Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
soheyl53 دوست عزیز مطمئن باش اگه برای استاد مهم نبودیم درس نمیداد بهمون !خیلی هم مهم هستیم براشون که رایگان تدریس میکنن بهمون !ولی ما چندساله تو کاره کنکوریم؟ نه واقعا چندساله تو کنکور تجربه داریم؟ دوست عزیز حرف های بقیه رو ولش ! ماها خودمون که عقل داریم استاد چندین ساله تدریس میکنن پس بهتر از ما بلدن و باید خودمون رو بسپاریم به ایشون
-
soheyl53 یه رفیقی داشتم درسش خیلی توپ بود !همه دکتر صداش میکردن !ازمونا رو توپ میداد ! یه ازمون جمع بندی قبل کنکور رو خراب کرد و متاسفانه کنکور رو خراب کرد ! فقط چون آزمونه قلم چی رو خراب کرده بود دوست عزیز برادرانه میگم ! به ازمونا اصلا و اصلا توجه نکن
-
-
_MILAD_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5974
فشار رسید -
اوه فشار اومد !
اشك در چشمانم حدقه زده -
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
moein
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/3507
بعد از اینکه قانون کیرشهوف رو توضیح میدن یه روش جالب میگن که فکر میکنم همون چیزیه که دنبالش هستی
آخر شب مينگرم
ممنونيو -
@dr.sobhan شایدم سر ازمونا تقلب میکرده سر اون ازمون کسی نبوده از روش تقلب کنه گند زده
-
cr7 چه طور ی یکم منطقی درست حرف زدی شما فیلماتونم اومد راسی هی نغ میزدی
-
دوستان جلسه ۸۹ چرا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی دارش؟؟؟
-
Mohammad Fakhari نه واقعا درسش خوب بود!فقط روحیهشو بد باخت!
-
دوستان چرا جلسه ۸۹ (دوپلر)صوت پریدهکسی دارش؟؟؟
-
استاد خدا حفظتون کنه خیلی ممنون.
-
وای خدا فشار چقد سخته..واسه هر تستش خودت باید یه راه در بیاری.. راستی دوستان دبیران آلا محاسبات رو حفظ میکنن. چون تو تست 1 دکتر طلوعی 540-100+=140 میگن درحالیکه میشه240 ولی جواب آخر تست درست در میاد