Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
-
اره منم میخواستم همین الان همین مطلب روبگم.پس ادامه فشارچی شد؟
-
کسی خبر داره تو عیدم فیلم میاد عایا چرا زیرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بچه ها!همه که این پیامو میخونین برین به این سایت و یه درخواست کمک بدین!خواهشا زودتر نزدیکه عیده انشالله کمک میشه
http://www.khayerinemadresesaz.ir/Pages/Contact.aspx -
ضبط نمیشه؟؟؟؟ ینی جم شدن اینه ها موند برا بعد عید؟؟؟
-
http://s9.picofile.com/file/8289822418/New_Doc_2017_03_18.pdf.html
جزوه اینه های جلسه 1
12 صفحه
به همراه سخنان استاد طلوعی
رنگ های مورد استفاده : سبز قرمز ابی مشکی -
پس نصف فشار چی شد
-
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
bi@
استرس که خیلی دارم همش ميگم اگه تموم نشه اگه یادت نياد خیلی بد استرس دارم هر روز بدتر از قبلپسر دوست مامانم ک در حد زیر هزار بود پارسال سر کنکور حالش بد شده و نیم ساعتشو از دست داده و شد 2000
خخخخخ حالا منه بی خیال خیلی بهتر از آزمونایه قلمچی رتبم شد
تقریبا اینجوریه وضعت از قلمچی بهتره
ببین سلرا جان نمیگم حالتو بد تر کنم ولی واقعا اونجوری ک فکر میکنی نیست میری سر جلسه میشینی عین آزمونایه قلمچی میدی یا هر آزمون دیگه ای میدی کنکورتو منم شب قبلش مثل تو بودم شبش دوغ بخور ک مث من نشی تا 2 بیدار بودم ببین برگه کنکورو که میدن یه هو همه چی فوران میکنه ب مغز ادم سوالایه کنکورو حتمن حتمن بررسی کن اینجوری برسی کن ک آره بعد سواله این اینو میدن یا سوال مثلا 121 از فلان فصله یا ترتیب سوالایه کنکورو حفظ باش اونطوری مغزت شروع ب طبقه بندی میکنه خودشو آماده میکنه
امیدوارم موفق بشی دوست آلایی