یه سوال؟
-
میدونم چندین بار گفتیم با راه ابریشم احتیاجی به صفر تا صد ها نیست صرفا جهت اطمینان میپرسم الان من دارم راه ابریشم رو میبینم و دوازدهم هستم با همین پک میتونم تا قبل از امتحان های ترم اول تمام ترم اول رو خونده باشم؟ یا نیاز هست درکنار راه ابریشم صفر تا صد های دوازدهم رو که مربوط به ترم اول هست ببینم؟
(ریاضی ها و تجربی ها رو هم تگ کردم که اگر سوال اون ها هم هست پاسخش رو ببینن)
-
میدونم چندین بار گفتیم با راه ابریشم احتیاجی به صفر تا صد ها نیست صرفا جهت اطمینان میپرسم الان من دارم راه ابریشم رو میبینم و دوازدهم هستم با همین پک میتونم تا قبل از امتحان های ترم اول تمام ترم اول رو خونده باشم؟ یا نیاز هست درکنار راه ابریشم صفر تا صد های دوازدهم رو که مربوط به ترم اول هست ببینم؟
(ریاضی ها و تجربی ها رو هم تگ کردم که اگر سوال اون ها هم هست پاسخش رو ببینن)
@1381sahar خب شما وقتی راه ابریشمو گرفتین اونا با برنامه ازمون مورد نظر جلو میرن
حتما تا امتحانات دروس شما تکمیل شدن
بعد که تو زمان دی ماه یه همایش دارین به اسم گدار که اونم برا راه ابریشمیا رایگانه -
@1381sahar خب شما وقتی راه ابریشمو گرفتین اونا با برنامه ازمون مورد نظر جلو میرن
بعد که تو زمان دی ماه یه همایش دارین به اسم گدار که اونم برا راه ابریشمیا رایگانهamirh_hmyf در یه سوال؟ گفته است:
بعد که تو زمان دی ماه یه همایش دارین به اسم گدار که اونم برا راه ابریشمیا رایگانهآها مرسی پاسخ گویی پس دیگه نیاز نیست صفر تا صد ها رو ببینم؟
-
amirh_hmyf در یه سوال؟ گفته است:
بعد که تو زمان دی ماه یه همایش دارین به اسم گدار که اونم برا راه ابریشمیا رایگانهآها مرسی پاسخ گویی پس دیگه نیاز نیست صفر تا صد ها رو ببینم؟
@1381sahar نه به نظرم نیاز نباشه
درسنامه هاش به نظرم باید کامل باشن
باز اگه حس کردین تو درسنامه میلنگین یه بار دیگه ببینین -
@1381sahar نه به نظرم نیاز نباشه
درسنامه هاش به نظرم باید کامل باشن
باز اگه حس کردین تو درسنامه میلنگین یه بار دیگه ببینینamirh_hmyf ممنون (:
-
amirh_hmyf ممنون (:
@1381sahar خواهش میکنم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-