Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام دوستان این مبحث هایی که استاد تدریس کردن کامل شده مثلا مبحث فیزیک هسته ای که دو جلسه است یا ترمودینامیک هم کامل تدریس شدن؟؟ ممنون میشم زودتر جواب بدید
-
دوستان شرمنده خودم فهمیدم کامنت های قبلی رو دیدم که نوشته بودید فصل 7 و 8 پیش کامل
-
mmoohhaammaadd77
بله کاملن -
سلام . دوستان شاید امسال استاد طلوعی نشه ک فیلمای حرکت دایره ای و... رو ضبط کنن . واقعن وقت ندارن وگرنه فکرهمه بچه ها هستن . همایش 30 خرداد نشون دادن با وجودو عشقشون ب بچه ها تدریس میکنن 10 ساعت بکوب درس دادن بااینک از ساعت 11 صبح ب بعد یکم حالشون بد بود ب روی خودشون نیاوردن تا بچه ها ناراحت نشن تا 7 عالی تدریس کردن . ان شاالله برنامه های خوبی دارن برای 97
-
mmoohhaammaadd77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان این مبحث هایی که استاد تدریس کردن کامل شده مثلا مبحث فیزیک هسته ای که دو جلسه است یا ترمودینامیک هم کامل تدریس شدن؟؟ ممنون میشم زودتر جواب بدید
j
mmoohhaammaadd77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان شرمنده خودم فهمیدم کامنت های قبلی رو دیدم که نوشته بودید فصل 7 و 8 پیش کامل
ترمودینامیک که کامله...اما فیزیک هسته ای اون قسمتی که فقط مخصوص بچه های ریاضی تدریس نشده -
iman 1 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام . دوستان شاید امسال استاد طلوعی نشه ک فیلمای حرکت دایره ای و... رو ضبط کنن . واقعن وقت ندارن وگرنه فکرهمه بچه ها هستن . همایش 30 خرداد نشون دادن با وجودو عشقشون ب بچه ها تدریس میکنن 10 ساعت بکوب درس دادن بااینک از ساعت 11 صبح ب بعد یکم حالشون بد بود ب روی خودشون نیاوردن تا بچه ها ناراحت نشن تا 7 عالی تدریس کردن . ان شاالله برنامه های خوبی دارن برای 97
khodeshon goftan???
-
سلام دوستان لطفا جواب بنده رو بدید استاد در ابتدای جلسه ۱۵ میگن ۲ تست از بحث سقوط آزاد برای ریاضی ها میاد اما بعد میگم این مطلب مخصوص تجربی هاست بالاخره من بخونم یا ن؟؟؟؟
-
سلام استاد خسته نباشید پس دوپلر چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
mobindanesh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان اینجا جلسات 118 و 119 نداره؟!
آیا جا مونده؟
آیا اشتباه تایپیه؟
قراره بعدا ظبط بشه؟ -
سلام دوستان لطفا جواب بنده رو بدید استاد در ابتدای جلسه ۱۵ میگن ۲ تست از بحث سقوط آزاد برای ریاضی ها میاد اما بعد میگم این مطلب مخصوص تجربی هاست بالاخره من بخونم یا ن؟؟؟؟
-
seyed_mohammad سلام .بله حتمن بخونید
-
مهی جون در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها اسم دیگه عدسی همگرا چی بودش :|
یادم رف یه لحظه
کور بود؟آره میشه کوژ
عدسی همگرا میشه همون محدب که محدب هم میشه کوژ
یخورده مسخره هست ولی این جمله تو ذهنتون بمونه اشتباه نمیکنید
((گاو مودب نیست))
به عبارتی میشه کاو محدب نیست -
@parastu23 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها کسی ازمون سنجش 26 خرداد داره :|
داشته باشن هم نمیدن
راس میگی :|
-
26 خرداد سنجش رو نه ولی 2 تیر گزینه دو (جامع) رو چرا اگه بخواین دارم
-
mohammadhassan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مرسی نه سنجش میخواستم
-
mohammadhassan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مرسی نه سنجش میخواستم
دیفرانسیل و هندسه و گسسته رو تو تاپیک دیفرانسیل گذاشتیم,بقیه درس هارم یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود بهشون میگم که بفرستن براتون