سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد
-
NGU در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
sohrab
نه متاسفانه
البته من از کروم استفاده میکنم و با تلفن همراه میام تا حالا با لپ تاب نیومدمتو صفحه اصلی رو نشون نمیده یا تو صفحه ی دانلود ؟
اگه تو صفحه ی دانلود هست، روی گوشی مشکل داره و درست میشهاما صفحه اصلی نباید مشکلی تو گوشی داشته باشه
-
zahra1303 در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
sohrab در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
shaqa در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
sohrab خوب شده ولی تالار رفع اشکالش رو پیدا نکردم
متوجه نشدم ؟
فکر کنم منظورشون قسمت نظراته ک توی صفحه ی لیست دروسه .. !
sohrab در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
sohrab خوب شده ولی تالار رفع اشکالش رو پیدا نکردم
متوجه نشدم ؟
دقیقا!!
منظورم قسمتیه که رفع اشکال میکنیم وسوالاتمون ازهم دیگ میپرسیم.یاهمون قسمت نظرات -
NGU در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
sohrab
من بطور کلی نظری ندارم ولی صفحه ی اصلی خیلی بلند شده اگه یه سری از مطالب افقی قرار بگیرن شاید بهتر باشهآهان این شد یه نظر.... پس نظر به چی می گن ؟ دیگه چه چیزهایی تغییر کنه ؟ هر چی دوست دارید رو بگید ؟
بقیه هم نظر بدن،
-
NGU اره مثلا فیلم های تصادفی ی ردیف افقی قرار بگیره ک بشه رد کرد یا هر چند دقیقه ی بار عوض بشه
اینطوری خیلی شلوغ شدهدقیقا
یه سوال اگه اونم رد بشه بعد دیگه توی گوشی نمایش داده نمیشه؟؟ -
NGU اره مثلا فیلم های تصادفی ی ردیف افقی قرار بگیره ک بشه رد کرد یا هر چند دقیقه ی بار عوض بشه
اینطوری خیلی شلوغ شدهخود فیلم های تصادفی الان هر 2 دقیقه لیستش عوض میشه، ایده ی افقی شدنش قشنگه و افقی میشه
ایده ی دیگه ؟
-
sohrab سلام حدیثی که گذاشتین رو عوض بکنین...و یا طوری بکنین که روزی یک حدیث جدید نشون بده !
قبلا هم توی تاپیکی که زدم پیشنهاداتی دادم اونارو هم مطالعه بکنین در این لینک ....http://forum.alaatv.com/topic/2033/کل-پیشنهاداتمثلا اون قسمت فیلم های جدید رو گفتم که درست نیست و به ترتیپ آپلود نشون نمیده !
و اینکه فیلم های تصادفی رو بعد از لیست دروس دبیرستان قرار بدین....
اون عکس هم خیلی خوبه ولی کیفیتش خیلی کمه....همون سبز رنگ که نوشته یا قائم آل محمد....خواستین من خودم عکس بدمدسته بندی رو هم عوض بکنین یعنی لیست دروس اینطوری باشه...10مخصوص رشته ریاضی....2-مخصوص رشته تجربی.....3-مخصوص رشته انسانی...
بعد روی هر کدوم که کلیک کردی باز بشه مثلا فیزیک....ریاضی... و....
(درسته خیلی از کلاسا مشترک هستند ولی اینطوری اینارو بهم لینک بکنین خیلی عالی میشه -
اگر امکان هست بخش های مثل آزمون ورودی ،المپیاد ها ،آزمون هفتگی و.. رو مثل یه دون لیست کنار سایت (عمودی)
یا بالای سایت یه دون لیست افقی باشه
یه چیز دیگه تصویر زبان انگلیسی رو اگه امکان داره لطفا تغییر بدین بهنظرم یه کم بی ربطه (ینی من هر چی فکر کردم ربطش رو نفهمیدم) -
صفحه ی اصلی زیاد شلوغ نباشه بهتره و آیکون های مختلفی داشته باشه ک همین لیست هایی ک تو صفحه ی اصلی هستن بهش لینک بشه .. برای کسی ک تازه وارد سایت میشه ی طرح کلی باشه ک بدونه در کل چ چیزایی تو سایته میتونید اون نوار بالای انجمن هم بهش اضافه کنید ...
-
البته به صفحه اول سایت ربطی نداره
هر صفحه ای که باز میکنیم ، بالا یا پایین صفحه ( یا هر دو طرف ) آدرس جایی که هستیم از صفحه ی اول ( صفحه ی خانه ) تا صفحه ای که توش هستیم ( عنوان تاپیک ) باشه .
مثلا: آلاء > انجمن > مشاوره تحصیلی > مشاوره رسمی آلاء > مشاوره _برنامه ریزی قسمت 2
طوری که با کلیک کردن روی هرکدوم بشه برگشت توی اون صفحه . -
به نظر من(توی صفحه ی اصلی سایت ) اگه این قسمت فیلم های تصادفی پایین تر باشن(پایین دروس دبیرستانی ) و تعداد شون کمتر (توی یک ردیف و با اندازه ی کوچکتر )و این فیلم های تصادفی بتونن حرکت کنند بهتر میشه . و اینکه قسمت جدید ترین فیلم ها : اگه فیلم جدید ی روی سایت میاد اون فیلم بیاد اول قرار بگیره نه مثل الان که بعضی فیلم ها که جدید روی سایت میان وسط و یا نزدیک به آخر هم قرار میگیرن . و یک بخشی مثل آرشیو(بایگانی) روی سایت بیاد و یک بخش که آمار سایت رو نشون بده خیلی خوب میشه و یک بخش که . و یا یک بخشی بالای صفحه ی اصلی باشه مثلا به اسم پایه ی تحصیلی بعد توی اون اسم پایه ها باشه (اول ، دوم، سوم ، چهارم دبیرستان ) بعد با قرار دان موس روی پایه ها 2 گزینه ی عمومی و اختصاصی باز بشه و بعد اسم دروس (فیلم ها) های مرتبط با اون پایه باشه دسترسی به فیلم ها راحت تره یا این بخش میتونه اینطور باشه که بعد از کلیک کردن روی اسم پایه تحصیلی فیلم های مربوط به اون پایه همگی بیان روی صفحه . و اگه این بخش تحلیل کنکور 95 بتونه به صورت یک بخش مجزا باشه اونم به صورت یک مربع مثل بقیه ی دروس بهتر میشه و اینکه این کار ادامه داشته باشه و تحلیل کنکور95 تجربی و یا سایر رشته ها رو هم اضافه کنید . اگه یک بخش نظر سنجی در باره ی بهترین دبیران آلاء هم قرار بدید ممنون .
و در آخر اگه بتونید یک بخش در بالای صفحه ی اصلی پیش انجمن آلاء درست کنید و سوابق و توضیحاتی در مورد دبیران آلاء(چه دبیران گذشته و چه دبیران الان و چه دبیران و مشاوران مخصوص عید ) قرار بدید بچه ها می تونن راحت تر تصمیم به دانلود فیلم ها بگیرند (در کل بگم یک چیزی شبیه به بیو گرافی از دبیران آلاء) . -
@mehdinasiri اتفاقا بهنظر من نباید اطلاعات خاصی درباره استاد ا (سوابق کاریو....)قراربگیر چون اوصولا بچه ها هرکسی طرفدار وبیننده یه استاد هستن امکان درگیری های لفظی بین بچه ها میشه که فلان استاد خوبه یا نه فلان استاد بهتره.حتی این هم باید لحاظ کنیم شاید یه استادی لیسانس دار ولی فن بیان وقدرت رساندن مفهوم بهتری نسبت به یه استاد دیگه داره.پس اطلاعات گذاشتن درمورد استادها فایده خاصی اصلا ندار
-
@mehdinasiri اتفاقا بهنظر من نباید اطلاعات خاصی درباره استاد ا (سوابق کاریو....)قراربگیر چون اوصولا بچه ها هرکسی طرفدار وبیننده یه استاد هستن امکان درگیری های لفظی بین بچه ها میشه که فلان استاد خوبه یا نه فلان استاد بهتره.حتی این هم باید لحاظ کنیم شاید یه استادی لیسانس دار ولی فن بیان وقدرت رساندن مفهوم بهتری نسبت به یه استاد دیگه داره.پس اطلاعات گذاشتن درمورد استادها فایده خاصی اصلا ندار
منم فقط نظر خودمو گفتم و باید اینو هم در نظر بگیرید که یک نفر که برای اولین بار میاد سایت آلاء با این همه فیلم مربوط به هر درس ودبیرای مختلف تصمیم گیری براش سخت میشه .