Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی دست اندرکاران دلسوز وپرتلاش الا وتشکر خاص ازاستاد بزرگوار وتوانمند جناب اقای دکتر طلوعی...بنده تمامی تدریسهای اساتید مختلف موسسات رابه کرات نگاه کرده ومورد ارزیابی قرارداده ام ودراین راستا به جرات میتوان گفت نحوه ی تدریس روان وحرفه ای جناب طلوعی دربین تمامی اساتید موجود وفعال دراین عرصه واقعا بی نظیره!!امیدوارم خداوند به ایشان در این راه خطیرو پرمسیولیت توانمضاعف و طول عمرعنایت فرمایند.به نوبه خودم از تلاش بی وقفه ی این استاد ارجمند و گرانقدر کمال تشکر وامتنان را دارم.
-
سلام بچه ها دوپلر مختص رشته ی ریاضیه درسته ؟
-
METALFE در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها دوپلر مختص رشته ی ریاضیه درسته ؟
آره
-
سلام.آقای طلوعی /مقامتها /رو کی تدریس میکنن؟
-
سلام بچه به نظرتون فیزیک مباحث راحت بخونم حدود 20 درصد مثل فقط پیش ۲ و موج نوسان پیش 1،، شیمی و زیست خیلی بخونم چون خیلی شیمی وزیست عقبم چه کار کنم ؟ بازم تشکر از آلاء
-
دوستان تجربي نظريه دوپلر واسه تجربيا هم هست؟ آخه من رشته م رياضي بوده و الان ميخوام تجربي آزمون بدم، اگه كسي اطلاعي داره لطفأ بگه مرسي
-
HaDs در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان تجربي نظريه دوپلر واسه تجربيا هم هست؟ آخه من رشته م رياضي بوده و الان ميخوام تجربي آزمون بدم، اگه كسي اطلاعي داره لطفأ بگه مرسي
sslm ,na nist
-
Farhad
تو فيزيك ميونبري كه ميزنن اينكه اصولا مبحثاي اسون و مهم رو روشون كار ميكنن مثلا مبحثايي مثل ديناميكو حركت رو بيخيال ميشن ! حركت رو كه خوده من حذف كردم واقعا فصل پر درديسريه هرچي بخوني بازم يه سوال هست كه نميتوني حل كني روش وقتمو الكي هدر دادم و چيزي كه خيلي شنيدم از مشاورا اينه كه تعادلو بايد رعايت كرد يعني اگ شما درصدات بين ٢٠ تا ٣٠ باشه خيلي خوبه تا يكي ٥٠ يكي ٣ درصد مثلا !! بازم پرس و جوي بيشتري بكنيد -
چرا انقدر ناشکربد و موج منفی میدین بعضیاتون؟
دوست عزیز این ویدیو ها نمیتونه جبران تلاش نکرده تو باشه
ولی میتونه با تلاش خودت ی نتیجه عالی بده
چون ی دبیر کارکشته پشتشه
میدونه کجارو بگه کجارو نه!
حمایت از آلا که نمیکنی تشکر خالی هم که بلد نیستی
دیگه فاز منفی دادنت به چیه؟
ای بابا!! -
slm dostan,khaste nabashid,vase zist pish o sevom ketab test chi khobe??ketab kheili sabz chetore???
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
atiroham در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
slm dostan,khaste nabashid,vase zist pish o sevom ketab test chi khobe??ketab kheili sabz chetore???
دوست عزیز اینجا واسه فیزیکه!
ok,mazerat
-
برای زیست خیلی سبز خوبه.هم درسنامش کامله هم تستاش خوبه.
-
@amirariaei دوست عزیز برای زیست سوم کتاب فاگوزیست برای خوندن به شدت خوب نوشته شده ولی با توجه به زمان کم به نظرم اگر فقط کادر های نکته برای خوندن استفاده کنی خوبه و برای تست اول نشر الگو رو بزن و تمام گزینه هاشو بررسی کن چون نکات خوبی داره و اگه وقت کردی برای تکمیل از ای کیو هم استفاده کن . و کتاب زیست پیش دو نشرالگو فوق العادست و پیش یک با توجه به حفظی بودن اکثر مطالب اگه خواستی از حجم بالای نشرالگو صرف نظر کنی فک کنم سه سطحی (دشوار)قلم چی خوب باشه. موفق باشی دوست عزیز.
-
atiroham من پیام قبل رو در جواب سوال شما درباره کتاب زیست نوشتم. متاسفانه اسم دوست دیگه ای رو تایپ کردم.
-
من نشرالگو رو پیشنهاد میکنم اگه تموم کردین بعدش آی کیو گاج
خیلی سبز غلط غولوط زیاد میگه گیج میکنه -
ghazal013 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من نشرالگو رو پیشنهاد میکنم اگه تموم کردین بعدش آی کیو گاج
خیلی سبز غلط غولوط زیاد میگه گیج میکنهmrcii zizam
-
سلام.ببخشید بچه ها تو بخش حرکت کجا باید دلتاtبرابر با t1+t2 و کجا ها باید t2-t1 شه؟
-
فکر کنم منظورت موقعی باشه که میخوایم سرعت متوسط رو پیدا کنیم واسه یه متحرک که تو چند مرحله حرکت با سرعت ثابت داره
اون موقع تو مخرج دلتاt هارو با هم جمع میکنیم,احتمالا تو یه کتاب دیدی که به جای دلتاt فقط نوشته t
اون برای اختصار اون طوری نوشته