Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
اقا چرا هر چی فریاد میزنیم کسی به دادمون نمیرسه تو رو خدا به دبیرا بگین جزوه ک تدریس میکنن و تستای ک حل میکنن اپلود کنن. به خدا وقت نداریم جزوه بنویسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mohammad7798
چرا فریاد اخه چ کاریع داداش من
برو کانال استاد هستش اونجا -
mohammad7798 جزوه نوشتن دیگه کار داره؟ همینطور که داری فیلم ها رو نگاه میکنی جزوه م بنویس فکر کن سرکلاس نشستی
در ضمن جزوه که خودت مینوسی بعدها برای مرور کردن خیلی بیشتر به دردت میخوره تا جزوه آماده -
oktay @ Masood Ah چرا کار نداره فیلم نیم ساعتی یک و نیم ساعت وقت میبره .درسته ک جزوه خودم واسه مرور عالیه ولی وقت نیس دوستان..........
-
mohammad7798 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
oktay @ Masood Ah چرا کار نداره فیلم نیم ساعتی یک و نیم ساعت وقت میبره .درسته ک جزوه خودم واسه مرور عالیه ولی وقت نیس دوستان..........
:| من با تخته های دکتر تستای الگو رو مثل هلو زدم همش هم شد 4 صفه!خیلی هم توپ شد خلاصه نویسی یکی از ابزاری مرور سریع هسش!تخته های دکترم که خودش خیلی خلاصن!دیگه همه چی حاضره!
-
سلام آلای عزیز!
ازتون خواهش میکنم جزوه های دکتر طلوعی رو روی سایت هم قرار بدین. کسانی هستن مثل من که تلگرام ندارند. ممنونم. -
سلام آلای عزیز...
لطفا آموزش فصل دوم سوم دبیرستان هم در لیست تدریس فیلم های آموزشی قرار دهید...
از آموزش های شما متشکرم...دکتر طلوعی عالی هستند...
خسته نباشید... -
mohammad7798
خب اینکه جزوه نوشتن خوبع یا بد ی سلیقه ی شخصی هستش من نظر نمیدم
ولی اگه جزوات (تست) رو میخوای کانال تلگ استاد طلوعی موجوده
@administrators ادمین ها وقت کنن میزارن جزوات رو که دسترسی بهتر هم بشه -
لینک کانال استاد تو تلگرام رومیخواستم ممنون
-
thehossein در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لینک کانال استاد تو تلگرام رومیخواستم ممنون
-
سلام
چرا دیگه فیلمی منتشر نشده از 2 روز پیش؟ مشکلی پیش اومده؟ -
erfan199 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
چرا دیگه فیلمی منتشر نشده از 2 روز پیش؟ مشکلی پیش اومده؟مثه اینکه فردا قسمت 6 موج میاد رو سایت
-
سلام ببخشید اقای طلوعی برای فصل امواج
تست های کنکور و سنجش هم حل میکنه یا فقط تالفی و تمرین کتاب ؟ -
ببخشید آلا متوقف شده?چرا دیگه فیلمی رو سایت نمیاد?
-
بابا یکم صبر کنید
دستگاه که نیستن دکمه شونو بزنی از اون طرف فیلم تولید کنن این بنده خداهام مثل من و شما انسان اند و هزاران مشکل دارن -
سلام این حرکت شناسی کامل تدریس شده یا فقط مال پیش و پایه بعدا تدریس میش