Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@_Mr.Gentleman_
اصن مگه میشه لازم نباشه اخه؟؟ -
@drsara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شما پولاتونو از کجا میارین مگه؟! :|از مامان بابا پول نگیریم پس از کی بگیریم؟! شگفتااااااااا :|
الان حساب کتاب میکنم
بعدا که دکتر شدم همه رو به بابا برمیگردونم
چه بخواد چه نخواد -
سلام به همه زحمت کشان آلاء من تازه باآلاء آشنا شدم فیزیک بسیار ضعیفه به نظر شما کدام دبیر فیزیک بهتر از همه توضیح می دهد و همچنین مفهومی
استاد کازرانیان
استاد طلوعی
استاد فدایی فرد
من هیچکدام فیلم ها ندیدم تا حالا می خوام فیزیک به 70 یا 80 برسونم البته اینهم می دانم بهترین دبیرهارا آلاء دارد حالا می خواهم از بین بهترین ها عالی ترین رو انتخاب کنم فیزیک ضعیف من بهترین درس من شود
باتشکر از آلاء -
استاد طلوعی..
اونایی هم ک فعلا استاد تدریس نکردن استاد کارزانیان -
جمع بندی با استاد نادریان است ؟
-
سلام
خیلی ممنون از استاد طلوعی بابابت این تدریس خوبشوناما لطفا فکر اونایی که ازمون دارن هم باشن
اخه بعضی ها مثل من فیزیک پیش از دینامیک هیچی بلد نیستن
به خصوص اونایی که معلم های مدرسهشون از فصل ۳ شروع به تدریس کردنبچه ها اگه ایدی تلگرام استاد را دارید این پیام من را به ایشون برسونید
یا به عنوان نظر ارسال کنید -
hhh hhh
من زیاد گفتم بهشوون -
استاد گرامی جناب آقای طلوعی
با سلام و تقدیم احترام
دلسوزی ، تلاش و کوشش بی نظیر حضرتعالی در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانش آموزان و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانش آموزان ، حقیقتاً قابل ستایش است .
اینجانب بر خود وظیفه میدانم در کسوت شاگردی از زحمات و خدمات ارزشمند شما استادگرانقدر تقدیر و تشکر نمایم.از خداوند متعال سلامتی ، موفقیت و شادمانی را برایتان مسئلت دارم.
ارادتمند شما:شبستری
-
بجای دستو دادن به استاد کمی هم تشکر کنیم
هر چی میبینم تشکرا با دستوره! -
سلام دوستان . خوبین ؟ از دوستان عزیز کسی کتابی برای المپیاد سراغ داره که سوالات المپیاد مرحله اولو دومو داشته باشه ؟ برای درس شیمی