Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
یه موسسه ب بنده معرفی کنید که دنبال کمک ب بچه ها باشن منظورم موسساتیه ک dvd میفروشن . اگراینا نیتشون مثل آلاء بود قیمت فیلمهاشونو خیلی پایین میذاشتن تا همه تهیه کنن .حرفامو با لحن تند نخونید .
-
موفق باشید همه ی دوستان
-
iman azad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام . ببخشید میشه نظرات رو برندارین ؟ ممنون میشم
سلام
ببینید خوده مدیر روششون اینه که کاربر آزادانه بیاد وحرفشو بزنه ولی شما اومدی به یه موسسه دیگه نظری ارائه دادین که واقعا لحن خوشی نداشت چون اولا اسمشونوآوردید وبادبیراون موسسه توحرفاتون خوب برخورد نشده همونطورکه میدونید خیلیا دوست دارند آلانباشه حتی شکایت هم کردند ولی راه به جایی نبردند.
حالاماکاربرای سایت بخوایم بااوردن اسم فلان موسسه وفلان دبیر وقیاسشون کنیم با بهترین دبیرای خودمون کاردرستی نیست .
من پستتونوحذف کردم واصلش موجوده وقابل بازگردانی اگرمدیرصلاح بدنن مجددا برگردونده میشه. -
salam inja ki navasano khob balade
mn aslan nemifahmm -
-
bale vali nemitonm on nokat va teknik haro toye hal soalat pyade konm
-
fatemeh_ti جزوه رو نوشتی ؟ الان بگو ببینم کجاشو مشکل داری دقیقا ؟
-
MILAD@bale migam kolan mozoro vase hal kardan nemitonam estefade konm
-
خب خوب سوالو تحلیل نمیکنی شما اگه نتونستی دوباره فیلم هارو ببین به سوالاتی که اقای طلوعی حل میکنن دقت کن دقیق درست میشه
-
استاد صوت رو شروع کنید لطفا
پیش رو تموم کنیم قبل عید برای کنکور آماده باشیم -
سلام فيزيك چرا نمياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
انگار قسمت نیست فیزیک رو با استاد بخونم
کسایی ک بجز استاد طلوعی از بقیه اساتیدهم استفاده کردن ,کدوم استاد برای کسی ک چندسال از درس دور بوده قابل فهم تر تدریس میکنه؟ -
استاد طلوعی اگه میشه صوت رو کمی زودتر شروع کنید.
باتشکر از زحمات و تدریس عالی شما -
آیا دینامیک تمام شده یا هنوز ادامه داره
-
آقای کارزانیان هم کارش خوبه اگه خواستین می تونین استفاده کنین
-
سلام استاد ممنونم از تدریس عالی ایشالا خداوند برکتشا تو زندگیتون برا خودتون و خانوادتون رقم بزنه فقط یه چیزی میخواستم بگم ازمون بعدی کانون از (صوت) بعد خیلی حیفه واقعا که با این تدریس شیرینی که شما دارین ما یه مبحث اسونی جواب ندیم ممنون استاد به خاطر تدریس عال تون
-
پیش 2 خیلی خیلی آسونه .......بزارید استاد بره پایه رو درس بده@@
-
سلام استاد خسته نباشید لطفا اگه میشه صوت رو شروع کنین