Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
amirkhan11
فیلم درسنامه ست دیگه دادا@mehdinasiri در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
roz
پس چرا جلسه ی اول فیزیک نیومد؟ !!!!!اندکی صبر!
-
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5303
برای اونایی ک تلگرام ندارن
-
فربد در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام جزوه هم خواهد داشت؟
تا یه جاییش که من دیدم توضیح خیلی روون و یاد دهنده درسنامه گاج نقره ای بود دوستانی که با اساتید دیگه یاد نمیگیرند معمولا اخرین گزینه شون خوندن درسنامه است ایشون هم درسنامه ناطق من که خیلی خوشم اومد یا علی
-
من دى وى دى اموزشي از چند تا موسسه خريدم برا فيزيك ولي هيچ كدومشون به اين روونى و جذاب تدريس نكردن هم افبا رو دارم هم كنكور اسان هست واقعا صفر تا ١٠٠ هر چى رو تو اين جلسه تدريس كردن فهميدم و لذت بردم ممنونم از الاء كه واقعا به فكر ما كنكوري ها هستن
-
سلام ببخشید میخواستم بدونم اگر کسی مدرسه نره با این فیلم ها میتونه پیش بیاد (بدون هیچ پایه ای از فیزیک چهارم)
و اینکه روش های تدریس شده توی امتحان نهایی هم قابل استفاده هستن؟ -
#تدریس #فیزیک جلسه 1- حرکت شناسی(قسمت 1)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5303
@alaa_sanatisharif
-
بچه ها به نظرتون من که فیزیک 10درصد بیشتر نمی زنم کتاب تست مبتکران خوبه؟
-
این پست پاک شده!
-
mohsen kazemi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها به نظرتون من که فیزیک 10درصد بیشتر نمی زنم کتاب تست مبتکران خوبه؟
سلام فکر کنم گاج بهترین کتاب باشه !
فیلم هارو ببینید و تست همون مبحث رو بزنید مطمین باشید به تسلط خواهید رسید !ولی از استاد میپرسم بهتون خبر میدم
-
sohrab
zahra1303 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:جلسه ١ - حرکت شناسی ( قسمت اول ) :
٤١ : ٢٧ : ٠٠- نکات مربوط به مفاهیم اولیه ی حرکت شناسی
- بردار مکان
- جابجایی
- مسافت طی شده
- بازه ی زمانی و لحظه
- معادله حرکت و مکان اولیه
- حل ٣ تست
%(#ff0000)[ریز مباحث تدریس شده در جلسه١]
جلسه ١ - حرکت شناسی ( قسمت اول ) :
زمان تدریس : ٤١ : ٢٧ : ٠٠بردار مکان
_ بردار مکان را در حرکت دو بعدی با r و در حرکت تک بعدی با x نشان میدهیم .
_ برای بررسی یک حرکت باید یک دستگاه مختصات داشته باشیم و حرکت را نسبت به یک مبداء مشخص کنیم .
_ تعریف بردار مکان و رسم بردار مکان در صفحه ی مختصات .
_ بردار مکان ب مبداء مختصات بستگی دارد .جابجایی
_ برداری است ک نقطه ی شروع را ب نقطه ی پایان،ابتدای حرکت را به انتهای حرکت،مبداء را به مقصد در کوتاه ترین فاصله ی ممکن وصل میکند
_ رسم بردار جابجایی در صفحه ی مختصات .
_ جابجایی به مبداء مختصات بستگی ندارد .
_ جابجایی به مسیر حرکت ربطی ندارد .
_ جابجایی در حرکت های رفت و برگشتی صفر است .مسافت طی شده
_ با d نشان میدهیم و کمیتی نرده ای و همواره مثبت و برابر است با طول مسیر واقعی طی شده توسط متحرک .
_ تفاوت مسافت طی شده با جابجایی در تست ها حائز اهمیت است .
_ رسم مسیر متحرک یا رد پای متحرک روی صحفه ی مختصات .
_ معمولا مسافت طی شده بزرگ تر مساوی جابجایی است و فقط در حرکت یکنواختِ مستقیم الخط مسافت طی شده با بزرگی بردار جابجایی برابر است . + مثال
_ جابجایی در جهت محور x مثبت و در خلاف جهت آن منفی است .بازه ی زمانی و لحظه
_ بازه ی زمانی را با (t∆) و لحظه را با (t) نشان میدهیم .
_ بازه ی زمانی مدت زمانی است ک طول میکشد تا یک پدیده رخ دهد .
_ لحظه بازه ی زمانی بسیار بسیار کوچک است . منظور از 0→t∆ ( میل کردن بازه ی زمانی ب صفر ) لحظه است .
_ ثانیه ی nام حرکت : یک بازه ی زمانی است بین (پایان ثانیه ی nام) t=n و (ابتدای ثانیه ی nام) t=n-1.
_ m ثانیه ی nام حرکت : بازه ی زمانی است بین دو لحظه ی mn در mn-mمعادله ی حرکت و مکان اولیه
_ معادله ی حرکت ، معادله ای است تابع زمان ک مکان متحرک یا نقشه ی متحرک را در هر لحظه مشخص میکند .
_ معادله ی مکان - زمان + مثال از معادله ی حرکت
_ پیدا کردن مکان اولیه در معادلات حرکت
_ مکان اولیه : مکان متحرک در لحظه ی شروع حرکت (t=0) + مثالحل ٣ تست
_ تست1 : مربوط به مسافت و جابجایی
_ تست2 : مربوط به معادله متحرک و مکان اولیه و جابجایی متحرک در ثانیه ی nام
_ تست3 : مربوط معادله متحرک و بودن متحرک در مکان منفی محور xهاامیدوارم مفید باشه ...
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5303 -
roz در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
امیدواریم عیدانه خوبی براتون بوده باشه
ای جاااان بلاخره اقای طلوعی اومدن مرسی مرسی مرسی
هم عیدانه خوبی بود هم شیرین ترین و جذاب ترین کادو تولدم بود -
فدایی فرد بهتره یا طلوعی؟