Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دوستان لطفا یه نفر کامل توضیح بده جریان ریز مطالب چی هست ؟و چه بدردی میخوره...... مگه جزوه کافی نیست؟
-
mohammad7798 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان لطفا یه نفر کامل توضیح بده جریان ریز مطالب چی هست ؟و چه بدردی میخوره...... مگه جزوه کافی نیست؟
سلام
نوشتن ریزمباحث درسها به بچه ها کمک میکنه تاراحت ترازموضوعی که درفیلم تدریس شده اگاهی پیداکنند وبرحسب نیازشون اون فیلم رادانلود کنند ازطرفی فیلم های الا در صفحه اصلی سایت هم هست که بدون عضویت بچه ها میتونن دانلود کنند واگر فیلم ها توضیح داشته باشه خیلی بهتر میشه موضوع مورد نظرراپیداکرد.. -
mohammad7798
1
2
این 2تا لینک رو نگاه بکنید
ببینید جواب سوالتون داده شده -
-
mohammad7798 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
roz
فاطمه
ممنون.ولیییی جرا یه جزوه بدرد بخور که تمامی سوالات و توضیحات استاد طلوعی داخلش باشه و لازم نباشه که وقت بزاری و مطالبی رو که میگن به اون جزوه ناقص اضاف کنی چراااااا وجود نداره چراااااااا؟چونکه جزوه ای ازطرف استاد به دست مسئولین الا نرسیده اگربرسه حتما قرارداده میشه مطمئن باشید .
و zahra1303 زحمت کشیدن وجزوه کلاس استاد خیلی خوش خط وخوانا وعالی نوشتن ودراختیار بچه ها قرار دادن ومیتونید استفاده کنید. -
میخواممفهومی یاد بگیرم و کامل فدایی فردبهتره یاطلوعی؟
-
puria در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خسته نباشید جلسات جدید کی میان رو سایت ؟توضیحات که کامله!
سلام اگه عمری باشه فیلم برداریش تو هفته ی بعده یعنی جلسات جدید
احتمالا 3 و 4 و 5 و جمعه ی هفته ی بعد میاد رو سایت
اگه بتونیم زود تر فیلم بگیریم که زود تر میاد -
آلا سر ما منت میزاره و فیلمهایی که اکثر موسسه ها باهزینه هنگفت دراختیار ما میزارن را به صورت رایگان دراختیار ما میزاره ماهم دعا گوی این عزیزان ودوستان هستیم ویه تشکرجانانه ازشون میکنیم ولی یه مسئله ای هست اینه که یه ذره فیلم ها باتاخیر میاد روسایت که ما این خواهش را داریم تودرسایی مثل فیزک وریاضی وشیمی که ما بسیار بیشتر نیاز به فیلم آموزشی داریم زودتر فیلما را قرار بدید روسایت که به درد مون بخوره و وقتمون ازدست نره.این فقط یه خواهش بود امیدوارم ناراحت نشید وبنده را ببخشید.باتشکر مجدد.پوریا خاکسار ازاستان محروم چهارمحال وبختیاری.
-
از مسوولین الا و بخصوص دکتر طلوعی و همه زحمتکشان تقاضا میکنم جزوه ی خود استاد رو که مربوط به تدریس استاد طلوعی عزیز میباشد هر چه سریع تر بار گذاری کنید.هم چنین از دانش اموزان نیز تقاضای پیگیری جدی تری را دارم.
امید است که انشالا این مشکل به طور کامل برطرف شود.
در پناه حضرت حق باشید.
سپاس از زحمتکشان عزیز -
دوستان چرا اینقدر انتظاراتتون بالاست ، دیدم تو آموزشگاه هایی که میلیونی پول میدین ، استاد میاد مطلب درسی رو سنبل کاری میکنه و دوباره باید خصوصی بگیرید و باز هم هیچ که هیچ بعد در جایی که شخصی مث دکتر طلوعی خیلی کامل ، دقیق ، روان ، سریع ، آسان مطالب رو تدریس کردن و عزیزانی که زحمت فیلمبرداری و تدوین و ..کشیدن بدون اینکه حتی ریالی بگیرن و انتظارشون این بود که با ذکر صلوات اجازه استفاده رو بگیریم ، کمی در گفتمان و درج واژه ها دقت و تمیز بدیم ، مثلا از درج ترکیب (هر چه سریعتر بارگزاری کنید...دانش اموزان دیگر پیگیری جدی کنن....) به نظر من کمی گستاخانه و لفظی توام با پررویی است .
کمی در گفتار و رفتار خود اندیشه کنیم که هر چه میگوییم و مینویسیم دال بر نگاه و نگرش و شخصیت ماست .
بهتر این بود که بنویسیم :
با سلام و صلوات و ذکر خسته نباشید خدمت شما مجموعه آلای عزیز
خواهشمندیم که در صورت امکان مرحمت کنید و جزوات دکتر در صورت موجود بودن و صلاح دید شما سروران گرامی در سایت قرار بدید ، با تشکر فراوان
....
امید وارم جساراتی نکرده باشم فقط خواستم متذکر بشم که در زمانی که فقط و فقط بابت ی مبحث ریاضیات از هر مجموعه ای که بخوای حداقل باید یک و نیم میلیون ناقابل بدی بعدشم خداییش که به کیفیت الا عمرا نمیرسه ، این مجموعه هزاران ساعت برای رفع مشکل تو سایتشون قرار دادند بی هیچ منتی ،،،
اخر خداییش خیلی زور داره اینجوری .....صحبت کنیم
من دیگه حرفی ندارم . با تشکر -
سرعت نسبی : نسبی از نسبت گرفته شده ، وقتی گفته میشود سرعت نسبی ، یعنی سرعت یک متحرک نسبت به سرعت متحرکی دیگر
بسته به جهت اینکه دو متحرک نسبت بهم در چه جهتی حرکت کنند در کل سه حالت برای سرعت نسبی دو متحرک وجود دارد
که هر سه حالت رو دکتر توصیح دادند -
negar2012 سرعت نسبی همیشه نسبت ب دو متحرک سنجیده میشه .. مثلا در فیزیک در مسائلی ک دو متحرک در جهت هم حرکت کنند یا خلاف جهت هم استفاده میکنیم .. ک هم تو مسائل حرکت با شتاب ثابت استفاده میشه معمولا میگه دو متحرک با سرعت های فلان ب سمت هم میان و یا در یک جهت حرکت میکنن ... در مورد حرکت پرتابی در راستای قائم هم ک تجربی ها میخونن استفاده میشه مثلا یک گلوله رو رها میکنیم یا پرتاب میکنم و گلوله ی دیگه رو از سطح زمین پرتاب میکنیم
-
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد . من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری شما
-
با فيلم هاي دكتر طلوعي من عاشق فيزيك شدم قبلا اسم فيزيك رو ميشنيدم استرس داشتم و درسهاي ديگم رو هم نميتونيتم خوب بخونم الان با اين فيلم هاي استاد طلوعي فيزيكم بهترين درصد ازمون قلم چي شد ممنونم واقعا استاد گرامي و آلايي ها
-
سلام خدمت همه عزيزان كانال
از يكشنبه فيلم هاي جديد ضبط شده در كانال قرار ميگيرهجلسه ١٩ تست هاي تكميلي
️سقوط آزاد
جلسه ٢٠ و٢١ حركت در دو بعد ️و از هفته جاري الكتريسته ساكن تدريس خواهد شد براي امادگي شما عزيزان در آزمون هاي آزمايشي