Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
البته سوال درسی شیمی نپرسیدما فقط راجع ب کتاب بود
-
احمد محمدولی دوست خوبم میخوای بعد خازن استاد فصل 8 پیش رو درس بدن ؟ یکی درمیون همینجوری بگن برن جلو ؟ صبر داشته باشید ان شاالله حتمن درس میدن اونجا رو تا قبل عید
-
در ضمن اول باید نوسان بگن بعد موج . پیش نیازه ترتیب باید رعایت بشه
-
دوستان کسی آدرس تلگرامی استاد رو نداره؟؟؟
-
iman azad انشاءالله
-
mohammadsaleh96 @opticss
-
استاد تست ریاضی خیلی بیشتر حل میکنه تا تجربی چرا اخه
-
DR.PeRshIA براي شما كه دارين ازمون ميدين شايد الكتريسته بكار نره اما واسه من كه دارم تو خونه درس ميخونم بدون هيچ ازموني اين روش عاليه مخصوصا براي ادماي كه يه مدت درس ول كردن استاد طلوعي واقعا عالي درس ميدن
خدا خيرتون بده عجرتون با امام حسين -
سلام به همه آلایی ها و درود بر استاد بزرگوار دکتر طلوعی که تدریسشون فوق العاده هست ... دوستان یه سوال داشتم واسه فیزیک پایه خیلی سبز خوبه؟؟؟
-
mohammad300
گاج یا نشر الگو رو من دیدم بیشتر عمومیت داره -
DR.PeRshIA گاج آی کیو یا میکرو ... ؟؟ یا اصن فرقی ندارن ...؟!
-
mohammad300
فرق دارن .. میکرو -
بچه ها بنظرتون فیزیک بیشتر از 100 جلسه طول میکشه؟
یه مشکل که این فیزیک استاد داره و تنها مشکلشه
بدون جزوس
جزوه ای هم که خودشون دادن جا نداره
-
@_Mr.Gentleman_ راهش خیلی راحته فیلم ها رو ببین خودت جزوه تدارک ببین و تک تک تستاشو بنویس در جزوه با تکنیک های حل سوالش الان پوستت کنده میشه ولی 3 ماه اخر جمعبندی قدرتنمدانه در فیزیک میتونی انجام بدی و به راحتی فیزیکو بالای 40 % بزنی این درصد برای قبول شدن در پزشکی کافیه
جزوه ای که از کلاس های جناب دکتر طلوعی بدست امده قوی تر از هر کتاب جمعبندی هست در درستی این حرف شکی نیست ! -
سلام
دوستان کسی اطلاع داره مبحث دینامیک کی استارت میخوره؟