کتاب تست و کمک آموزشی
-
King Hichkas لینک ممنوعه،سریع لینک کانالی که گذاشتید رو پاک کنید
@Infinitie-A فقط یه سوال
چجوری پاک کنم؟ -
@Elham650 ممنون
موفق باشید.Setayesh H1382 خواهش میکنم عزیزجان
-
@Infinitie-A فقط یه سوال
چجوری پاک کنم؟King Hichkas
لینکتون رو ادمین پاک کرد
یکی از قوانین انجمن اینه که کسی حق گذاشتن لینک تبلیغاتی و غیر مرتبط با انجمن رو نداره
لطفا قوانین رو مطالعه کنید و به قوانین پایبند باشید -
King Hichkas
لینکتون رو ادمین پاک کرد
یکی از قوانین انجمن اینه که کسی حق گذاشتن لینک تبلیغاتی و غیر مرتبط با انجمن رو نداره
لطفا قوانین رو مطالعه کنید و به قوانین پایبند باشید@Infinitie-A آها شرمنده همین الان اکانتمو ساختم، تازه واردم
-
@Infinitie-A آها شرمنده همین الان اکانتمو ساختم، تازه واردم
King Hichkas فدا سرت
ما هم همه یه روز تازه وارد بودیم
به مرور یاد گرفتیم -
دریا دریایی راستش خودمم نظرم رو خیلی سبز بود اما از چند نفر ک میپرسیدم میگفتن خیلی سبز خوب نیست و گیج میکنه آدمو
️
کمک ک نکردن هیچ گمراهمم کردن
ممنون🥰Setayesh H1382 در کتاب تست و کمک آموزشی گفته است:
دریا دریایی راستش خودمم نظرم رو خیلی سبز بود اما از چند نفر ک میپرسیدم میگفتن خیلی سبز خوب نیست و گیج میکنه آدمو
️
ممنون🥰من از خیلی سبز استفاده کردم و کتاب خوبی بود.
خیلی سبزی که با کمک تیم ماز نوشته شده تست های جون دار تری رو داره
اون رو تهیه کنید بهتره -
سلام دوستان!
کتاب تست و کمک آموزشی زیست ۱۱تجربی چی معرفی میکنید؟Setayesh H1382 سلام من خودم خیلی سبز دارم اینکه میگن گیج کنندهس،برا من نیست به نظرم مطالب کتاب رو یه جورایی مفهومی بهمون میفهمونه و نکات خوبی هم داره.
تستاش هم سطحشون خوبه و به کوچک ترین نکات توجه کرده.(خیلی سبزی که به کمک گروه آموزشی ماز نوشته شده)
حالا باز بیشتر تحقیق کنید.
ممکنه یه کتاب از نظر خیلیا بهترین باشه ولی وقتی شما دستت میگیری نتونی باهاش رابطه برقرار کنی.
امیدوارم موفق باشید -
Setayesh H1382 سلام من خودم خیلی سبز دارم اینکه میگن گیج کنندهس،برا من نیست به نظرم مطالب کتاب رو یه جورایی مفهومی بهمون میفهمونه و نکات خوبی هم داره.
تستاش هم سطحشون خوبه و به کوچک ترین نکات توجه کرده.(خیلی سبزی که به کمک گروه آموزشی ماز نوشته شده)
حالا باز بیشتر تحقیق کنید.
ممکنه یه کتاب از نظر خیلیا بهترین باشه ولی وقتی شما دستت میگیری نتونی باهاش رابطه برقرار کنی.
امیدوارم موفق باشیدزهرا بنده خدا ممنون از کمکت گلم
-
Setayesh H1382 در کتاب تست و کمک آموزشی گفته است:
️
ممنون🥰من از خیلی سبز استفاده کردم و کتاب خوبی بود.
خیلی سبزی که با کمک تیم ماز نوشته شده تست های جون دار تری رو داره
اون رو تهیه کنید بهترهدریا دریایی ممنون گلم
-
زهرا بنده خدا ممنون از کمکت گلم
Setayesh H1382 خواهش میکنم عزیزم