Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
سلام دوستان استاد بعد فشار میخوان گرما رو درس بدن؟
-
سلام پس این دوپلر کی میخواد دوباره ضبط بشه؟؟؟
دبیر ما خیلی بد درس داده ... خیلی به این بخش احتیاج دارم
پارسال هم یکی از فیلم های آقای آقاجانی به مشکل فنی خورد دیگه ضبطش نکردین -
استاد میشه لطفا بعد از این مبحث گرما و قانون گاز هارو درس بدید
-
استاد جان خواهشا دهم رو الان تدریس نکنید! دهم رو بزارید بعد تموم شدن ضبط کنکوری ها
برسونید به گوش استاد -
Mashlab313 کی گفته اینا فقط برای دهماس.ازمون بعدی گاج ما هم دقیقا همین مباحثه
-
@bi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
elika
آینه ها قرار بود ضبط بشهخدا كنه !!!!!
-
ی سوال از مبحث چگالی:
در مخلوطی از اب و یخ مقداری یخ ذوب میشه و حجم مخلوط 5cm³ کاهش بیدا میکنه.جرم یخ ذوب شده برحسب گرم؟؟؟؟؟! گزینه ها:4/5...5..45...50
چگالی یخ:0/9gr/cm³ و چگالی اب:1gr/cm³ -
@friend
اقا جواد
خط ویره سوالای کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@دکتر-عاطی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@friend
اقا جواد
خط ویره سوالای کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام متوجه نشدم چی گفتید!!!
ولی منظورم خط ویژه گاج بود.
منظورمم از اشتباه یعنی اشتباه تایپی بود!!