تعداد تست در روز
-
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
ی سوال داشتم منکه الان دوازدهم تجربی هستم تعداد تست هرروز من باید حدودا چن تا باشه؟
لطفا بچه هایی ک تجربه دارن و فک میکنن میتونن کمکم کنم پاسخ بدهند
ممنون
تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم@Dr-Aryan منم همین مشکل و دارم چندتا تست در روز بزنم؟پشت کنکوریم!
-
ی سوال داشتم منکه الان دوازدهم تجربی هستم تعداد تست هرروز من باید حدودا چن تا باشه؟
ممنون
تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم@Dr-Aryan
سلام. من کنکوری نیستم امسال
ولی یکی دوتا از بچه هایی ک کنکور دادن همیشه میگن تو دروس تخصصی هرچی تست زیادتر بزنی تسلط خودت روی تست و اون مبحث بیشتر میشه. -
@Dr-Aryan
سلام. من کنکوری نیستم امسال
ولی یکی دوتا از بچه هایی ک کنکور دادن همیشه میگن تو دروس تخصصی هرچی تست زیادتر بزنی تسلط خودت روی تست و اون مبحث بیشتر میشه.Setayesh H1382
.من پارسال به .زور به روزی 100تست میرسید امسال نمیدونم چیکار کنم زیاد بشه -
Setayesh H1382
.من پارسال به .زور به روزی 100تست میرسید امسال نمیدونم چیکار کنم زیاد بشهیسنا در تعداد تست در روز گفته است:
Setayesh H1382
.من پارسال به .زور به روزی 100تست میرسید امسال نمیدونم چیکار کنم زیاد بشهتستایی مثل دینی و ادبیات تعداد تست و زیاد میکنه!
-
Setayesh H1382
.من پارسال به .زور به روزی 100تست میرسید امسال نمیدونم چیکار کنم زیاد بشهیسنا
به نظر من باید رو درسایی ک تخصصی ترن یکم بیشتر کار کرد منظورم از این ک بیشتر کار کرد یعنی اینکه نقاط ضعف رو برطرف کرد و به تسلط کافی رسید.
وقتی ک به تسلط کافی رسیدید بعد دیگه خیلی راحت میتونید تعداد تست رو بالا ببرید در هرروز. -
حرفتون کاملا درسته منم خیلی دوست دارم زیاد تست بزنم ولی وقت نمیکنم با وجود ساعت مطالعه نسبتا خوب10ساعت یا9ساعت
میخوام تعداد تست دروس تخصصی سخت مثل ریاضی و فیزیک و شیمی رو زیاد کنم ولی نمیشه چون برای من خوندن پاسخنامه ی تست ها و فهمیدنشون زمان بر هست -
ممنون
تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم -
سلام، بستگی ب ساعت مطالعه روزتون داره، ب فرض اگر ۱٠ساعت میخونید و ۱٠٠تست، اصلا مناسب نیس! حداقل تعداد تست برای کنکوری، ۲۵٠ب بالاس..
رسیدن ب این تعداد رو میتونید با زدن تست پوششی از جلسه های قبل بالا ببرید، در اوایل کار هم میتونید دروس عمومی رو بیشتر تست بزنید تا ب مرور اختصاصی هم بالا ببرید -
سلام، بستگی ب ساعت مطالعه روزتون داره، ب فرض اگر ۱٠ساعت میخونید و ۱٠٠تست، اصلا مناسب نیس! حداقل تعداد تست برای کنکوری، ۲۵٠ب بالاس..
رسیدن ب این تعداد رو میتونید با زدن تست پوششی از جلسه های قبل بالا ببرید، در اوایل کار هم میتونید دروس عمومی رو بیشتر تست بزنید تا ب مرور اختصاصی هم بالا ببرید -
یسنا در تعداد تست در روز گفته است:
Doyle تست پوششی یعنی چی
یعنی زدن تست از جلسه های قبل.
شما هر روز ک برنامه رو پیش میبرید باید حداقل ۲جلسه قبل اون درس هم تست بزنید -
Doyle اها اما ی چیز دیگ هم ک هست پک راه ابریشم اینطور نیست ی هفته تدریس هفته بعد کاملا تست نمیدونم اینجور خوب باشه یا ن
@Dr-Aryan در تعداد تست در روز گفته است:
Doyle اها اما ی چیز دیگ هم ک هست پک راه ابریشم اینطور نیست ی هفته تدریس هفته بعد کاملا تست نمیدونم اینجور خوب باشه یا ن
نمیدونم روش راه ابریشم دقیقا چطوره پ نظر نمیتونم بدم..
ولی این روش نادرسته ک ی هفته فقد اموزش،و هفته بعد تست..
چون یادگیری خصوصا در دروس اختصاصی،با تست اموزشی اتفاق میفته ن صرقا درسنامه یا کلیپ دیدن..تست پوششی هم برای تثبیت نیازه -
@Dr-Aryan در تعداد تست در روز گفته است:
نمیدونم روش راه ابریشم دقیقا چطوره پ نظر نمیتونم بدم..
ولی این روش نادرسته ک ی هفته فقد اموزش،و هفته بعد تست..
چون یادگیری خصوصا در دروس اختصاصی،با تست اموزشی اتفاق میفته ن صرقا درسنامه یا کلیپ دیدن..تست پوششی هم برای تثبیت نیازه -
خیلیا امسال با همین اعداد افتادن تو دام کنکور 99
طرف میومد تو تاپیک گذارش میذاشت روزی 300 تا تست ولی کنکور 99 نشون داد اینا ملاک نیس
ممکنه شما 60 تا تست بزنی ولی انقدر قشنگ و عمقی روشون کار کرده باشی که از اونی که 300 تا زده بهتر مسلط شی
دنبال عدد نباش قشنگ درس بخون... عمقی -
خیلیا امسال با همین اعداد افتادن تو دام کنکور 99
طرف میومد تو تاپیک گذارش میذاشت روزی 300 تا تست ولی کنکور 99 نشون داد اینا ملاک نیس
ممکنه شما 60 تا تست بزنی ولی انقدر قشنگ و عمقی روشون کار کرده باشی که از اونی که 300 تا زده بهتر مسلط شی
دنبال عدد نباش قشنگ درس بخون... عمقیShadow Runner مرسی از راهنماییت
-
Shadow Runner مرسی از راهنماییت
مهشید غضنفرآبادی خواهش