Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دوست خوب شما هم بیا نظر بده . کسی جلوتونو نگرفته . خیلیا متاسفانه هرکس یه فصلی میگه ولی چون ایشون استاد بنده هستن میبینمشون گفتم برای بچه ها بهتره پایه بگین چون لازم دارن ب ازمون برسن وگرنه نمیگفتم
-
iman azad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوست عزیز نظر دادم و اقای طلوعی خودش قبلش نظرش همین بود وتایید کرد
خودتون گفتین کلی صحبت کردین و با دلایلتون قبول کردن.
در کل منظورم اینه اگر نظر دادنی هست همه میتونن نظر بدن.
آقای طلوعی رو همه دوست دارن و همه میخوان زودتر اون چیزی رو که اشکال دارن رو با ایشون یاد بگیرن. -
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بعد دینامیک بنظرم احتمالا نورواینه و شکست نور هست . فقط خواهشا به دوستان دیگه بگین همش برای خودشون فصل خواستی رو تعیین نکنن ک استاد تدریس کنه . استاد همه ی فصلا رو میگن و با برنامه ی خودشون
شما هم برای خودتون رفتین فصل درخواستی تعیین کردین طبق اصول خودتون.
منم با پایه موافقم ولی شما خودتون اعمال نظر کردین به بقیه میگین حرف نزنن.خیلی خوشم اومد از قاطع بودنت
لایک -
من چون شاگردشون هستم و کل فیزیکو 100 میزنم و خداروشکر درسم خوبه نظراتمو میپرسه باهم صحبت میکنیم وگرنه قصد تعریف از خود نداشتم ک بگم فقط نظر منو گوش میکنن . من گفتم استاد پایه رو تدریس کنید بهتره همه ی بچه ها منتظرن و دلایل رو اوردم ایشون هم گفتن موافقم . وگرنه همه ی دوستان تو اینجا عزیز هستن برای من و باید با تلاشمون آلاء رو ب همه معرفی کنیم و بچه ها پولشون رو ب موسسات دیگ ندن الکی
-
عااطفه در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بعد دینامیک بنظرم احتمالا نورواینه و شکست نور هست . فقط خواهشا به دوستان دیگه بگین همش برای خودشون فصل خواستی رو تعیین نکنن ک استاد تدریس کنه . استاد همه ی فصلا رو میگن و با برنامه ی خودشون
شما هم برای خودتون رفتین فصل درخواستی تعیین کردین طبق اصول خودتون.
منم با پایه موافقم ولی شما خودتون اعمال نظر کردین به بقیه میگین حرف نزنن.خیلی خوشم اومد از قاطع بودنت
لایک -
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان شما از چه کتابی برا تست زنی فیزیک استفاده میکنید؟؟؟؟؟
گاج نقره ای
-
سلام خداقوت مرسی از سایت خوبتون
چراانقد فیلما دیر میذارن توسایت؛تاموق کنکورهمه فیلما روتدریس میکنن -
سارا خانم برو کتاب تست ابی قلم چی رو بگیر
-
سلام استاد خدا خیرتون بده با این زحمتی که میکشید.این انرژی که سر جلسات درستون به خرج میدید واقعا ما رو دلگرم میکنه.این در کنار تدریس خوبتون باعث میشه که درس فیزیک یکی از لذت بخش ترین درسها برای ما بشه.
-
سلام استاد خسته نباشید یه خواهش داشتم لطفا با دستتون بعضی جاها روتو تخته وایت برد پاک نکنید ضرر داره اسید ماژیکا به پوستتون آسیب میرسونه وپوستتون رو تخریب می کنه
بعضی اوقات این مواد جذب پوستتون میشه وموجب سرطان های پوستی هم می شه
ما شما رو دوست داریم پس لطفا به فکر سلامتی خودتون باشید -
Masoumeh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد خسته نباشید یه خواهش داشتم لطفا با دستتون بعضی جاها روتو تخته وایت برد پاک نکنید ضرر داره اسید ماژیکا به پوستتون آسیب میرسونه وپوستتون رو تخریب می کنه
بعضی اوقات این مواد جذب پوستتون میشه وموجب سرطان های پوستی هم می شه
ما شما رو دوست داریم پس لطفا به فکر سلامتی خودتون باشیدوای کلی بابت حرفت احساساتی شدم.
خیلی خوب گفتی -
سلام دوستان میشه لطفا یکی راهنمایی کنه که جلسه 14 دینامیک مثال دوم دقیقا از اصطکاک چی صرفنظر میشه؟
-
سللام میخواستم بپرسم
کسایی که از فیزیک استاد طلوعی استفاده میکنن و نتیجه هم میگیرین
لطفا بگین چطوری فیلما رو نگاه میکنین ،منظورم اینکه همه یک مبحث رو باهم میخونین یا چند قسمتی
و اینکه کی تست میزنین؟
ممنون -
narjes96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سللام میخواستم بپرسم
کسایی که از فیزیک استاد طلوعی استفاده میکنن و نتیجه هم میگیرین
لطفا بگین چطوری فیلما رو نگاه میکنین ،منظورم اینکه همه یک مبحث رو باهم میخونین یا چند قسمتی
و اینکه کی تست میزنین؟
ممنوناول مثلاوقانون کولن رو ببین بعد تستاشو بزن ببین کجاشو یاد نگرفتی دوباره فیلم رو ببین.