Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
soheyl53 یه رفیقی داشتم درسش خیلی توپ بود !همه دکتر صداش میکردن !ازمونا رو توپ میداد ! یه ازمون جمع بندی قبل کنکور رو خراب کرد و متاسفانه کنکور رو خراب کرد ! فقط چون آزمونه قلم چی رو خراب کرده بود دوست عزیز برادرانه میگم ! به ازمونا اصلا و اصلا توجه نکن
-
-
_MILAD_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5974
فشار رسید -
اوه فشار اومد !
اشك در چشمانم حدقه زده -
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
moein
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/3507
بعد از اینکه قانون کیرشهوف رو توضیح میدن یه روش جالب میگن که فکر میکنم همون چیزیه که دنبالش هستی
آخر شب مينگرم
ممنونيو -
@dr.sobhan شایدم سر ازمونا تقلب میکرده سر اون ازمون کسی نبوده از روش تقلب کنه گند زده
-
cr7 چه طور ی یکم منطقی درست حرف زدی شما فیلماتونم اومد راسی هی نغ میزدی
-
دوستان جلسه ۸۹ چرا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی دارش؟؟؟
-
Mohammad Fakhari نه واقعا درسش خوب بود!فقط روحیهشو بد باخت!
-
دوستان چرا جلسه ۸۹ (دوپلر)صوت پریدهکسی دارش؟؟؟
-
استاد خدا حفظتون کنه خیلی ممنون.
-
وای خدا فشار چقد سخته..واسه هر تستش خودت باید یه راه در بیاری.. راستی دوستان دبیران آلا محاسبات رو حفظ میکنن. چون تو تست 1 دکتر طلوعی 540-100+=140 میگن درحالیکه میشه240 ولی جواب آخر تست درست در میاد
-
سلام بچه ها می خواستم بپرسم قسمت اول صوت استاد درباره مول گاز ها برای رشته ریاضی می گن و برای رشته تجربی نیاز نیست چه قسمت های دیگری برای رشته تجربی و قسمت های دیگر نیاز نیست یاد بگیریم
-
بابا چرا لینکا همش متوسطه خسته شدم دیگه همش کیفیت پایین ...... مال شما هاهم همینطوریه؟؟؟