-
-
خیلی ممنون
-
این پست پاک شده!
-
ریز مباحث جلسه 084 (صوت_قسمت3) :
مدت زمان: 30 دقیقه و 51 ثانیه.شدت صوت :
●شرط های لازم و کافی برای اینکه موج صوتی شنیده شود :
__فرکانس موج صوتی بین 20هرتز و 20کیلو هرتز باشد.
__شدت صوت در محل گوش شنونده از شدت صوت مبنا بیشتر باشد.●آستانه شنوایی: آهسته ترین صدا (کمترین شدت صوت) که گوش انسان می تواند ان را بشنود.
●آستانه دردناکی: بلندترین صدا(بیشترین شدت صوت) که گوش انسان می تواند تحمل کند بدون اینکه به درد آید.
●رسم نمودار شدت صوت بر حسب فرکانس و توضیحات مهم و استخراج نکات از روی شکل که این شکل برای همه گوشها یکسان نیست.
●تعریف شدت صوت : مقدار انرژی که در واحد زمان از واحد سطح عمود بر راستای انتشار موج میگذرد.
●ارائه فرمولهای شدت صوت و رابطه آن با فرکانس و دامنه و فاصله تا چشمه موج.
●ارائه 4 تست همراه با تست سراسری تجربی 95 برای تسلط کامل بر مفاهیم شدت صوت.
-
قسمت سوم هم ک اومد ، حرف نداری اقای طلوعی !
-
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5922 جلسه چهارم صوت
-
بچه ها تو کانال استاد به امواج الکترو مغناتیس رای بدید تا با برنامه آزمون کانون پیش بریم..خواهش میکنم..ممنون.
-
به نظرم بچه ها تو کانال استاد به نور آینه رای بدین بهتره چون این مبحثو هر چقد زود بخونیم بهتره و اینکه استاد بعد اینکه این مبحثو تموم کنن امواج الکترومغناطیسی زود شروع میکن و به آزمونامونم میرسیم
-
این پست پاک شده!
-
ببینید درست الان میگیم که دیگه بقیه فصلای پیش 2 آسونه و خودمونم میتونیم بخونیم و بهتره که استاد برن سراغ فیزیک 1 ... درست همه اینا . ولی اینو هم در نظر بگیرین که اگه پیش کامل شه خب 50 درصد سوالات به صورت منظم تموم میشه و مورد دوم اینه که علت آسون بودن پیش 2 اینه که خب سوالات کنکور هاشون اکثرا آسون طرح شدن تو کنکور تا الان که البته مورد استثنا اش هم کنکور 94 تجربی بود که سخت و مفهومی بودن . بازم این نظر من که پیش تکمیل شه اول بعدش پایه. بازم خود استاد هر جور که مصلحت باشه پیش میرن و تدریس میکنن. بازم تو چنل گفتن که تا فروردین تموم میشه
پس جای هیچ نگرانی ای نمی مونه
-
استاد خیلی دوستون دارم و آرزوی سلامتی و طول عمر از درگاه خداوند را برای شما خواهانم/
-
واوووووووو. امشب همش سورپیرییییزههههههههههههههههههه. چقد من دوستون دارم استااااااد عزیییییزززززززز
-
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واوووووووو. امشب همش سورپیرییییزههههههههههههههههههه. چقد من دوستون دارم استااااااد عزیییییزززززززز
چیشده؟؟
-
به نظرم بچه ها تو کانال استاد به نور آینه رای بدین بهتره چون این مبحثو هر چقد زود بخونیم بهتره و اینکه استاد بعد اینکه این مبحثو تموم کنن امواج الکترومغناطیسی زود شروع میکن و به آزمونامونم میرسیم
shayan1377 منم با آینه ها موافق ترم.
-
ریز مباحث جلسه 085 (صوت_قسمت 4) :
مدت زمان: 31 دقیقه و 4 ثانیه.● تراز شدت صوت(β) :
وقتی شدت صوتی بیشتر می شود, انرژیی که گوش دریافت میکند نیز بیشتر می شود و ما صوت را بلند احساس میکنیم ولی دقیقا با شدت صوت نسبت مستقیم ندارد.مثلا اگر شدت صوت 2 برابر شود, بلندی بیشتر می شود ولی 2 برابر نمیشود.
تراز شدت صوت , درک انسان را از بلندی صوت بیان می کند.● توضیح فرمول تراز شدت صوت که بصورت بل و یا دسی بل بیان می شود.
●یادآوری روابط لگاریتم.
●تراز شدت صوت آستانه دردناکی در بسامد 1000 هرتز: 120 دسی بل.
●تراز شدت صوت آستانه شنوایی در بسامد 1000 هرتز : 0 .
●ارائه دو فرمول بسیار مهم برای تراز نسبی شدت صوت.
●ارائه دو نکته برای حل سریعتر مسائل:
__ اگر شدت صوتی n برابر شود تراز شدت صوت به اندازه k logn تغییر میکند.
__با هر بار نصف شدن فاصله تا منبع صوتی تراز شدت صوت به اندازه 6 دسی بل افزایش می یابد.● حل 2 تست و دو مثال, همراه با آموزش روش تستی برای حل مسائل خاص.
-
سلام کسی جزوه حرکت شناسی رو داره؟ اگر دارین و امکانش هست ارسال کنین
-
ممنون بهترین استاد جهان