ماهیچه ها
-
-
ماهیچه های موثر در گوارش،ورسمت خارج زیر مخاط قرار میگیرند. چرا جمله غلطه منظورش رو نفهمیدم
@Mahdi-Mmسلام
توی لوله گوارش ماهیچه های طولی و حلقوی (اگر هم معدی باشه ، مورب) توی گوارش تاثیر دارن و این ماهیچه ها زیر لایه مخاطی هست ...
ینی ماهیچه مخاطی روی این ماهیچه هاست و به عبارتی بیرونی تر هست -
درست جمله رو نفهمیدم چیه :|
ولی ببینید ماهیچه های موثر در گوارش،باید لایه ی ماهیچه ای خود لوله ی گوارش باشه حالا از خارج به داخل ترتیب شون این طوری میشه: صفاق،ماهیچه،زیر مخاط و مخاط
خوب با این ترتیب متوجه میشیم که لایه ی ماهیچه ای بیرونی تر از لایه ی زیر مخاط هست -
درست جمله رو نفهمیدم چیه :|
ولی ببینید ماهیچه های موثر در گوارش،باید لایه ی ماهیچه ای خود لوله ی گوارش باشه حالا از خارج به داخل ترتیب شون این طوری میشه: صفاق،ماهیچه،زیر مخاط و مخاط
خوب با این ترتیب متوجه میشیم که لایه ی ماهیچه ای بیرونی تر از لایه ی زیر مخاط هستدریا دریایی سلام
حقیقتا من هم نفهمیدم ینی چی.ولی با این دیدگاهی که شما فرمودین اگه این مدلی در نظر بگیریم جمله درست است؟ -
دریا دریایی سلام
حقیقتا من هم نفهمیدم ینی چی.ولی با این دیدگاهی که شما فرمودین اگه این مدلی در نظر بگیریم جمله درست است؟Mahdi Mm
ارع :| -
ماهیچه های موثر در گوارش،ورسمت خارج زیر مخاط قرار میگیرند. چرا جمله غلطه منظورش رو نفهمیدم
Mahdi Mm رفیق فمیدی یا واضحتر بگم؟
-
Mahdi Mm رفیق فمیدی یا واضحتر بگم؟
Amin Mojarradi داداش میشه یه بار دیگه بگی
-
-
Mahdi Mm چشم حتما....
داداش گل..
نگاه کن..لوله گوارش از چند تا لایه تشکیل شده...برا درک بهتر یه لوله بزرگ رو تصور کن یا مثلن شیلنگ...
لایه های لوله گوارش از خارج به داخل :
۱-بیرونی ۲-ماهیچه ای۳-زیر مخاط ۴-مخاط
ینی اون لوله بیرونی ترین لایه اش بیرونی محسوب میشه بعد از بیرونی یه لایه داخل تر میشه ماهیچه بعد یه لایه داخل تر میشه زیر مخاط و بالاخره داخلی ترین لایه یا همون سطح داخلی لوله میشه مخاط -
Mahdi Mm چشم حتما....
داداش گل..
نگاه کن..لوله گوارش از چند تا لایه تشکیل شده...برا درک بهتر یه لوله بزرگ رو تصور کن یا مثلن شیلنگ...
لایه های لوله گوارش از خارج به داخل :
۱-بیرونی ۲-ماهیچه ای۳-زیر مخاط ۴-مخاط
ینی اون لوله بیرونی ترین لایه اش بیرونی محسوب میشه بعد از بیرونی یه لایه داخل تر میشه ماهیچه بعد یه لایه داخل تر میشه زیر مخاط و بالاخره داخلی ترین لایه یا همون سطح داخلی لوله میشه مخاطAmin Mojarradi
خوب الان باز با این توضیح جمله درست میشه دیگه یا من دارم غلط میگم:| ؟! -
Amin Mojarradi
خوب الان باز با این توضیح جمله درست میشه دیگه یا من دارم غلط میگم:| ؟!دریا دریایی ن دیگه جمله غلطه....زیر مخاط خارجی تر از لایه ماهیچه هست....نه اینکه ماهیچه ای خارجی تر از زیر مخاطه
-
دریا دریایی ن دیگه جمله غلطه....زیر مخاط خارجی تر از لایه ماهیچه هست....نه اینکه ماهیچه ای خارجی تر از زیر مخاطه
Amin Mojarradi
مگه خارجی تر باشه به این معنی نیست که از بیرون به درون که مییایم زود تر ببینیمش :| -
Amin Mojarradi
مگه خارجی تر باشه به این معنی نیست که از بیرون به درون که مییایم زود تر ببینیمش :|دریا دریایی اره....
از خارج که میایم داخل اول مخاط هس..بعد زیر مخاط..بعدش ماهیچه ای -
دریا دریایی اره....
از خارج که میایم داخل اول مخاط هس..بعد زیر مخاط..بعدش ماهیچه ایAmin Mojarradi منظورتون از خارج چیه ؟
از داخل معده بیایم به بیرون معده
یا از بیرون بدن بریم تو بدن -
Amin Mojarradi منظورتون از خارج چیه ؟
از داخل معده بیایم به بیرون معده
یا از بیرون بدن بریم تو بدندریا دریایی از بیرون به درون
-
دریا دریایی از بیرون به درون
Amin Mojarradi
خو اینجوری ما اول به ماهیچه میخوریم بعد زیر مخاط -
Amin Mojarradi
خو اینجوری ما اول به ماهیچه میخوریم بعد زیر مخاطدریا دریایی اره درسته...
من منظورم از درون ب داخل بود.. از درون فضای معده یا روده به سمت بیرون