Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
alireza_ysf75 خواهش میکنم ..
-
alireza_ysf75 sohrab اون دایره مشکیا برای انجمن خوبه ولی برای توضیحات فیلم جالب نیس .. اگه امکانش هست اون دایره مشکیا رو بردارین ب جاش خط فاصله بذارین
البته چون دایره هاش خیلی بزرگه جالب نیس .. اگه کوچک باشه خوبه -
sohrab ببخشید میشه به استاد بگین یه جلسه کامل درباره نحوه کار کردن و تدریس در کلاس رو بگن؟ مثلا جزوه داره یا ن؟کتاب تست پایه و پیش چی بخریم؟مباحث پایه به طور کامل تدریس میشه یا ن؟فیلم بدون حضور بچه ها ضبط میشه یا با حضور بچه ها؟و ترتیب کار کردن مباحث پیش و پایه
-
amirmalki
سلام
تو این کلاس 0تا 100 کنکور تدریس خواهد شد
یعنی هرچیزی که برا فیزیک کنکور لازم هست تدریس میشه پیش و پایه کامل
برا هر دو گروه ریاضی و تجربی
قطعا با دیدن جلسه اول متوجه میشین که تدریس چ سبکی داره
با دیدن فیلم ها و تست زدن و مرور و مرور به نتایج خوبی خواهید رسید -
alireza_ysf75 علیرضا جان من گاج نقره ای چند تا مبحث باهاش کار کردم ولی توضیحاتش روان نیست مثل مبتکران شیمی
-
mohsen kazemi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75 علیرضا جان من گاج نقره ای چند تا مبحث باهاش کار کردم ولی توضیحاتش روان نیست مثل مبتکران شیمی
تست های خوبی داره داداش
استاد گفتن اینا خوبه : گاج -خيلي سبز -الگو -
#تدریس #فیزیک جلسه 2- حرکت شناسی(قسمت 2)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5304
@alaa_sanatisharif
-
سلام ببخشید سوالم تکراری هستش
میخواستم بدونم جزوه تدریس استاد طلوعی قرار میگیره یا خودمون خلاصه نویسی کنیم؟ -
NGU در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید سوالم تکراری هستش
میخواستم بدونم جزوه تدریس استاد طلوعی قرار میگیره یا خودمون خلاصه نویسی کنیم؟اگه استاد از روی جزوه تدریس می کنند در فیلم ها پس جزوه قرار می گیرد ولی در غیر اینصورت خیر .