Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
هر کی جمعبندی های دکتر طلوعی از تخته خاک رو خریده هر کدوم رو... بگه چن تا سوال ازش دارم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @administrators -
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرات خودتون در مورد فیلم ها، توضیحات فیلم ها و بحث و گفت و گو پیرامون هر جلسه رو اینجا می تونید بحث کنید.
جهت تماشای جزوات و فیلم ها اینجا کلیک کنید.سلام ببخشید فیزیک ۱فصل کار و انرژی نیومده
-
@m-bahrami1378 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
دینامیک اقای طلوعی کامله یانه؟
بعداز دیدن فیلما ایا به کتاب کمک اموزشی دیگه ای هم برا تکمیل نکات لازمه یانه ؟سلام...من هنوز این مبحثو نگا نکردم :|
-
-
@farewell سلام،خوبین؟ببخشید یه سوال داشتم،من تازه الا رو پیدا کردم،به نظرتون بین آقای طلوعی و آقای کازاریان کدومشون بهتر تدریس کردن؟جا داره بگم فیزیکم هم افتضاح هست
-
Hossein Ghasempoor اقای طلوعی بیشتر فرمول میگن و بعدش تست حل میکنن ولی اقای کازرانیان خیلی مفهومی توضیح میدن برا اینکه بتونید راحتتر انتخاب کنید یه مبحث مشترک از هرکدوم ببینید با هر کدوم که راحتتر بودین همونو انتخاب کنید
-
@m-bahrami1378ممنون شما خودتون از فیلمای کدوم استاد استفاده کردین ؟؟!!
-
Hossein Ghasempoor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@m-bahrami1378ممنون شما خودتون از فیلمای کدوم استاد استفاده کردین ؟؟!!
من سال دوم کنکورم فیلمای اقای طلوعی دیدم سال سومم فیلمای اقای کازرانیان دیدم
-
Hossein Ghasempoor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@farewell سلام،خوبین؟ببخشید یه سوال داشتم،من تازه الا رو پیدا کردم،به نظرتون بین آقای طلوعی و آقای کازاریان کدومشون بهتر تدریس کردن؟جا داره بگم فیزیکم هم افتضاح هست
شخص به شخص متفاوته
از هر کدوم یه جلسه ببینید بعدش انتخاب کنید
من خودم با استاد کازرانیان پیش رفتم