Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
_MILAD_
Mohammad Fakhari
مرسی
اما من داداش نیستم:/
دخترم:)) -
هردفعه هم یکیتون منشن نمیشید:/
-
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
_MILAD_
Mohammad Fakhari
مرسی
اما من داداش نیستم:/
دخترم:))=))
-
سلام و خداقوت ويژه ، ببخشيد قسمت ٧٦ لينك دانلود نداره و پخش هم نميشه
-
بچا مضوع من توش جزوه خوب هست مراجعه بش بکونید
-
حیفه بخدا بادبیررررر به این خوبی نتونیم برا کنکورتا درصدقابل قبولی رو خونده باشیم فقط بخاطر طولانی بودن مبحثایی مثل حرکت ودینامیک ....
-
دوستان من هم این جا الان گفتم هم در قسمت جزوات اگه خدایی کسی جزوه استاد قسمت الکتریسیته را جزوه برداری کرده بگه من واقعا نیاز دارم کسی داره بگه لطفا
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ -
Mohammad Fakhari
استاد تو کانالش جزوه خازن رو گذاشته
https://t.me/physicsss100/3851
مباحث قبلی الکتریسیته هم دیگه جزوه میخواد چیکار جزوه رو باید خودتون بنویسید وگرنه هیچ ارزشی نداره -
بچه ها لطفا توی کانال استاد به تدریس نور هندسی رأی بدید . خواهش میکنم بدون فکر عمل نکنید . نور هندسی آسون ترین مبحث فیزیکه و ۳ تا تست ازش میاد . صوت هم فصل راحتیه چون استاد فصل موج که پیش نیاز صوت هست رو تدریس کردن .
-
سلام ممنون از آلاء خوب میخواستم بگم فیزیک دهم که بادکتر طلوعی میخواهید ضبط کنید لطفا یک ذره به ما توجه کنید این مجموعه جدید دینی چی شد ایا واقعا میخواهید برای دینی برنامه دارید البته ناراحت نشید از دست من ببخشید لحنم تند شد راستی این بخش فیزیک هست شاید ربطی نداشته باشه ولی بخش های دیگه هیچکس نیست باتشکر از آلاء
-
اول باید از خدا تشکر کنم که این مجموعه رو به من مشون داد و در وحله بعد تشکر ویژه به شما برادران مجاهد فی سبیل الله برای از بین بردن این بی عدالتی اموزشی که میگن هر که پول داره درس رو ادامه میده این جمله اشتباهیه
-
استاد طلوعی میخوان فیزیک دهم تدریس کنند، کاش بیشتر به فکر کنکوريا بودید همينطوريش خیلی مبحث مونده
-
صوت خیلی آسون تره از نور و اینه ، الکتریسیته جاریه
-
استاد لطفاااا موج اینه ها هم بعد میشه گفت الان پیش خدا وکیلی مهم تره بچه ها کانال استاد را یکی بفرسته
-
Mohammad Fakhari منظورم صوت بودخخخخخ
-
ریز مباحث جلسه 075 (دینامیک قسمت 15)
مدت زمان : 34 دقیقه و 5 ثانیه.حل 4 تست از سطح شیب دار و و 2 تست ترکیبی همراه با درسنامه ترکیب نیرو های افقی و عمودی.
● تست1) جسمی روی سطح شیب داری که با افق زاویه 37 درجه می سازد مماس با سطح به سمت بالای آن پرتاب می شود.اگر زمان بالا رفتن جسم , نصف زمان پایین امدن آن باشد ضریب اصکاک جنبشی سطح با جسم چقدر است؟
نکته حل : با توجه به فرمول های نسبتی جلسه پیش براحتی قابل حل است و بدون استفاده از آن زمان حل بسیار طولانی خواهد شد.● تست2) جسمی را روی سطح شیبداری بالا می فرستیم, اگر شتاب رفت 8 متر بر مجذور ثانیه و شتاب برگشت 2 متر بر مجذور ثانیه باشد , زاویه سطح شیبدار و ضریب اصطکاک جنبشی سطح کدام است؟
نکته حل: یک رابطه برای مجموع دو شتاب و یک رابطه برای تفاضل دو شتاب (در جلسات قبل هر دو تدریس شده) نوشته و هر دو را به کمک دستگاه بدست می آوریم.●تست3) تست مربوط به یک سطح شیبدار است که که دو جسم چسبیده به هم قرار دارند و نیروی تماسی خواسته شده.
نکته حل: ابتدا شتاب کل دستگاه را پیدا میکنیم و سپس یک جسم را در نظر گرفته نیروهای وارد بر آن را مشخص کرده و نیروی مجهول را میابیم.● تست4) جسمی به جرم 2.5 کیلوگرم را از پایین یک سطح شیبدار به زاویه شیب 37 درجه و ضریب اصطکاک جنبشی 0.5 با سرعت اولیه 30 متر بر ثانیه رو به بالا پرتاب می کنیم.جابجایی جسم در ثانیه دوم چقدر است؟
نکته حل: شتاب با فرمول گفته شده بدست می آوریم و در فرمول جابجایی در ثانیه n ام قرار داده جابجایی بدست می آید.● تست5)در شکل مقابل نیروی اصطکاک و جرم نخ و قرقره ناچیز است.حال اگر به جای اعمال نیرو , وزنه ای با وزن 5 نیوتن را از انتهای نخ آویزان کنیم شتاب حرکت مجموعه چند برابر می شود؟
ارائه درسنامه کامل ترکیب نیروی عمودی و افقی.
نکته)اینکه از سر یک نخ وزنه آویزان کنیم یا نیرو اعمال کنیم و نیرویی که اعمال میشود با نیروی وزن وزنه برابر باشد, فرق میکند, چون در محاسبه شتاب جرم هم دخیل است و وقتی جرم آویزان نداریم و فقط نیرو اعمال می شود از جرم کاسته می شود و در دو حالت شتابی متفاوت بدست می آید.
نکته)نیروی کشش نخ در سرتاسر نخ یکسان است.
//توضیحات بسیار مهم روی شکل.●تست6) تست مربوط به ترکیب نیروهای افقی و عمودی است و با توجه به درسنامه براحتی قابل حل می باشد.
//توضیحات بسیار مهم روی شکل. -
خیلی ممنون اقا
-
بچهها میخوام از فیلم های پارسال استفاده کنم ،آقای فدایی بهتره یا کازارنيان ?????