Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
این پست پاک شده!
-
کمه کم 17 سالمونه!!
من با تدریس پیش 2 موافق بودم که ظاهرا خیلیا متاسف شدن برام ببخشید واقعا عذر میخوام که نظر خودمو گفتم!!
حالا یه مبحث اول تدریس شه یا دوم چ فرقی میکنه!!دعوا نداره که!
بعدشم شما وقتی فیزیکو تو کنکور 78(!) زدی که دیگه مشکلی نداری خانوم دکتر عزیزم:)
جدا از فصل آینه و عدسی و الکترو مغناطیس و فیزیک و کنکور،جامعه مون به دکتر و مهندسای با اخلاق نیاز داره:)
نمیخوام باعث شم دوباره بحث ادامه پیدا کنه!ولی اگ نمیگفتم تو دلم میموند
ب هر حال...ایشالا هممون موفق باشیم:) -
اینجا مدیر کیه ؟در مورد پست ها اقدام کنید.
-
mpaahy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوست عزیز صحبت کردن و نظر دادن و انتقاد نیازی به خبر کردن مدیر و ...چیزای دیگه نداره که.......
مدیر با این جور اختلاف سلیقه ها مخالفتی نداره
هر کی ازاد نظرش رو بگه
ما این جا بحث های خوفناک ترم داشتیم
بحث این دوستان که با کمال ادب بودش -
mpaahy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام مدیر sohrab هستن وتاکیدشون براینه که کاربرا بتونن نظرشونو بصورت ازادانه بیان کنن
واین خوده کاربرا هستن که باید حرفاشونو بدون توهین تحقیر وبی احترامی نسبت به هم بیان کنن ودرنظر داشته باشند که درچه جایی دارن بحث میکنن حالا گاهی اوقات انتقاد میشه وبقیه هم جواب میدن ویا تایید میشه . -
این پست پاک شده!
-
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
pop در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
pop در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
jtuiujgngjjhb
کارنامه رو نفرستاده رفتی.اسمت رو هم عوض کردی. خب قمپز در نمیکردی دیگه احخخخخخخخخخخ لایک داری
آخه منم رفتم سایت کانون حدود ده دقیقه وقتمو گرفت ولی چنین رتبه با چنین نامی نبود.اصلا چنین نامی بین رتبه ها نبود
من دیدم!!!
لطفا لینکش رو به من بدید
-
سلام عذر میخوام یک سری از جلسات کیفیتهاش یک جورن همش کیفیت پایین آپلود شدن اگه ممکنه درستش کنید
جلسات 85 84 83 81 80 79
ممنوننن -
با عرض سلام و خسته نباشید
آقا برای سایت مشکلی پیش اومده ؟ فیلم ها رو میخوایم دانلود کنیم اغلب کیفیت پایینن لینک های کیفیت بالا هم همون کیفیت پایینن -
متأسفانه برای بعضی ها آزمون آزمایشی مهمتراز کنکور سراسری
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!