Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
احمد محمدولی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
طلوعی/طلوع کن/ آینه رو شروع کن
:|
-
بچه ها چن تاسوال
..شما فیلما رو هر جلسه ک مثلا نیم ساعت باشه تو چند دقیقه میبینید؟؟منظورم اینه ک ب همراهش یادداشت برداری میکنید؟؟و اینکه چ موقع تست میزنید؟؟و حدودا چن تا؟؟ -
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریز مباحث جلسه 063 (دینامیک قسمت 3):
سلام توضیحاته شما اضافه شده
ممنونم -
پس چرا ایقدر کند ویدیو ها رو قرار میدن الان دو روزه فیزیک و دیفرانسیل هیچی نذاشتن ما امید مون به این فیلم هاست به نظرم این ویدیو هایی که برای دهم ها قرار میدن الکی فقط خودشون رو مشغول کردن چون مثلا ریاضی رو که تازه اضافه کردن و بچه های دهم خوب اونا رو خوندن الان هم نصف کتابشون رو تموم کردن به جای اونا این ویدیو ها رو آماده کنید لطفا
با تشکر و خسته نباشید
-
بچه ها خواهش میکنم اینقد به استاد نگین که بعد دینامیک مبحث جریان الکتریکی رو شروع کنن. بزارین استاد هر چی خودشون صلاح میدونن شروع کنن.
-
Kolsum واسه من هر قسمت با یادداشت برداری و نوشتن مسائل یک ساعت وقت میبره.
-
آقا مهدی شما تستم میزنی؟؟ینی وقت میکنی؟
-
سلام
ببخشید این جزوه ای ک استاد دارن اماده میکنن برای عید ک ۹۰درصد تست هارو پوشش میده،کسی میدونه استاد جزوه رو میذارن تو سایت یا باید تو کلاس همایش شرکت کنیم؟
لطفا هرکی میدونه جواب بده
با تشکر -
آقاااای طلوعی خداقوووووت و دمتون گررررم واقعا فصل نوسان رو ترکوندین....دوستان فصل الکتریسیته ساکن هم تکنیکیه.????مثل نوسان سریع به پاسخ میرسیم???
-
احمد محمدولی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
طلوعی/طلوع کن/ آینه رو شروع کن
خخخخ
-
احمد محمدولی آقا نگو اینطوری... یه موقع میبینن یا میشنون دلخور میشن
-
خخ یکیم شعرواسه شروع جریان الکتریکی بگه
-
-
ریز مباحث جلسه 066 (دینامیک قسمت 6) :
مدت زمان : 30 دقیقه و 21 ثانیه.%(#424d07)[حل 4 تست مربوط به تعادل در دینامیک]
●تست1) در شکل زیر مجموعه در حال تعادل است.اگر از جرم نخ و قرقره و اصطکاک بین آنها صرف نظر کنیم اندازه نیروی واکنش سطح چند نیوتن است؟
نکته حل: این تست دارای شکل می باشد ولی در حالت کلی نحوه حل چنین سوالاتی به اینصورت است که نیروهای وارد بر هر جسم را می کشیم و نیروهای مجهول را بدست می آوریم.
نکته: اگر جرم نخ ناچیز باشد و بین نخ چیزی نباشد, نیروی کشش نخ در سرتاسر نخ ثابت است.
//توضیحات بسیار مهم روی شکل.
نکته: همواره کشش نخ از جسم خارج میشود.●تست2) شخصی مطابق شکل بر روی یک طناب ایستاده است و در حالت تعادل قرار دارد.اگر حداکثر نیروی کشش قابل تحمل توسط نخ برابر با 600 نیوتن باشد, حداکثر وزن شخص چند کیلوگرم باشد تا طناب پاره نشود؟(دارای نکته جدید)
نکته حل: توضیح مفهوم حداکثر کشش نخ.
با استفاده از قضیه سینوسها به سرعت قابل حل می باشد.
//توضیحات مهم روی شکل.●تست3)در دستگاه شکل زیر , حداکثر نیروی کشش ریسمان قابل تحمل برای ریسمانهای OA و OB به ترتیب برابر 500 نیوتن و 300 نیوتن است.حداکثر وزن وزنه ای که می توان به این ریسمانها آویخت تا هیچکدام پاره نشوند برابر چند نیوتن است؟(احتمالی 96) (%(#8f1515)[بسیار مهم])
//توضیحات بسیار مهم روی شکل.
نکته حل: کشش نخ یکی از طنابها را در حالت حداکثر قرار می دهیم و کشش طناب دیگر را با استفاده از قانون سینوسها پیدا می کنیم.اگر کشش طنابی که بدست آمد از حداکثر تحملش بیشتر بود پس نتیجه میگیریم نمیتوانیم از طناب اول در حالت حداکثر کشش استفاده کنیم.و کشش طناب دوم را حدکثر قرار میدهیم(چون مطمعنا این حالت شدنی خواهد بود.) و جرم را با استفتفاده از قانون سینوسها بدست می آوریم.●تست4)در شکل مقابل دستگاه در حالت تعادل است.اگر از جرم نخ و قرقره و اصطکاک بین آنها صرف نظر کنیم, نیروی کشش نخهای T1 و T2 به ترتیب از راست به چپ چند نیوتن است؟(تست مهم)
نکته حل: با استفاده از نکته "اگر جرم نخ ناچیز باشد و بین نخ چیزی نباشد, نیروی کشش نخ در سرتاسر نخ ثابت است" و تجزیه نیرو ها قابل حل است. -
سلام دوستان
به نظرتون من اگه مطالبی که استاد سر کلاس میگه رو خوب یاد بگیرم دیگه نیازی به خوندن درسنامه نیست؟ من خودم نشر الگو دارم -
amir hossein232 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
به نظرتون من اگه مطالبی که استاد سر کلاس میگه رو خوب یاد بگیرم دیگه نیازی به خوندن درسنامه نیست؟ من خودم نشر الگو دارمیه دور درسنامه رو هم نگا کنین بد نیس
-
سلام.جلسه 22 و 23 حرکت شناسی که حرکت پرتابی هست و استاد گفتن ویژه رشته ریاضی یعنی اینکه بچه های تجربی اصلا نیاز بهش ندارن ؟
-
@kulsom اگه برسم میزنم.
-
درسنامه نخونین به نظرم گیج میشین. تدریس های استاد از درسنامه خیلی بهتره.
-
من فیزیک عقب هستم با استاد هماهنگ نیستم . چیکار کنم به نظرتون؟