Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
مارال عجب نکته ات توپ بود خوشمان آمد باریکلا
عجبببب
شما خودت به این نکته پی بردی واقعا فوق العاده بود زیر 3 ثانیه هم نمیشه با نکته شما -
nastaran78
البته من تا قسمت 3 دیدم اینطوری گفتن حل میشه شاید تو قسمت های بعدی نکته طلایی شو بگن حالا نگاه میکنم اگه بود حتما نکته شو به شما میگم -
mohammadsaleh96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عجبببب
شما خودت به این نکته پی بردی واقعا فوق العاده بود زیر 3 ثانیه هم نمیشه با نکته شمانه استاد فیزیکمون گفته بودش
خوبه که استفاده کردین
امیدوارم شما تمام 2 جمله ای رو که نوشتم متوجه شده باشین -
مارال
آخه توضیح شکله -
برا من تایم گرفتم شد 15 ثانیه
-
مارال
گفتم توضیح بدم قشنگ درک کنه -
ریز مباحث جلسه 047
مدت زمان:24 دقیقه و 59 ثانیه.تست1)وزنه 400 گرمی را به فنری با ثابت k و جرم ناچیز بسته و آن را با دامنه کم به نوسان در می آوریم.وزنه چند گرمی به وزنه قبلیی اضافه کنیم تا دوره نوسان 1.5 برابر شود؟(سراسری تجربی 89)
_با فرمولهای گفته شده و تناسب به راحتی قابل حل می باشد.جواب:500 گرم.تست2)نوسانگر وزنه -فنر روی سطح افقی بدون اصطکاک , با دامنه A1 و بسامد f1 نوسان می کند.در لحظه ای که نوسانگر در بیشترین فاصله از مرکز نوسان قرار دارد, 3/4 جرم وزنه کنده شده و جدا می شود و جرم باقی مانده متصل به همان فنر به نوسان ادامه می دهد اگر در این حالت بسامد f2 و دامنه A2 باشد نسبتهای A2 بر A1 و f2 بر f1 کدامند؟(سراسری ریاضی 93)
_اولا چون در حداکثر دامنه جرم را جدا کردیم دامنه همان قبلی باقی می ماند و A2 بر A1 برابر 1 می شود.ثانیا توجه میکنیم که فقط با جرم باقی مانده سروکار داریم که در اینجا 1/4 m باقی می ماند و چون بسامد با عکس جذر وزن رابطه دارد f2 برf1 برابر 2 می شود.تست3) طول آونگ ساده ای را 36% کاهش می دهیم دوره تناوب آن چند درصد کاهش می یابد؟(تست ساده ای می باشد)
_در اینجا نیز توجه می کنیم که با باقی مانده سروکار داریم یعنی 64%.قبلا 100% بود حالا 64% مانده با یک تناسب به 0.8 میرسیم که نشان میدهد 20% کاهش یافته.
نکته:درصد تغییرات x = (x2/x1-1)*100درصد تغییراتتست4)دوره نوسان آونگ ساده ای در یک مکان معین برابر 2 ثانیه است و در مدت 2.6 دقیقه N نوسان کامل انجام می دهد.طول آونگ را چند درصد افزایش یا کاهش دهیم تا در همان مدت و در همان مکان N-18 نوسان کامل انجام دهد؟(سراسری ریاضی 94)
_تعداد نوسانات کم شده پس دوره بیشتر شده بنابر این طول آونگ باید افزایش پیدا کند پس گزینه هایی که در آنها طول کاهش یافته حذف می شوند.
_ابتدا N را پیدا می کنیم سپس دوره در حالت دوم را پیدا می کنیم و با تناسبی که جلسه پیش گفته شد به جواب 69% افزایش می رسیم.تست5) معادله حرکت آونگ ساده ای کم دامنه در SI بصورت d^2x/dt^2+π^2X=0 است اگر g=π^2=10 فرض شود, طول آونگ چند متر است؟(سراسری ریاضی 88 خارج)(مهم)
_طبق نکات اگر g=π^2=10 خواهیم داشت T=2√l و با توجه به معادله مفهمیم d^2x/dt^2+π^2X=0 همان a=- π^2X است و ω محاسبه کرده و از T را بدست می آوریم و و طول آونگ 1 بدست می آید.تست6) بیشینه سرعت آونگ ساده ای 0.1√2 متر بر ثانیه و بیشینه شتاب آن 0.2 است طول آونگ تقریبا چند متر است؟(g=10) (سنجش 86)
_نکته برای حل: بیشینه شتاب بر بیشینه سرعت برابر است با ω.تست7)آونگی را به سقف آسانسوری آویخته ایم وقتی که آسانسور ساکن است دوره اش T است. اگر آسانسور با شتاب g/2 رو به پایین حرکت کند دوره آن چند T می شود؟
_نکته برای حل:شتاب تند شونده رو به پایین است پس بجای g داریم g-g/2 و دوره با جذر شتاب نسبت عکس دارد. -
عجبببب
شما خودت به این نکته پی بردی واقعا فوق العاده بود زیر 3 ثانیه هم نمیشه با نکته شماخیلی ممنون بعله من متوجه شدم
ولی به تنهایی نکته این دوستمون رو متوجه نشدم اگه امکان داره این نکته رو هم یه توضیح کوچولو بدین ممنون -
nastaran78
نکته مارال خانوم این میشه شما نمودار مثلثاتی شو بکشی زاویه بینش میشه 180 درجه یعنπی T=2π π=t/2 حالا دوره تناوب هم داده 6 میشه 6/2 یعنی 3
ج گزینه 3 شد به همین راحتی -
nastaran78
نکته مارال خانوم این میشه شما نمودار مثلثاتی شو بکشی زاویه بینش میشه 180 درجه یعنπی T=2π π=t/2 حالا دوره تناوب هم داده 6 میشه 6/2 یعنی 3
ج گزینه 3 شد به همین راحتی
تشکرات فراوان -
nastaran78
خواهش میکنم -
#تدریس #فیزیک جلسه 48 - انرژی در حرکت نوسانی
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5634
@alaa_sanatisharif
آلا
نوسان (قسمت نهم) - انرژی در حرکت نوسانی
با مبحث انرژی در حرکت نوسانی در خدمتتون هستیم، حتماً از این بحث یک تست خواهید داشت و تمام نکات لازم رو خدمتتون توضیح خواهم داد. -
-
@avayekhak در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
%(#00ccff)[اینجاس که ادم باید بگه چه میکنه این بازیکن]
با وجود اینکه خودم فیلما رو نمیبینم
اما
ذوق میکنم از این همه انرری -
بهترین استاد فیزیک واقعا هرچی بگم کمه واقعا خسته نباشید و مرسی ک برنامه ی بقیه تدریس هاتون رو هم میگید
-
ممنون استاد کارت حرف نداره