Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
madamfaezeh
اتفاقا من فیلم ها رو فقط با کیفیت بالا دانلود میکنم
به دوستان اصفهانی که مشکل دانلود دارن هم میتونم کمک کنم و فیلمارو برسونم بهشون اگه خواستن -
سلام. واقعا دستتون درد نکنه تا اینجاشم عالی بوده ولی خیلی بد بدقولی کردین:
پریروز گفتین از فردا (یعنی دیروز) روزی یه فیلم میاد: حالا در نظر میگیریم اینجوری میشه تا اخر اسفند میشه 10 تراک و تا آخر فروردین میشه 40 تراک: یعنی کل اول دبیرستان+دوم دبیرستان+جریان+مغناطیس+القای مغناطیس+امواج الکترومغناطیس+فیزیک اتمی+هسته ای 40 جلسه؟؟؟؟
این شرایط برای ریاضی هم هست: هندسه+انتگرال+ماتریس+مقاطع مخروطی+مشتق: 40 جلسه؟؟؟؟
خواهشا قبل از انتقاد کردن متنو درست بخونید.
بازم تا همینجاشم ممنون -
امشبم فیلم نمیاد
-
ایشالا فیلما زود بیاد
بی صبرانه منتظریم استاد -
ادمین کانال استادگفتن امشب ادامه فشارگذاشته میشه.فشارکامل تدریس شده واحتمالابعدش قراره استاداینه هاروتدریس کنن
-
zahra alirezaie در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادمین کانال استادگفتن امشب ادامه فشارگذاشته میشه.فشارکامل تدریس شده واحتمالابعدش قراره استاداینه هاروتدریس کنن
ساعت چند؟
-
نگفتن فقط گفتن امشب ولی احتمالانزدیکای ساعت10گذاشته بشه چون اکثراتدریسااون موقع گذاشته میشه.نمیدونم والا
-
سلام توروخدا بگین کی میذارین؟؟
-
استاد واقعا زحمت کش هستن و خیلی از وقتشون رو برای ما میزارن.استاد تدریستون عالی و بی نظیره خدا لطف شما رو از ما کم نکنه
-
اخه دهم مهم تره یا سوم
بابا دو ماه دیگ امتحان نهایی استاد
کاش یکم برنامه جالب تری ریخته میشد -
مرسسسسییییییییییییییییییی
-
erfan-fatehi خدایش کنکور مهم تره از هر دوتا :))))
استاد تو کانالشون دیشب گفتن که تا آخر فروردین تموم میکنن همه مباحث -
همگی ده صلوات بفرستین و نذر کنین که این فیلم ها اپلود بشه و فیزیک رو بتونیم بالا بزنیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد