Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
mpaahy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@parastu23 عجب جمله ی سنگینی هنگ کردم
دوست عزیز بخدا راست میگم همایش برگزار نشد نشد, بجه ها همه ناراحت و ناامید شدن این یعنی چه؟؟بشینین خودتون بخونین دیگه نمیشه ک همه چی حاضر و اماده باشه...ایا همتون با فیلم هایی ک استاد طلوعی تدریس کرده مسلط هستین از هر مبحث 200.300زدین!!؟؟؟
خیلیا دنبال بهووونه هستن بشینین بخونین دیگه چی هی بهونه میارن!!
مگه اونای که قبول شدن همشون همایش نگاه کردن????
اینکه همایش برگزار نشد فلانو اینا همشووووووووووووون بهانست...
@دانش-آموزان-آلاء -
@parastu23 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mpaahy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@parastu23 عجب جمله ی سنگینی هنگ کردم
دوست عزیز بخدا راست میگم همایش برگزار نشد نشد, بجه ها همه ناراحت و ناامید شدن این یعنی چه؟؟بشینین خودتون بخونین دیگه نمیشه ک همه چی حاضر و اماده باشه...ایا همتون با فیلم هایی ک استاد طلوعی تدریس کرده مصلط هستین از هر مبحث 200.300زدین!!؟؟؟
خیلیا دنبال بهووونه هستن بشینین بخونین دیگه چی هی بهونه میارن!!
مگه اونای که قبول شدن همشون همایش نگاه کردن????
اینکه همایش برگزار نشد فلانو اینا همشووووووووووووون بهانست...حرفات درسته افرین
و
مسلط -
ادم هروقت میاد این صفحه عصابش داغون میشه..
خیلیا ناراضی هستن ناشکری میکنین خداروشکر کنین استادی مثل اقا طلوعی دارین..الا هرچی میاد از دستش انجام میده..بجای اینکه ب الا روحیه بدین تشکر کنین و کمکش کنین,ناراضی هم هستین...تو این ومونه کسی ب ادم رایگان کمک نمیکنه!الان ک الا پیدا کردین خداتونو 1000بار شکر کنید...
اونایی ک میگم قسمت یعدی چی شد؟؟
باهاتونم شماها اون مباحثی استاد طلوعی تدریس کردن شما هم ازمون دادین درصد هاتونو بزارین ببینیم چقدر مسلط هستین!!
درصد های بالاتونو بزارین ب استاد طلوعی و الا ,دانش اموزان روحیه بدین,نه اینکه همش اعتراض کنین حرف مفت بگین
@دانش-آموزان-آلاء -
منم نگفتم که فقط با همایش ها میشه درس رو پیش برد و در کنکور رتبه خوبی اورد و اگه توجه کرده باشین همایش هایی که پارسال برگزار شد خیلی خوب و عالی بودن و می شد باهاشون جمع بندی خوبی داشت ومن فقط به این علت ناراحتم که یک جمع بندی خوب رو از دست دادیم
-
R.Maryam در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
منم نگفتم که فقط با همایش ها میشه درس رو پیش برد و در کنکور رتبه خوبی اورد و اگه توجه کرده باشین همایش هایی که پارسال برگزار شد خیلی خوب و عالی بودن و می شد باهاشون جمع بندی خوبی داشت ومن فقط به این علت ناراحتم که یک جمع بندی خوب رو از دست دادیم
من نمی دونم بحث چیه اما راس میگی پارسال همایشا خیلی خوب و به درد بخور بود
اما فقط یکم وقت برگذاریش دیر بود عید باشه خیلی بهتر -
سلام درسته من الان جمع بندي خيلي سبز رو ديدم درسته جو ندين خواهشا
-
آينه و عدسي رو بي نظير تدريس كردين استاد عزيزم واقعا ممنون
-
maryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام درسته من الان جمع بندي خيلي سبز رو ديدم درسته جو ندين خواهشا
بابا چه وضعشه تا یه چیزی میگی زود میگن جو ندین
من کتاب خیلی سبزو دیدم پاسخ کنکورم دیدم 158 بود -
سلام کی مبحث کار و انرژی رو تدریس می کنن؟
-
کسی میدونه استاد بعد از نور و آینه ها چه مبحثی رو قراره تدریس کنن؟
-
چند وقت پیش دوستان می گفتن نور هندسی ولی از درست بودنش مطمئن نیستم