مشاوره برای کنکور انسانی
-
تاریخ وجغرافیا حفظی هستند و من پیشنهادی ندارم فقط اینو میدونم که باید ب خودت تلقین کنی ک تاریخ رو دوست داری و به صورت قصه و داستان بخونش
ما معلممون اینطور بهمون یاد داد و با اینکه من تاریخ دهم رو فقط یک بار خوندم الان ازم سوال بپرسین بلدم -
روانشناسی چون یک کتاب هست باید خوب بخونیدش و باید بگم فوقالعاده اسون هس و هشت تا درس هم بیشتر نیس دو ساعت کافیه در هفته +تست
اقتصاد هم خیلی رو رتبه تاثیر داره چون یک کتاب هس
متاسفانه توی کتاب مسئله زیاد نیس پس حتما نیاز ب کتاب کار داره من میکرو گرفتم عالی توضیح داده
اقتصاد حدودا نصف سوالاش از متن درس هست و نصفش مسءله داده و مساله هاش هم بسیار اسون هست و فقط کمی دقت میخاد -
وای چه قد حرف زدم
امیدوارم حرفام ب دردتون بخوره و درمورد درس هایی مثل عروض و ریاضی و... شوالی داشتین من در خدمتم و تا جایی ک بتونم کمکتون میکنم -
منطق و فلسفه
فلسفه رو خودتون میتونید بخونید و فیلم هم تو اینترنت و الا هست میتونید دانلود کنید و در هفته دو ساعت کافیه و همراه تست -
وای چه قد حرف زدم
امیدوارم حرفام ب دردتون بخوره و درمورد درس هایی مثل عروض و ریاضی و... شوالی داشتین من در خدمتم و تا جایی ک بتونم کمکتون میکنم -
وای چه قد حرف زدم
mahsaaaa
من نمیدونم برای هر درسی کی باید مطالعه کنم و کی باید تست بزنم؟
به نظرتون فیلمای مدرسه تلویزیونی خوب هستند ؟ -
mahsaaaa
بعد از یادگیری دروس کی باید اونا رو مرور کنم ؟ با تست میشه مرور کرد ؟ یا باید کتاب رو دوباره بخونم ؟ بعد از هر چندتا درس باید مرور کنم ؟
چه درسایی فک میکنید از الان باید شروع کنم و چه درسایی رو میتونم به ماه های آتی بندازم؟ -
mahsaaaa
بعد از یادگیری دروس کی باید اونا رو مرور کنم ؟ با تست میشه مرور کرد ؟ یا باید کتاب رو دوباره بخونم ؟ بعد از هر چندتا درس باید مرور کنم ؟
چه درسایی فک میکنید از الان باید شروع کنم و چه درسایی رو میتونم به ماه های آتی بندازم؟ -
mahsaaaa
این روش که برای درسای مفهومی هستش ما تو رشته تجربی اینطوری درس میخوندیم .
من شنیده بودم برای دروس حفظی باید 2 تا3 روز بعدش تستش رو بزنن که ببینن چه قدر یادشون مونده وگرنه بلافاصله بعد از اون که همه، همه چی رو بلدن
باز هم شما تجربه تون بیشتره .... شما چی فک میکنید؟ -
ye Alaaei بهتره ک نکته برداری کنین و برای مرور اول برای خودتون توضیح بدین ببینین چه قدر یادتون مونده بعد نکته هارو بخونید و چیزهایی ک از یاد بردین رو بنویسین و تست بزنین
-
ye Alaaei تدریس فلسفه
تدریس ایشون خوبه