Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
با تشکر فراوان از استاد طلوعی که باعث علاقه من نسبت به درس فیزیک شدند خیلی عالی تدریس می کنن
-
سلام.
من با اینکه از این سوال متنفرم ولی چاره ای ندارم لطفا کمک کنید.
بین تدریس استاد کازرانیان و استاد طلوعی نمیگم کدام بهتر است .بلکه میخوام اینطوری بگم که بنده راجع به این فصل پیش زمینه ی چندانی ندارمو هدفم اینه که روش حل سوال رو یاد بگیرم.و الزاما نیاز به فرمول های مختل هم ندارم.حالا شما بر حسب تجربه تان کدام دبیر را برای استفاده بهتر تر(بین بهتر و بهترتر )بنده پیشنهاد میکنید؟لطفا نفرمایید که بروم از هر دبیر یکی دو جلسه ببینم.تجربه ام به من ثابت کرده این کار برای من جز سردر گمی چیزی ندارد..در ضمن مبحث مورد نظر من الکتریسیته ساکن هستش.
با تشکر از جواب گویان و خوانندگان این متن طولانی -
@دکتر-خوب بدون شک استاد طلوعی بهتره.....چون اولا از صفر صفر درس میده دوما تعداد مثال های بالایی حل میکنه سوما فیلم هاش کوتاه تر و مفید تره
-
@دکتر-خوب سلام
ببینید من هر دو رو از تدریسشون استفاده کردم و از هردو هم نتجه گرفتم
دکتر طلوعی یجوری درس میدن که کامل متوجه بشه مخاطب.تکرار هم میکنن حرفشونو و روی تخته هم مینویسن.میتونید ی جزوه منسجم داشته باشید از کلاسشون.کاملا یه نظم ذهنی بهتون میدن
اقای کازرانیان هم خیلی خوب درس میدن ولی چون تایم هر قسمت بالاس هم خسته میشید و هم این که چون سرکلاس هست تدریس ممکنه وقتتون هدر بره بین حرف هایی ک با دانش اموز میزنن مثلا
بازم میگم هر دو خوبن و من از هر دو نتجه گرفتم.ولی اگه پیش زمینه ندارید اقای طلوعی بهترن -
فیلم بعدي کی میاد?
-
@دکتر-خوب در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
من با اینکه از این سوال متنفرم ولی چاره ای ندارم لطفا کمک کنید.
بین تدریس استاد کازرانیان و استاد طلوعی نمیگم کدام بهتر است .بلکه میخوام اینطوری بگم که بنده راجع به این فصل پیش زمینه ی چندانی ندارمو هدفم اینه که روش حل سوال رو یاد بگیرم.و الزاما نیاز به فرمول های مختل هم ندارم.حالا شما بر حسب تجربه تان کدام دبیر را برای استفاده بهتر تر(بین بهتر و بهترتر )بنده پیشنهاد میکنید؟لطفا نفرمایید که بروم از هر دبیر یکی دو جلسه ببینم.تجربه ام به من ثابت کرده این کار برای من جز سردر گمی چیزی ندارد..در ضمن مبحث مورد نظر من الکتریسیته ساکن هستش.
با تشکر از جواب گویان و خوانندگان این متن طولانی
اگر میخایی مفهومی و ی جوری روش حال یاد بگیری که روی همه سوال ها جواب بده و روش تستسی نباشه اقای کارزانیان ولی در کل قاقای طلوعی رو من ترجیح میدم چون فیلما های اقای کارزانیان سر کلاس هست . ی جووورریه -
سلام قسمت های بعدی کی قرار میگیره؟
-
saraa96
یه روز بعد از ظهر که هوا خنک باش -
بچه ها کی اینجا حرکت و دینامیک رو کامل بسته؟چجوری جمع بندی کردین این 2فصل رو چون فصلای سنگینی هستن میپرسم
-
باتشکر از استاد گرانقدر وعرض خسته نباشید ...لطفا بخش های 2و3و4را هم در سایت قرار دهید یعنی بتوانیم قبل از معلم در کلاس فیزیک سه را تمام کنیم
-
فک کنم فیزیک قهر کرد رفت
-
دروووووووووووووود بر این بزرگگگگگگگگگگگگگ مرد بی ادعاااااااااااااااااااااااااااااا استاد طلوعی عزیززززززززززززززززززززز کارت فوق العادسسسسسسسسسسسسسس
به امید امدن دینامیک لحظه ها را میشماریمم...