فیزیک راه ابریشم
-
سلام دوستان ی سوال داشتم من فیلمای فیزیک رو چن تای اولش نگاه کردم بنظرم کامل نبودن ی سری مطالب رو نمیگفتن اقای کازرانیان. اتفاقا تست هم توی دفترچه تست از هموناها اومده بود
لطفا اگ نیازه ک صفر تا صد یا چیز دیگ ای قبلش نگاه کنیم بگید ممنون
تجربیا دانش-آموزان-آلاء دوازدهم @M-an -
سلام دوستان ی سوال داشتم من فیلمای فیزیک رو چن تای اولش نگاه کردم بنظرم کامل نبودن ی سری مطالب رو نمیگفتن اقای کازرانیان. اتفاقا تست هم توی دفترچه تست از هموناها اومده بود
لطفا اگ نیازه ک صفر تا صد یا چیز دیگ ای قبلش نگاه کنیم بگید ممنون
تجربیا دانش-آموزان-آلاء دوازدهم @M-an -
@M-an در فیزیک راه ابریشم گفته است:
سلام
نه همه ی مطالب رو میگن
چه موردی تدریس نشده؟
بگید گروه آموزشی سریع بررسی می کننمن خودم میگم اون قسمت ها رو بچه ها هم لطف کنن بگن ک جزوه رو کامل تر کنن مرسی از همه @M-an تجربیا دوازدهم دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
نه همه ی مطالب رو میگن
چه موردی تدریس نشده؟
بگید گروه آموزشی سریع بررسی می کننمن خودم میگم اون قسمت ها رو بچه ها هم لطف کنن بگن ک جزوه رو کامل تر کنن مرسی از همه @M-an تجربیا دوازدهم دانش-آموزان-آلاء
@Dr-Aryan کدوم قسمتاش؟؟؟؟
-
سلام
نه همه ی مطالب رو میگن
چه موردی تدریس نشده؟
-
@M-an برای سرعت متوسط صفحه ۲۲ جزوه مثال نزدن و توضیح هم ندادن که سرعت متوسط از جمع سرعت ها به دست میاد، روی نمودار مثال سرعت متوسط رو نزدن که از جمع سرعت ها به دست میاد این هارو من از این ور اون ور فهمیدم
مثال مسئله ای همنزدن
برای سرعت متوسط دوباره توضیح ندادن از جمع مسافت ها به دست میاد و مثال نموداری و مسئله ای هم نزدن
برای شتاب متوسط توضیح کمی دادن و یک مثال زدن صفحه ۲۴ جزوه
برای شتاب لحظه ای مثال مسئله ای و نموداری نگفتن( دقت کنید با تحلیل نمودار اشتباه نگیرید و اون چندتا مثال نموداری حرف های منو فقط یه دانش اموز متوجه میشه)
صفحه ۲۶ حرکت با سرعت ثابت رو مفهومشو جا ننداختن توضیح ندادن مثال حل نکردن مخصوصا مثال نموداری، مخصوصا مثال معادله حرکت مثال سرعت متوسط از روی شیب نمودار رو نگفتن، مثال مسئله ای از سرعت متوسط نگفتن،
حرکت شتابدار با شتاب ثابت یه مثال گفتن، مثال نموداری نگفتن مفهوم رو جا ننداختن، یعنی کلا مثال اموزشی انگار ایشون براشون تعریف نشده یعنی چی -
@M-an در ضمن شما پیش خودتون فکر کنید چرا صفر تاصد رایگان فیزیک دوازدهم آقای طلوعی ده جلسه است ولی راه ابریشم پنج جلسه؟
-
@M-an برای سرعت متوسط صفحه ۲۲ جزوه مثال نزدن و توضیح هم ندادن که سرعت متوسط از جمع سرعت ها به دست میاد، روی نمودار مثال سرعت متوسط رو نزدن که از جمع سرعت ها به دست میاد این هارو من از این ور اون ور فهمیدم
مثال مسئله ای همنزدن
برای سرعت متوسط دوباره توضیح ندادن از جمع مسافت ها به دست میاد و مثال نموداری و مسئله ای هم نزدن
برای شتاب لحظه ای مثال مسئله ای و نموداری نگفتن( دقت کنید با تحلیل نمودار اشتباه نگیرید و اون چندتا مثال نموداری حرف های منو فقط یه دانش اموز متوجه میشه)
صفحه ۲۶ حرکت با سرعت ثابت رو مفهومشو جا ننداختن توضیح ندادن مثال حل نکردن مخصوصا مثال نموداری، مخصوصا مثال معادله حرکت مثال سرعت متوسط از روی شیب نمودار رو نگفتن، مثال مسئله ای از سرعت متوسط نگفتن،
حرکت شتابدار با شتاب ثابت یه مثال گفتن، مثال نموداری نگفتن مفهوم رو جا ننداختن، یعنی کلا مثال اموزشی انگار ایشون براشون تعریف نشده یعنی چیAmir Tajfar سرعت ثابت از روی نموادار مثال یکی شاید گفتن ، مثال مسئله ای کار نکردن اصلا معادله حرکت هارو هم چه از روی نمودار چه به صورت مسیله توجهی نکردن
-
مثال مسئله ای همنزدن
حرکت شتابدار با شتاب ثابت یه مثال گفتن، مثال نموداری نگفتن مفهوم رو جا ننداختن، یعنی کلا مثال اموزشی انگار ایشون براشون تعریف نشده یعنی چیAmir Tajfar در فیزیک راه ابریشم گفته است:
مثال مسئله ای همنزدن
حرکت شتابدار با شتاب ثابت یه مثال گفتن، مثال نموداری نگفتن مفهوم رو جا ننداختن، یعنی کلا مثال اموزشی انگار ایشون براشون تعریف نشده یعنی چی@M-an
-
سلام و عرض ادب
بنده هم دیدم کم و کاستی هایی رو در جزوه جناب کازرانیان
حرفای اقا امیر رو قبول دارم Amir Tajfar
و همینطور اقا ارین/اهنگ خروج رو نگفتن/درسته/یا مثلا یکای نجومی یا تغییرات متر در طول زمان
و از نظر من توی بحث فشار هم کم و کاستی بودع
مثلا روی تغییر ویژگیهای مواد در حد نانو خیلی سطحی بحث کردن
ینی خیلی سطحی توضیح داده شد
و من خودم از توی کتابایی ک داشتم کاملشو ب جزوه اضافه کردم -
@M-an کی نتایجش میاد؟
-
مثل بقیه دروس کانل و جامع نیست حتی از مدرسه هم سطحی تره من برنامه رو جا مونده بودم امروز دیدم فیلما رو ولی به نظرم حتی جزوه هم کامل نیست
-
@M-an کی نتایجش میاد؟
Amir Tajfar در فیزیک راه ابریشم گفته است:
@M-an کی نتایجش میاد؟
چون این رو باید گروه تخصصی خودش بررسی کنن الان نمی تونم زمان دقیقی بهتون بگم
اما در اولین فرصت بررسی میشه نگران نباشید -
مثل بقیه دروس کانل و جامع نیست حتی از مدرسه هم سطحی تره من برنامه رو جا مونده بودم امروز دیدم فیلما رو ولی به نظرم حتی جزوه هم کامل نیست
-
Amir Tajfar در فیزیک راه ابریشم گفته است:
@M-an کی نتایجش میاد؟
چون این رو باید گروه تخصصی خودش بررسی کنن الان نمی تونم زمان دقیقی بهتون بگم
اما در اولین فرصت بررسی میشه نگران نباشید@M-an خانوم حالا اگه فصل یک هم تغیری ندادید طوری نیست و توروخدا فرسنگ دورو دیگه جامع و کامل ظبط کنید باز هی نیایم اینجا بگیم فلانه و بمانه