راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
@Sahar-tuo من زیر آبم (:
چرا دبیر هی سوال میده هی من جواب نمیدم آخرش نگاه میکنم اگه اسمم رو برده بود میگم نتم قطع شد تو بهونه آوردن حرفه ای شدم
نت قطع شد
شاد بالا نمیاد
نت تموم شد
خودم مردم
شارژ گوشیم تموم شد
گوشیم هنگ کرد
و...
والا این همه بهونه دبیر هم یه بار صدات کنه دوبار صدات کنه هر دقیقه که صدات نمیکنه منم هی سر میزنم میبینم کاریم ندارن میرم تازه دوست به چه درد میخوره؟ سوال میکنه اونا جواب میدن من بلد بودم من جواب میدم اصلا شلم شورباست حالا امسال بگذره بعدا میگم چه کارا میکردیم -
@Sahar-tuo من زیر آبم (:
چرا دبیر هی سوال میده هی من جواب نمیدم آخرش نگاه میکنم اگه اسمم رو برده بود میگم نتم قطع شد تو بهونه آوردن حرفه ای شدم
نت قطع شد
شاد بالا نمیاد
نت تموم شد
خودم مردم
شارژ گوشیم تموم شد
گوشیم هنگ کرد
و...
والا این همه بهونه دبیر هم یه بار صدات کنه دوبار صدات کنه هر دقیقه که صدات نمیکنه منم هی سر میزنم میبینم کاریم ندارن میرم تازه دوست به چه درد میخوره؟ سوال میکنه اونا جواب میدن من بلد بودم من جواب میدم اصلا شلم شورباست حالا امسال بگذره بعدا میگم چه کارا میکردیم@1381sahar منم با همین روش تو انجمن الا دنبال جزوه میگردم صبحا
-
Fatemeh H 0 عزیزم
خب ما هم بعضی از معلم هامون سخت گیرن اگر میشه بریم بگیم شما رو به خدا کاری باهامون نداشته باشین من اولین نفرم منتها یک سری قوانین چرند هست که نمیزاره تو این کار رو بکنی (بنده هیچ اطلاع دقیقی ندارم و فقط شنیدم ) راستش ما نمیتونیم کمکت بکنیم مشکل تو این نیست که نمیدونی بری یا نری میخوای نری اما نمیدونی چه کنی و چطور نری باید با یه مشاور (مثلا مشاور مدرسه) یا کسی که تو آموزش پرورش هست صحبت کنی
@1381sahar مرسی عزیزم
-
چرا اینقدر زود همتون نا امید شدید یه روز فقط راه ابریشم عقب افتاده فرسنگ اولش من میتونم با اطمینان بگم که خیلی هامون هنوز پیله هارو تموم نکردیم حالا بیوفته یک شنبه بچه های که به کامپیوتر علاقه دارن میدونن که هزینه نگه داری از سرور گرفتن و بک آپ از اونها تعویض قطعات به شدت با دلار 30 هزار تومنی بالاس پول و تعداد قطعات داخل کیس یه سرور خیلی بالا تر از کیس های معموله حتی اگه سرور ماله خوده آلا نباشه قطعا وضعیت بد تر خواهد بود چون علاوه بر پول لازم دارنده سرور باید به اونها سود هم داده بشه یعنی هزینه ی بیشتر الان خیلیاهم مثل من در حال نوشتن هستن یعنی ما هم داریم به سرور فشار میاریم پس آروم باشید و فقط صبر کنید در اخرم از ادمین ها میخواییم که برای فرسنگ دوم چند روز زود تر اگه امکانش هست شروع به آپلود ویدو ها کنن و ازتون ممنونیم که شرایط و بستر مناسب یادگیری رو با هزینه مناسب برای ما فراهم کردید راهتون رو به امید خدا ادامه خواهیم داد
@M-an @ادمینسلام ببخشید بچه ها جزوه کامل پیله های ریاضی ریاضیات و شیمی الان موجوده؟
یا ناقصه -
سلام ببخشید بچه ها جزوه کامل پیله های ریاضی ریاضیات و شیمی الان موجوده؟
یا ناقصهFereshteh Jahangiri
سلام
پیله ریاضی تا اینجای کار کامل شده
شیمی طول سال هم پیله خواهد داشتهمچینین برای هر کدوم از درس های راه ابریشم اگر دیدین پیله ای لازم هست بهمون بگید تیم آموزشی بررسی می کنن اون مبحثی که گفتین رو یا براش پیله تعیین می کنن یا میاد تو محتوای اصلی درسنامه ها
برای درخواست پیله هم تو قسمت آموزش تیکت جدید ایجاد کنید
-
Fereshteh Jahangiri
سلام
پیله ریاضی تا اینجای کار کامل شده
شیمی طول سال هم پیله خواهد داشتهمچینین برای هر کدوم از درس های راه ابریشم اگر دیدین پیله ای لازم هست بهمون بگید تیم آموزشی بررسی می کنن اون مبحثی که گفتین رو یا براش پیله تعیین می کنن یا میاد تو محتوای اصلی درسنامه ها
برای درخواست پیله هم تو قسمت آموزش تیکت جدید ایجاد کنید
@M-an ممنون
-
romisa سلام ببخشید برنامه هم داره؟اگه داره کی میذارین؟
Fatemeh H 0 در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
سلام
اینجا مفصل توضیح داده شده
https://forum.alaatv.com/topic/20897/راه-ابریشم-آلاء-چی-هست/1 -
Fatemeh H 0 در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
سلام
اینجا مفصل توضیح داده شده
https://forum.alaatv.com/topic/20897/راه-ابریشم-آلاء-چی-هست/1romisa ممنونم
-
Mostafa Mostafavi Nia وقتی فیلمی در کار نیست،برنانه به چه دردی میخوره؟
Mohammad Shivaeefar براشمام قطعه؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد