-
با سلام و خسته نباشید....تدریس فصل دینامیک از کی شروع میشه؟
-
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara خب تو مثالایی که استاد زد همون اوایل همین قسمت ۶۰ بازم همگی یه دیاپازون بودن.
نه فقط مثال 4 و مشق شب با یک دیاپازون بود.
الان نگاه کردم مثال 3 که به دیوار وصله مثال 1و 2 هم دو سر طناب بسته شده و چشمه موج دیاپازون نیست.
اینکه دو طرف بسته شده باشه به یه جای ثابت مثل دیوار با اینکه به دیاپازون وصل شده باشه فرق می کنه. -
سلام استاد ممنون بابت تدريستون...
فصل نوسان عااالي بود خسته نباشيد واقعا -
سلام قسمت اول نوسان تکنیک دقیقه ۲۰ استاد چرا ۱.۲ نضفش کنی میشود ۱.۴ و یا ۵.۲ نضفش کنی ۵.۴ چرا؟ دوبرابر میشه
-
سلام قسمت اول نوسان تکنیک دقیقه ۲۰ استاد چرا ۱.۲ نضفش کنی میشود ۱.۴ و یا ۵.۲ نضفش کنی ۵.۴ چرا؟ دوبرابر میشه
این پست پاک شده! -
Tara خب مگه میشه بدون دیاپازون موج ایجاد بشه؟
میشه یه تعریفی از هماهنگ بگین؟ اصن هماهنگ ینی چی؟negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara خب مگه میشه بدون دیاپازون موج ایجاد بشه؟
میشه یه تعریفی از هماهنگ بگین؟ اصن هماهنگ ینی چی؟بزار بیام توی چت بگم
-
negar2012
روش های زیادی برای ایجاد موج هست،اما برا ما مهم نیست،مهم حل این مسائل هست
هماهنگ یعنی شکم یعنی پادگره یعنی دوک -
بچه ها میگم استاد بعد از فصل الکترومغناطیس راضی کنیم که دینامیک درس بده چون این فصل به نظرم خیلی ها مشکل داشته باشن (ازجمله خود من)
-
سلام . لطفا این تست هایی که داخل کلاس حل میشه رو به صورت جزوه داخل سایت بزارین . خیلی سخت میشه اگه بخواییم موقع تماشای فیلم سوالا رو بنویسیم . وقت زیاد میگیره . اگه به صورت جزوه تو سایت بزارین میتونیم چاپ کنیم تا وقت کمتری بگیره واسه نوشتن و اینجوری کمتر دکمه ی pause رو میزنیم . ممنون
-
سلام
من به شما توصیه میکنم خودتون جزوه نویسی کنینن هرچند زمانبر هستش اما واسه همیشه مطالب یادتون میمونه. -
سلام استاد
تصویر سازی های شما بسیار زیبا هستند
بدون هیچ نکته ی غیر اخلاقی که بعضا معلم های اموزشگاه استفاده می کنند
و راحت در ذهن می شنن
من از شما بی نهایت متچکرم! -
سلام,فصل 2 پیش دانشگاهی(دینامیک)کجاست پس؟تدریس نشده؟کی تدریس میشه؟
-
KingAlireza7277 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بعد ازموج
-
استاد طلوعی تکه واقعا.مرسی از تدریس بینظیرتون استاد.امیدم ب فیزیک زیاد شد
-
با تشکر فراوان از استاد طلوعی که باعث علاقه من نسبت به درس فیزیک شدند خیلی عالی تدریس می کنن