبانه از همراه اول میگیرم،ساعت استفاده هم یازده تا هشت صبح هست،کلی هم فیلمای الا و جزوه و آهنگ و این چیزا دانلود میکنم،فکر میکنم صرف میکنه و راه مناسبی باشه.
41100 بسته هزاری شبانه همراه اول#100* رو که بزنید گزینه های دیگه ماهانه و هفتگی و روزانه هم میاد اما بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان ازشون استفاده نکنید،سایت بالا نیومده تموم میشن چه برسه به دانلود و این حرفا،گول ماهانه با فیمتای بالا نخوردید فکر کنید دیگه یک ماه راحتید،فقط بسته هزاری شبانه،امتحان کنید،من چندساله که از این روش استفاده میکنم.baharnaranj
به نظرم خط ایرانسل بگی 6 تا 12 با دو تومن 5 گیگ نت هفته ای بخر ولی شبا حتما بخواب
بابا کفار برای کارمنداشون ک کیفیت کارشون بره بالا خواب شب رو جزء اضافه کار حساب میکنن پس همراه اول دشمن سلامتیه
ایرانسل بخر حالشو ببر واسه دانلود