شمام اره؟
-
بچه ها راستشو بگین.شمام عاشق استاد موقاری هستین؟
بابا به خدا یه دونست من که عاشقشم شما چی؟
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله -
دوست عزیز این که با یک دبیر انس بگیرین خیلی خوبه ولی در درجه اول فهم و درک شما از تدریس ایشون هستند بهتره بجای دقت کردن و به ذهن سپردن تیکه کلام های ایشون نکات خوبی که میگن رو به ذهن بسپارین
موفق باشید -
موقاری سلطانه
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 درعالی بودن ایشون که حرفی نیس
من وقتی فیلماشونو میبینم انگار واقعا سرکلاسم.تا هواسم پر میشه یهو میگع حواست بامنهههههه
-
Fateme Sh 0 درعالی بودن ایشون که حرفی نیس
من وقتی فیلماشونو میبینم انگار واقعا سرکلاسم.تا هواسم پر میشه یهو میگع حواست بامنهههههه
Mahdieh Soleimany
لایک
حواست با منهههه
داری گوشی میکنییی -
دوست عزیز این که با یک دبیر انس بگیرین خیلی خوبه ولی در درجه اول فهم و درک شما از تدریس ایشون هستند بهتره بجای دقت کردن و به ذهن سپردن تیکه کلام های ایشون نکات خوبی که میگن رو به ذهن بسپارین
موفق باشیدzeinabmaghsoudi
دوست عزیز
اول اینکه باید بگم از بس فیلماشون رو نگاه کردم این تیکه کلامارو حفظ شدم
منظور بنده هم به تدریس ایشون بود دیگه نه اینکه دلی باشه منم منظورم همون تدریس عالی بود که شما بد برداست کردین -
Mahdieh Soleimany
آخخخ دقیقا بعضی وقتا یهو حواسم پرت میشه،اصلا انگار متوجه میشه حواسمون پرت شده،یهووو گوووش کنن،حواسستتت هست..
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 استاد موقاری یدونس. چقدر خوبه فیلمای ایشون هست تا بدون صرف هیچ هزینه ای زیستمون رو مفهومی یاد بگیریم. اجرشون با آقا امام زمان
-
Fateme Sh 0 استاد موقاری یدونس. چقدر خوبه فیلمای ایشون هست تا بدون صرف هیچ هزینه ای زیستمون رو مفهومی یاد بگیریم. اجرشون با آقا امام زمان
S RADFAR
انشاالله همیشه همینجوری موفق و سربلند در عرصه موفقیت ایران گام بردارن -
S RADFAR
انشاالله همیشه همینجوری موفق و سربلند در عرصه موفقیت ایران گام بردارن -
ینی واقعا نمیبینین فیلمارو؟
-
ینی واقعا نمیبینین فیلمارو؟
-
Mahdieh Soleimany یه دونست تو دنیا استادمون
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهمن مامانم خندش میگیره وقتی استاد ادا بچه ها درمیاره میگه اقااا
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 آرررررررررررره
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️البته عشق دانش آموزیا
️
️
️
️
️
-
Mahdieh Soleimany
آخخخ دقیقا بعضی وقتا یهو حواسم پرت میشه،اصلا انگار متوجه میشه حواسمون پرت شده،یهووو گوووش کنن،حواسستتت هست..
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 عاشق ن!اما از قدرت بیانشون خوشم میاد...برام قابل احتراما و قطعا یکی از آدمای باارزش زندگیم هستن
اگ ب جایگاهی برسم تااخر عمرم مدیون ایشون و دیگر اساتید و بروبچ الا هستم -
من مامانم خندش میگیره وقتی استاد ادا بچه ها درمیاره میگه اقااا
fatemeh feridooni
من خودم خندم میگیره
-
Fateme Sh 0 آرررررررررررره
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️البته عشق دانش آموزیا
️
️
️
️
️
@haniehno
منظور منم همون بود -
Fateme Sh 0 عاشق ن!اما از قدرت بیانشون خوشم میاد...برام قابل احتراما و قطعا یکی از آدمای باارزش زندگیم هستن
اگ ب جایگاهی برسم تااخر عمرم مدیون ایشون و دیگر اساتید و بروبچ الا هستممهشید غضنفرآبادی
انشاالله میرسی