Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
pakzad
نوسانو تموم کردن دیگه این هفتم موج فیلماشم امادس فردا پس فردا میان دونه دونه روی سایت -
M.an
چشم حتما ، حتما -
استاد اگه صلاح میدونین جریان درس بدین تا ما سال سوم ها هم استفاده کنیم واسه ترم اول .. من فقط با شما پیش میرم استادین واقعا
-
Mehdi_Zr
ولی ما کنکوریا مهم ترریم دیگه شما ی امتحانه در حد کتاب و جزوه معلمتم خوبی متوجه میشی -
-
mohammadsaleh96
اپلود نشده -
DR.PeRshIA
یه نکته ریز داره نمیگیرم چرا اونطوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
mohammadsaleh96 اوووه خازن من نخووندم راستش شرمنده الان عکس باز شد دیدم
-
دوستان هرکی میتونه به حله ممنون
-
sohrab
اگه امکان داره از آقای طلوعی بخواین که حلش کنن ممنون -
دوستان ( مارال ) هم لطف کنن حل کنن ممنون میشم
-
#تدریس #فیزیک جلسه 51 - امواج مکانیکی (قسمت 1)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5661
@physicsss100
آلا
امواج مکانیکی (قسمت اول)
رسیدیم به فصل امواج مکانیکی فصل شیرینی هستش ولی این فصل از دیدگاه بچه ها یک سال بالاتر بپرسین اون هایی که وارد دانشگاه هم شدند ازشون بپرسین حتی اون بچ...