سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
درخواست یک راه ابریشمی از آلا
-
H_R ریاضیش کامله یا نه خیلیا میگن ریاضیش ناقصه و باید صفر تا صدم باهاش دید من وقت ندارم که صفر تا صدم جدا ببینم️
بقیش چی شیمی و فیزیکش کامل و جامع هستن؟من یچیزی میخوام که از پایه و قشنگ کامل درس بده نه اینکه فقط تست زنی باشه الان با این حرفا که از ریاضیش گفتن دو دل شدم -
Golnoush Gh در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R ریاضیش کامله یا نه خیلیا میگن ریاضیش ناقصه و باید صفر تا صدم باهاش دید من وقت ندارم که صفر تا صدم جدا ببینم️
بقیش چی شیمی و فیزیکش کامل و جامع هستن؟من یچیزی میخوام که از پایه و قشنگ کامل درس بده نه اینکه فقط تست زنی باشه الان با این حرفا که از ریاضیش گفتن دو دل شدمب ای ریاضی تجربی نیاز نیست کل صفر تا صد رو یه جا ببینید که مثلا استاد جلسه صفر میگه بچه ها باید فلان شماره های صفر تا صد و پیله رو ببینید بعد بیاید فرسنگ رو شروع کنید ...
شیمی میتونم بگم عالی عالی عالی
فیزیک استاد کازرانیان هم حرکت شناسی که یکی از درش های سنگین هست مثل آب خوردن درس دادن -
lAmir hossein در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R کلیپ 4 فرسنگ اول که چند تا فرمول عمومی میگن
اون فرمول ها شاید کمتر از ۳۰ ثانیه طول بکشه نوشتنش
این خیلی زمان آنچنانی نمیگیره برای جا هم میتوانید از نوت استیک استفاده کنید -
H_R اها
شیمی و فیزیکم نیازه صفر تا صد رو ببینیم؟
فیزیک کارزانیان یا طلوعی؟شیمی و فیزیک اصلا نیاز با صفر تا صد نیست ...
در رابطه با آقای طلوعی اصلا نمیتونم نظر بدم چون تا به حال ندیدم ولی آقای کازرانیان واقعا راضیم...
برای مقایسه می تونید از نمونه فیلم های صفر تا صد یکی دو تا کلیپ رد ببینید از هر استاد و بعد مقایسه کنید -
H_R اگه اینطوره که ریاضیش کامل نیست و باید صفر تا صد رو هم دید پس نباید قیمتش اینقدر بالا میبود آلا توجه ویژه به این نکته کنه لطفا@ادمین @مدیر @ریاضی-راهنما
-
H_R اگه اینطوره که ریاضیش کامل نیست و باید صفر تا صد رو هم دید پس نباید قیمتش اینقدر بالا میبود آلا توجه ویژه به این نکته کنه لطفا@ادمین @مدیر @ریاضی-راهنما
یعنی چی که نباید قیمتش بالا بود خب میدانید چندین ساعت فیلم حل تست و کنکورچه ضبط شده
یه سری به قیمت های موسسات دیگه بزنید قیمت ها دستتون میاد مثلا یادم میاد یه موسسه تابع رو فقط ۷۰۰ میداد
-
Golnoush Gh
به نظر من ٱقای طلوعی نسبت به کلیپ هایی که قبلان توی سایت گزاشتن خیلی پیشرفت کردن و من واقعا ارتباط بهتری با ایشون نسبت به آقای کارزانیان میگرم. نظر من کاملان شخصی!
شما باید ببینید با کدوم استاد راحت تر هستید.
هر دو استاد کارشون عالیه! -
H_R نسبت به شیمی و فیزیک راه ابریشم خود موسسه گفتم عزیزم که کاملن نه بقیه موسسات
اینطورم نیست آلا شعارش این بود که رایگان باشه و آب به آسیاب پولسازی در کنکور نریزه حالا هم طوری نیست ما که میخریم چون برامون عزیزه ولی من در مقایسه با تخصصی های دیگه ی خودش گفتم نه موسسات دیگه هر چند موسسات دیگه هم هستن که هر تخصصیشون همین حدوداست قیمتش ولی بهرحال من اساتید آلا رو میپسندم -
Matin_k من که نظام قدیم بودم میتونم بگم دبیر فیزیک به خوبی آقای طلوعی ندیدم واقعا هرگز و کاملا هم ازشون راضی بودم ولی برای راه ابریشم چون فیزیک تجربی رو زده بودن آقای کارزانیان گفتم نظر بچه هارو بپرسم چون راستش آشنایی باهاشون ندارم
-
Golnoush Gh
من خودم بغییر از استاد طلوعی با استاد های دیگه آلا نتونستم ارتباط خوبی بگیرم.
دهم و یازدهم از آقای کارزانیان استفاده میکردم! -
lAmir hossein به نظر من که اصلا نیازی به اضافه کردن مطلبی نیست مگر خود استاد بگن که فلان چیز رو یادت نره یادداشت کن بعدشم مطمءن باش در فیلم های هفته اینده که تست هستش به قدری تست حل میشه که نکات ملکه ذهنت میشه و نیازی نیس هر چیزی رو وارد جزوه کنی که شاید یه روزی بخوای دوباره بهش نگاه کنی چون در اینده هم جمعبندی های نیمسال اول دوم دارند که دوباره همه چیز رو مرور میکنند البته اینها همه نظر منه فقط
-
ابوالفضل ریسی سلام. والا منم دیدم سطح تدریسشون هم بالاس، بیشتر توی قسمت دستور زبان، به نظر من برای فارسی میکرو طلایی ادبیات موضوعی بگیر پایه رو قوی کن بعدم تدریس آقای صادقی رو هم در کنارش در طول سال ببین برای عید هم به بعد همایش آرش، این برنامه واسه فارسیه در طول سال هم در پایان هر درس هم قبل از ازمون با ازمون پلاس از خودت ازمون بگیر
-
سلام شما جزوه هاتون رو پرینت گرفتید چند شد ؟
-
Akbar Ahali شیمی و فیزیک راه ابریشم کاملن و از صفر تدریس میشن؟یا نه مثل ریاضیش باید صفر تا صد رو دید؟
-
سلام شما جزوه رو پرینت گرفتید ؟
چند شد قیمتش ؟ -
Golnoush Gh من رشتم ریاضیه و به نظرم همشون کاملا فقط اگه به مشکل خوردی و مسءله ای رو نفهمیدی میتونی یه نگاهم به صفر تا صد بندازی به نظرم به خودت بستگی داره