Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
tabasom1377 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
saeeb ![0_1489014099186_WIN_20170309_02_28_43_Pro.jpg](در حال بارگذاری 100%)
http://forum.alaatv.com/topic/3236/حل-مشکل-آپلود-عکس-در-انجمن
-
سلام.داداش مهدی مشکل کار شما همونجاس که مطالب رو حفظ میکنی.این راه درستی برای درس خوندن نیس،مخصوصا درسی مثل فیزیک.بهت توصیه میکنم که مطالب رو با دلیل یاد بگیری.مطمئن باش استاد طلوعی هرچیزی رو که لازم باشه تدریس میکنه .شک نکن یکی از بهترین اساتید کشور داره بهت تدریس میکنه
-
ahmad.mola
نه منظورم استادا اموزشگاهاس
چون وقت ادمو میگیرن و هیچ تاثیریم ندارن
و همون مبحث و باید بیای مثلا تو آلا یا از کسی که بهش اعتماد داری دوباره بخونی -
سلام دوستان
من میخوام برای کنکور97 شرکت کنم بهتر با تدریس استاد طلوعی که ار حرکت شناسی شروع کردن جلو برم یا برم از فیزیک اول دبیرستان(دبیرای دیگه) شروع کنم؟راستی تازه خدمت سربازیمو تموم کردم
وچیزی یادم نیست. -
بچه ها کدوم درس ها قراره جمع بندی بشه و فیلملش بیاد رو سایت؟؟؟
-
سلام
ببخشید ادمین گرامی خواهش میکنم اگه میشه یه اطلاع رسانی بکنید واقعا نگرانیم ک آیا فیلم ها آپلود میشن یا نه،چونکه افراد زیادی مثل من امیدشون ب استاد طلوعیه
بابت همه زحماتتون هم متشکرم -
M_kavyani_f
سلام
حتما آپلود خواهد شد نگران نباشید
اگه دوستان در مورد ریز توضیحات کمک کنن خیلی خوب میشه -
سلام ببخشید از فیزیک کنکور سال های پیش چیزی تدریس نشده؟
-
آقای کازرانیان و فدایی فرد تدریس دارن و من فیلم هر دو استاد رو دیدم وعالی بودن ولی تنها عیبی که دارن طولانی بودن فیلم هاست
-
من به آلا پیشنهاد می کنم فیلم ها رو فقط با دو کیفیت بالا و متوسط آپلود کنن چون من فکر نمی کنم کسی با کیفیت عالی فیلم ها رو دانلود کنه اینجوری هم زودتر فیلم رو رو آپلود می کنید و هم هزینه ی کمتری می بره البته نمی دونم این کار تاثیری داره یا نه من فقط پیشنهاد دادم
-
madamfaezeh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من به آلا پیشنهاد می کنم فیلم ها رو فقط با دو کیفیت بالا و متوسط آپلود کنن چون من فکر نمی کنم کسی با کیفیت عالی فیلم ها رو دانلود کنه اینجوری هم زودتر فیلم رو رو آپلود می کنید و هم هزینه ی کمتری می بره البته نمی دونم این کار تاثیری داره یا نه من فقط پیشنهاد دادم
آقا سهراب چند مرتبه توضیح دادن که کیفیت عالی بیشتر برای مدارسی هست که در مناطق محروم هستند و روی ویدئو پروژکتور میخوان نمایش بدون ویدئو هارو!
هرچند هستند افرادی که کیفیت عالی فقط دانلود میکنن،مثلاً من خودم شیمی رو فقط کیفیت عالی میگیرم! -
سلام.چرا نمیزارن فیزیک رووووووووووو؟
-
مگه نگفتن هر شب یه قسمت میزارن؟من کل برنامه فیزیکم رو با استاد تنظیم کردم
-
فیلم نمیاد????+???????
-
سلام در فیلم 47 تست 7 مگه دوره با شتاب رابطه عکس نداره پس چرا استاد نوشتن g2 به g1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
میشه فشار تموم بشه تا قبل جمع بندی پایه؟؟خواهش میکنم ازتون.